Advertisement
opap
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Follow us

Ανοίγει σε δέκα ημέρες η πλατφόρμα για το Market Pass - Με ηλεκτρονική κάρτα οι αγορές

Περίπου, σε δέκα μέρες θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος θα κάνει αίτηση, θα πάρει την ηλεκτρονική του κάρτα και θα κάνει τις αγορές του" δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη η υπουργική απόφαση για να είναι ευδιάκριτη η τιμή λίτρου ή κιλού στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ ενώ σε, περίπου δέκα μέρες θα είναι έτοιμη και η πλατφόρμα για το market pass.

"Περίπου, σε δέκα μέρες θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος θα κάνει αίτηση, θα πάρει την ηλεκτρονική του κάρτα και θα κάνει τις αγορές του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την συγκεκριμένη ενίσχυση.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι το καλάθι του νοικοκυριού, όπως έγινε και στις γιορτές των Χριστουγέννων, έτσι θα ακολουθήσει και τώρα με επιλογές για την Σαρακοστή και για το Πάσχα.

Ο υπουργός, σήμερα, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, πραγματοποίησε επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ όπου παρατήρησε ότι η τιμή κιλού ή λίτρου, που αναγράφεται στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ, λόγω της μικρής γραμματοσειράς δεν διαβάζεται εύκολα και ξεκαθάρισε: "Από την άλλη εβδομάδα βγαίνει καινούρια υπουργική απόφαση για να μπορεί ο καταναλωτής να βλέπει την τιμή ανά μονάδα και να μην μπορεί να τον κοροϊδέψει κάποιος με το να μικρύνει ή να μεγαλώσει την συσκευασία. Λύνουμε αυτό το θέμα ήρεμα, ωραία και πολιτισμένα".

Διαβάστε Επίσης

Στο μεταξύ, μιλώντας ο υπουργός στο Πρώτο Πρόγραμμα, είπε για το "Καλάθι του Νοικοκυριού" και την πορεία του πληθωρισμού: "Το Καλάθι του Νοικοκυριού έχει απολύτως σταθερή αξία εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πρακτικά το Καλάθι έχει πάει σε τιμές περίπου του Ιουνίου του 2022, έχει πάει δηλαδή περίπου πέντε μήνες πίσω και έχει μείνει σταθερό εκεί".

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: "σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2023 είχε πτώση του πληθωρισμού, μία από τις μεγαλύτερες μηνιαίες πτώσεις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πλέον έχουμε πληθωρισμό 7,2% από 7,6%, είμαστε μια μονάδα κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Όσον αφορά τον πληθωρισμό του Δεκεμβρίου του 2022 για τα τρόφιμα, μεταξύ των 27 χωρών η Ελλάδα είναι 7η από το τέλος. Εάν το πρόβλημά μας με την ακρίβεια ήταν εγγενές, ήταν δικό μας πρόβλημα, δεν θα είχαμε περισσότερη ακρίβεια από τους άλλους; Θα είχαμε λιγότερη;".

Διαβάστε Επίσης

"Ζούμε στην εποχή με τον μεγαλύτερο πληθωρισμό στην Ευρώπη από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο" τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε: "Εισάγουμε ενέργεια, εισάγουμε τρόφιμα, εισάγουμε πρώτες ύλες, εισάγουμε καταναλωτικά αγαθά, ό,τι παίρνουμε εισαγόμενο το αγοράζουμε ακριβότερα αφού υπάρχει πληθωρισμός και αυτό το ακριβότερα μετριέται και σε εμάς στον πληθωρισμό. Γι' αυτό έχουμε ακρίβεια.

Ο πολίτης στο σούπερ μάρκετ έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται, γιατί ο πολίτης αυτό που βλέπει τελικά είναι η ακρίβεια. Γι' αυτό κάναμε το "Καλάθι του Νοικοκυριού", για τον πολίτη που έχει πράγματι οικονομικό πρόβλημα. Όποιος ψωνίζει από το καλάθι κερδίζει πολλά χρήματα. Αυτό το πιστοποίησε και το ΕΚΠΑ με επίσημη μελέτη του για τον Νοέμβριο και από ό,τι μαθαίνω ετοιμάζουν μελέτη και για τον Δεκέμβριο που τα νούμερα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά".

