Αγνώστου πατρός και μητρός φέρονται να είναι τα έξι παιδιά που βρέθηκαν στο θερμοκήπιο στα Χανιά, μαζί με την 25χρονη και τον 27χρονο Πακιστανικής καταγωγής.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, για τα συγκεκριμένα παιδιά δεν ξέρουμε τους πραγματικούς γονείς καθώς "στο νοσοκομείο που γεννήθηκαν τα πέντε παιδιά δόθηκε το ΑΜΚΑ μιας μητέρας που δεν είναι αυτή η οποία φυλακίστηκε, οπότε φαντάζεστε τι μπέρδεμα υπάρχει. Άλλη μία γυναίκα που είναι αδελφή της 25χρονης που φυλακίστηκε έχει γεννήσει ένα παιδί. Οπότε έχουμε συνολικά έξι παιδιά και αυτή τη στιγμή είναι τρία παιδιά στο νοσοκομείο των Χανίων".
Στην συνέχεια, ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε ότι έχει ζητηθεί τεστ DNA των παιδιών αλλά και της γυναίκας που φυλακίστηκε και από τις άλλες δύο αδελφές της, έτσι ώστε να εξακριβωθεί ποια είναι η μητέρα του κάθε παιδιού. Στην συνέχεια θα ληφθεί DNA και από τον 27χρονο, ενώ ένας άλλος υπήκοος Πακιστάν που ήταν μαζί με αυτή την γυναίκα δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα".
Αποσωληνώθηκε το 3χρονο κοριτσάκι στα Χανιά
Την ίδια ώρα, το 3χρονο κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του έπειτα από επτά ημέρες, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή, χωρίς ωστόσο να έχει περάσει ο κίνδυνος.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η ιατροδικαστική διερεύνηση για τη φύση και την προέλευση των τραυμάτων που έφερε το παιδί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη φέρεται να κατέθεσε ότι άφηνε μόνα τα παιδιά της στην αποθήκη όπου διέμεναν, προκειμένου να εργάζεται.
Παράλληλα, με εισαγγελική εντολή αναμένεται να πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA στα τέσσερα παιδιά, στην 25χρονη και στον 27χρονο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως η σχέση τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

