Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μοιράστηκε με τους followers της ένα απρόοπτο περιστατικό που είχε με μια άγνωστη γυναίκα, με αφορμή μια θέση... πάρκινγκ.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η διαφωνία ξεκίνησε όταν πάρκαρε το αυτοκίνητό της σε δημόσιο δημοτικό πάρκινγκ.
Τότε όπως υποστήριξε, η άλλη γυναίκα της ζήτησε να απομακρύνει το όχημά της, υποστηρίζοντας ότι δεν επιτρεπόταν να βρίσκεται εκεί.
Σύμφωνα με την ίδια, η συζήτηση ξέφυγε γρήγορα, με τη γυναίκα να της απευθύνει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Η αθλητικογράφος ανέφερε πως την επόμενη ημέρα βρέθηκαν ξανά στο ίδιο σημείο και, αντί για νέα αντιπαράθεση, εκείνη επέλεξε να της στείλει… φιλάκια, αφήνοντας με χιουμοριστική διάθεση το ερώτημα αν τελικά "τα βρήκαν" ή έγιναν φίλες.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Θεωρείτε πως τα βρήκαμε;"
"Αφιερωμένο στην εκνευριστική κακιόλα "κυρία” που χθες μου ζήτησε να πάρω το αμάξι μου από εκεί που το πάρκαρα, γιατί δεν επιτρέπεται! Να σημειωθεί πως το parking είναι δημόσιο δημοτικό parking!", ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
"Μαντέψτε ποια δεν κούνησε το αμάξι. Κι αυτός ήταν ο λόγος να χαρακτηριστώ μ@λ@κισμένο, τσόκαρο & βλήμα! Σήμερα συναντηθήκαμε ξανά! Πάρκαρα ακριβώς στην ίδια θέση με χθες!", συνέχισε.
"Αλλά σήμερα της έστειλα φιλάκια! Θεωρείτε πως τα βρήκαμε; Γίναμε φίλες;" κατέληξε στην ανάρτησή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