Για το αν θα διευρυνθεί το Καλάθι ενόψει Σαρακοστής και Πάσχα, είπε, ότι "το καλάθι θα πρέπει να ακολουθεί τις καταναλωτικές μας συνήθειες, όπως έκανε και τα Χριστούγεννα. 'Αρα, έχουμε Σαρακοστή, έχουμε Πάσχα, θα ακολουθήσει κανονικά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

H νέα άφιξη που θα σε φέρει στην Ηλιούπουλη

Το νέο εστιατόριο στη ζωηρή γειτονιά των ΝΠ έκανε μόλις ντεμπούτο, με τολμηρό φαγητό, αγάπη για το κρασί και ψαγμένες μουσικές.

06 Οκτ 2025 | 20:39

Α. Γεωργιάδης: Μεγάλη πράξη αλτρουισμού η δωρεά οργάνων

Η Κυβέρνηση, είπε ο υπουργός Υγείας, δίνει μεγάλη βαρύτητα στις μεταμοσχεύσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 06 Οκτ 2025 | 14:15

Παρουσιάστηκε το Ενιαίο Σύστημα Ηλεκτρονικών Ραντεβού - Τι βαθμό έβαλαν οι ασθενείς στα νοσοκομεία

Παρουσιάστηκαν το Ενιαίο Σύστημα Ηλεκτρονικών Ραντεβού καθώς και τα πρώτα αποτελέσματα την αξιολόγησης των πολιτών που αφορούν νοσοκομεία και κλινικές

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 12:03

Κωνσταντοπούλου: Ο Μητσοτάκης έχει βγάλει μπροστά τις ύαινες, τον Γεωργιάδη και τον Φλωρίδη, να επιτίθενται στον Π. Ρούτσι

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε επίσης ότι πλέον όλη η κοινωνία έχει σιχαθεί τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Μητσοτάκη και αυτά που κάνουν.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 06 Οκτ 2025 | 11:54

Μνημόσυνο για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του στρατάρχη Παπάγου - Παρόντες Γεωργιάδης και Καιρίδης

Την επιμνημόσυνη δέηση διοργάνωσε η δημοτική παράταξη Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού και ο επικεφαλής της Δημήτρης Οικονόμου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 11:53

Καρφί Γεωργιάδη για Δένδια: Θα μπορούσα κι εγώ, όπως κάποιοι άλλοι, να βγαίνω και να το παίζω καλός

"Η Κωνσταντοπούλου αδιαφορεί αν πάθει κάτι ο Ρούτσι - Είναι κακό άτομο, τη νοιάζει μόνο το δικηγορικό της γραφείο", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΟΛΓΑ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ 06 Οκτ 2025 | 11:12

Γιατρός Πάνου Ρούτσι: "Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο υπουργός Υγείας - Αστείο το δελτίο Τύπου του νοσοκομείου"

Για την πορεία της υγείας του Πάνου Ρούτσι μίλησε η γιατρός του, Όλγα Κοσμοπούλου, κατά τη διάρκεια της 22ης ημέρας της απεργίας πείνας του πατέρα του Ντένις που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 08:39

Γεωργιάδης: Δεν προσέβαλα τον Ρούτσι - Κατήγγειλα την επικοινωνιακή διαχείριση της υγείας του από τα ΜΜΕ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι ουδέποτε προσέβαλε τον Πάνο Ρούτσι και τονίζει ότι η κριτική του αφορά τη "διαστρέβλωση των γεγονότων" από μερικά ΜΜΕ.

21Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 05 Οκτ 2025 | 21:39

Νέα ανακοίνωση του νοσοκομείου Νίκαιας για τον Πάνο Ρούτσι - Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση

Ενώ ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει για 21η ημέρα την απεργία πείνας το νοσοκομείο Νίκαιας εξέδωσε νέα σχετική ανακοίνωση.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΡΟΥΤΣΙ 05 Οκτ 2025 | 11:48

Στα άκρα η κόντρα Ζωής-Αδωνι: "Είναι πολιτικό σκουλήκι" - "Με ευχαριστεί που με αποκαλεί έτσι, έχει ψυχικά θέματα"

Η σκληρή κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, συνεχίζεται και ανεβάζει στο "κόκκινο" την πολιτική αντιπαράθεση.

05 Οκτ 2025 | 09:33

Μεγάλο ενδιαφέρον για την πλατφόρμα που υπολογίζουμε το όφελος από τα νέα μέτρα - Αναλυτικά η διαδικασία

Μέσα από την πλατφόρμα μπορούν οι φορολογούμενοι να υπολογίζουν εύκολα και γρήγορα το όφελος που θα έχουν από τα νέα φορολογικά μέτρα.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 04 Οκτ 2025 | 18:53

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Άδωνι Γεωργιάδη: "Επιτελεί τον ρόλο του αποπροσανατολισμού"

Στα όσα είπε για εκείνη και για τον Πάνο Ρούτσι ο κ. Γεωργιάδης απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 04 Οκτ 2025 | 13:23

Πυρά Αδωνι κατά γιατρών Ρούτσι και Κωνσταντοπούλου - "Κινδυνεύει η ζωή του και παίζουν πολιτικά παιχνίδια"

Τις ανακοινώσεις του νοσοκομείου Νίκαιας και των γιατρών που παρακολουθούν τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι σχολίασε o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ 04 Οκτ 2025 | 12:11

Σδούκου για Ρούτσι: Αυτό που θα ήθελα να πω είναι να σταματήσει να υποβάλλει τον εαυτό του σε αυτή τη δοκιμασία

Η Αλεξάνδρα Σδούκου είπε πως θα ήθελε και εκείνη να μάθει τη συνέβη το βράδυ του Φεβρουαρίου όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Οκτ 2025 | 10:45

Γεωργιάδης κατά των γιατρών του Ρούτσι: "Αν θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του και πάθει κάτι, θα έχουν την ποινική ευθύνη"

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγορεί τη γιατρό του Πάνου Ρούτσι, κ. Κοσμοπούλου, ότι "χρησιμοποιεί την ιατρική της ιδιότητα για πολιτικά παιχνίδια".

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 03 Οκτ 2025 | 21:40

Πλακιάς σε Γεωργιάδη: "Είμαι απλά πατέρας δύο παιδιών που δολοφόνησε το κράτος" - Τι απάντησε ο υπουργός Υγείας

"Θεωρώ και εσάς όπως και τους υπόλοιπους της κυβέρνησής σας ΕΝΟΧΟΥΣ και υπεύθυνους για τη δολοφονία των παιδιών μου" αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς προς τον Άδωνι Γεωργιάδη - Η απάντησή του

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 02 Οκτ 2025 | 14:37

Γεωργιάδης για Πάνο Ρούτσι: Έχω ευθύνη ως υπουργός, ανησυχώ – Τον παρακαλώ να μας αφήσει να τον εξετάσουμε

"Όταν ξεκινήσει το δικαστήριο, αν θέλει ο κ. Ρούτσι μπορεί να κάνει αίτημα για τοξικολογικές", τόνισε ο ¨Αδωνις Γεωργιάδης.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ 02 Οκτ 2025 | 12:11

Εύσημα Γεωργιάδη σε Δένδια για τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις: "Δεν θα πω ψέματα, είναι οραματικό το νομοσχέδιο"

Τα θετικά σχόλια του υπουργού Υγείας για τον Νίκο Δένδια διαφέρουν σε σχέση με όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 02 Οκτ 2025 | 07:58

Τρία μέτωπα της κυβέρνησης στη μάχη κατά της ακρίβειας – Τι ισχύει σε τιμές ρεύματος, σούπερ μάρκετ και πληθωρισμό

Με στόχο την καταπολέμηση της ακρίβειας έκανε ποδαρικό ο Οκτώβριος, καθώς τα θετικά νέα μέσα από τρία βασικά μέτωπα αναμένεται να ανακουφίσουν καταναλωτές και νοικοκυριά.

02 Οκτ 2025 | 07:36

Σκλαβενίτης: Ετσι θα είναι το Food Hall στον Ρέντη - Αγγίζει τα 6 δισ. ο τζίρος του 2025

Το The FoodHall στον Ρέντη, που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου Πίτσος, αποτελεί ένα έργο-ορόσημο με προϋπολογισμό άνω των 150 εκατ. ευρώ.

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 01 Οκτ 2025 | 16:00

Σούπερ μάρκετ: Μείωση τιμών σε 1.000 κωδικούς - Έως 15 Οκτωβρίου η λίστα με τα προϊόντα

Η λίστα με τους 1.000 κωδικούς θα δοθεί μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 01 Οκτ 2025 | 09:44

Γεωργιάδης: "Με βρίζει το MEGA όλη μέρα, με πολεμάει ο Μαρινάκης- Βαγγέλη μου όχι άλλο, θα με βγάλεις πρώτο"

"Η κυρία Κωνσταντοπούλου θέλει να μην ξεκινήσει το δικαστήριο γιατί αν φτάσει στις εκλογές με τα Τέμπη ανοιχτά προσδοκά να πάρει 15%" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Σεπ 2025 | 09:20

Απάντηση Καρυστιανού σε Γεωργιάδη: "Σας ξεμπροστιάζω, εσείς κρύβεστε πίσω από την ιδιότητά μου, της χαροκαμένης μάνας"

Η Μαρία Καρυστιανού κατηγόρησε για δειλία και άκρατη αλαζονεία τον υπουργό Υγείας, και τονίζει ότι ο αγώνας της θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ 29 Σεπ 2025 | 18:31

Επίδομα Παιδιού: Ανοίγει την Τρίτη 30/9 η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα και με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ 29 Σεπ 2025 | 13:26

Γεωργιάδης: Η Καρυστιανού ασκεί αντιπολίτευση από το βάθρο της μητέρας που έχασε το παιδί της

"Το ενδεχόμενο κόμμα της Καρυστιανού ή το να συμμετέχει και το ενδεχόμενο κόμμα του Τσίπρα ανήκουν στη σφαίρα της Κεντροαριστεράς" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2025 | 10:54

Συγγνώμη από τον δημιουργό της fake δήλωσης Γεωργιάδη για τον Π. Ρούτσι - "Γενναίοι μέχρι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες"

Λήξη στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την ψευδή δήλωση που αποδόθηκε σε εκείνον για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 07:54

Ο Γεωργιάδης απειλεί με μηνύσεις για ένα fake tweet: "Κύριε Ρούτσι, υπάρχουν παιδιά στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε"

Μηνύσεις προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη διακίνηση ψεύτικης δήλωσής του για τον Πάνο Ρούτσι.

28 Σεπ 2025 | 13:12

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Άδωνι Γεωργιάδη στην Έλενα Παπαρίζου: "Χρειαζόμαστε και έναν καλό λόγο"

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή σχόλιο της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης για Πάρι Ρούπο: "Οι υποκριτές αριστεροί μισούν καθετί ελληνικό - Από τη μικρασιατική εκστρατεία πάντα ίδιοι..."

Για "υποκρισία των αριστερών" κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόλυση του κωμικού Πάρι Ρούπου από την Pizza Fan.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 21:46

Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου: Αν ξεκινήσει η δίκη, δεν θα μπει στη Βουλή - Δεν πρόκειται περί ευαισθησίας, αλλά περί συμφέροντος

"Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της-Υπηρετεί το σχέδιο της να καθυστερήσει η δίκη για τα Τέμπη γιατί αλλιώς δεν θα μπει ούτε στη Βουλή"

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ 25 Σεπ 2025 | 15:39

Άδωνις για Νατσιό: Παίζει με τον πόνο των γονιών των θυμάτων στα Τέμπη για τα ψηφαλάκια - Ψεύτης, υποκριτής και συκοφάντης

"'Ένας σύγχρονος ιεροεξεταστής και άσχετος από τα θεολογικά. Ήσασταν ειδωλολάτρης και νεοπαγανιστής", απάντησε ο Δημήτρης Νατσιός στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 25 Σεπ 2025 | 14:43

Ευγενία Μανωλίδου: Chic στο πλευρό του συζύγου της σε δείπνο

Με εντυπωσιακή μπλε δημιουργία η Ευγενία Μανωλίδου, δίπλα στο σύζυγό της και υπουργό υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:46

Θεοδωρικάκος: Όποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ θεωρεί ότι έχει αδικηθεί, μπορεί να πάει στα δικαστήρια

"Όποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ θεωρεί ότι έχει αδικηθεί, μπορεί να πάει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει το δίκιο της", σημείωσε ο κ. Θεοδωρικακος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 25 Σεπ 2025 | 08:54

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και σούπερ μάρκετ - Τι απαντούν Σκλαβενίτης και Lidl για τα πρόστιμα

Η αντίδραση των Σκλαβενίτη και Lidl στα πρόστιμα των 2,2 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Ανάπτυξης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 24 Σεπ 2025 | 12:36

Γεωργιάδης: Συμφωνώ απολύτως με τον Τραμπ για το μεταναστευτικό - Τεράστιο λάθος η αριστερίστικη λογική της Ευρώπης

Στις πολιτικές εξελίξεις, τις παρεμβάσεις στο χώρο της Υγείας αλλά και τις διεθνείς προκλήσεις αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του.

ΚΑΜΠΑΝΕΣ 24 Σεπ 2025 | 11:11
ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 15:08

Στο Υπ. Υγείας οι τραυματιοφορείς: "Είμαστε όλοι άνω των 50, θέλουμε προσλήψεις και ένταξη στα βαρέα" - Τους συνάντησε ο Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε να δει τους συγκεντρωμένους και αρχικά θέλησε να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά που κάνουν.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ 23 Σεπ 2025 | 13:24

Αντιδρούν τα σούπερ μάρκετ στη μείωση τιμών 1.000 προϊόντων: "Να σταματήσει ο κρατικός παρεμβατισμός"

Τι απάντησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ και ιδιοκτήτης των My Market, Αριστοτέλης Παντελιάδης, για την εντολή του Τάκη Θεοδωρικάκου για την μείωση των τιμών σε 1.000 κωδικούς προϊόντων.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 22 Σεπ 2025 | 23:59

Γεωργιάδης: Πρώτο το ΚΑΤ στην ανάρτηση ραντεβού μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε "θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και τους εργαζομένους" του νοσοκομείου

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 22 Σεπ 2025 | 12:02

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν πιστεύω ότι ο Σαμαράς θέλει να ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ

"Θα πέσει φωτιά να με κάψει αν μιλήσω εναντίον του", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Αντώνη Σαμαρά

ΑΦΟΡΜΗ 21 Σεπ 2025 | 21:27

Καρφί Γεωργιάδη σε Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ν. Συρίγο που πήρε τη συνέντευξη Καρυστιανού: "Να φοράτε κράνος"

"Κάθε μέρα, νέοι κυρίως άνθρωποι, είτε σκοτώνονται είτε τραυματίζονται πολύ σοβαρά, επειδή απλά δεν φορούσαν κράνος" έγραψε ο υπουργός Υγείας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 21 Σεπ 2025 | 14:11

Άδωνις Γεωργιάδης: Από 1η Οκτωβρίου τα ραντεβού με όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στο 1566

Στην ανάρτηση προστέθηκε και το βίντεο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του νέου αριθμού 1566.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 20 Σεπ 2025 | 08:38

Επίθεση τουρκικών ΜΜΕ στον Αδωνι Γεωργιάδη: "Έλληνας υπουργός στοχοποιεί την Τουρκία, η Ελλάδα πήρε θέση υπέρ του Ισραήλ"

Στο στόχαστρο της τουρκικής Milliyet βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του για την στρατηγική σχέση Ελλάδας – Ισραήλ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 19 Σεπ 2025 | 15:11

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί γιατί θαυμάζει το Ισραήλ: "Είναι θαύμα της σύγχρονης ανθρωπότητας, μακάρι να τους μοιάσουμε"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους έχει στηρίξει το Ισραήλ δημόσια, παρά την κατακραυγή για την ανθρωπιστική καταστροφή στη Γάζα.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 19 Σεπ 2025 | 10:02

Γεωργιάδης για Γάζα: Σκληρές οι εικόνες με τα παιδιά, αλλά αυτό που γίνεται δεν είναι γενοκτονία [βίντεο]

"Σε ένα λαό που πριν από 30 χρόνια ήταν 3 εκατ. και τώρα είναι 8 δεν μπορεί να υπάρξει γενοκτονία, είναι παράλογο αθροιστικά" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 18 Σεπ 2025 | 18:07

Ελληνικά Hoaxes: Ο μηνυόμενος από τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή

O ισχυρισμός του Άδωνι Γεωργιάδη περί ποινής τριετούς φυλάκισης δεν ευσταθεί, αναφέρουν τα Ελληνικά Hoaxes

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 18 Σεπ 2025 | 12:56

Αδωνις Γεωργιάδης: Κάθε επιχειρηματίας ή εκδότης, εφοπλιστής ή όχι, έχει το δικαίωμα να θέλει να ρίξει τον Μητσοτάκη

"Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε επιχειρηματίας, εφοπλιστής ή όχι, έχει το δικαίωμα να ρίξει έναν πρωθυπουργό που δεν του αρέσει", λέει ο υπουργός Υγείας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 18 Σεπ 2025 | 11:31

Σε λειτουργία η πλατφόρμα καταγγελιών report.oasa.gr – Για τα πρόβληματα στις δημοσιες συγκοινωνίες

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους πολίτες να καταγράφουν και να υποβάλλουν γρήγορα και αξιόπιστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις δημόσιες συγκοινωνίες

"ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ" 16 Σεπ 2025 | 10:13

Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι "κακώς αναγνωρίζουμε" το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο - Κάλυψη από Π. Μαρινάκη

"Κακώς αναγνωρίζει η χώρα" το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, προκειμένου να υποστηρίξει το καθεστώς του Ισραήλ. Εντονες πολιτικές αντιδράσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 16 Σεπ 2025 | 06:59

Μασούτης: Πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός - Το mega project στις Τρεις Γέφυρες

Πανελλαδικά η Κρητικός διαθέτει 404 καταστήματα - εκ των οποίων τα 61 μέσω franchise - καθώς και 6 κέντρα διανομής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΙ ΚΕΡΚ 15 Σεπ 2025 | 12:26

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με το συγκρότημα Bob Vylan για τον Τσάρλι Κερκ: "Να μην έρθει στην Ελλάδα"

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του συγκροτήματος Bob Vylan για τον Τσάρλι Κερκ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 15 Σεπ 2025 | 12:05

Άδωνις Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: Μου θύμισε αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού - Κλασική πασοκική ομιλία "Τσοβόλα δώστα όλα"

"Θυμάστε εκείνο το παλιό βίντεο με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού; Ήταν λίγο χειρότερος ο Ανδρουλάκης", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 15 Σεπ 2025 | 12:01

Novartis: Ενοχοι οι πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες - Φυλάκιση 25 μηνών στον Δεστεμπασίδη και 33 στη Μαραγγέλη με αναστολή

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ 14 Σεπ 2025 | 16:45

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους: Απειλητικό mail για εκρηκτικό μηχανισμό σε σούπερ μάρκετ

Έκλεισαν για ώρα δρόμοι στους Αμπελόκηπους μετά το απειλητικό mail για βόμβα σε κατάστημα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 12 Σεπ 2025 | 19:30

Κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη με Νατάσα Γιάμαλη για τον Κερκ: "Εμετικό βίντεο" - "Τέτοιες επιθέσεις δεν με φοβίζουν"

Το σχόλιο της Γιάμαλη για τη δολοφονία Κερκ και η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη - Τι απάντησε η δημοσιογράφος στον υπουργό

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 12 Σεπ 2025 | 16:35

Πολάκης και Γεωργιάδης αρπάχτηκαν στα social media για το Νεπάλ: "Άντε και στα δικά μας" - "Μωραίνει Κύριος"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τα πρόσφατα γεγονότα στο Νεπάλ ευχόμενος "άντε και στα δικά μας" και ο υπουργός Υγείας έσπευσε να του απαντήσει

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 12 Σεπ 2025 | 08:51

Συνελήφθη ο χρήστης των social media που απειλούσε να "καθαρίσει" τον Άδωνι Γεωργιάδη και ευχόταν να λιντσάρουν βουλευτές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε κάποιες από τις αναρτήσεις του χρήστη, ο οποίος απειλούσε τον υπουργό.

ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ 12.448 Τ.Μ. 12 Σεπ 2025 | 07:55

Σκλαβενίτης: Πότε και πού ανοίγει το μεγαλύτερο hypermarket της Ελλάδας - Θα εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες

Πώς ο Σκλαβενίτης έγινε κυρίαρχος στην αγορά των hypermarkets - Σήμερα η αλυσίδα Σκλαβενίτης διαθέτει 459 καταστήματα, απασχολώντας 35.101 εργαζομένους στην Ελλάδα.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 11 Σεπ 2025 | 11:59

Γεωργιάδης για μέτρα της ΔΕΘ: "Τι περιμένατε, δηλαδή; Nα δώσει ο Μητσοτάκης από ένα Πόρσε στον καθένα;" [βίντεο]

"Μετά από αυτά τα μέτρα το να συνεχίσει η γκρίνια στην Ελλάδα με ξεπερνά", είπε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ 11 Σεπ 2025 | 08:41

Γεωργιάδης για δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Η βία της Άκρας Αριστεράς δυστυχώς είναι παντού και στις ΗΠΑ

"Ο Charlie Kirk πυροβολήθηκε διότι με θάρρος υπερασπιζόταν τις ιδέες του, οι οποίες έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τις κυρίαρχες ιδέες της Αριστεράς" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΚΕΤΟΣ 10 Σεπ 2025 | 13:06

Η Ελενα Ακρίτα διαμαρτύρεται για τον "επίορκο γιατρό" που ζήτησε το φακελάκι- Είναι αθώος έως ότου γίνει η δίκη

Διαμαρτύρεται η Ελενα Ακρίτα γιατί ο Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε επίορκο γιατρό τον "φακελάκια" του Ιπποκράτειου

10 Σεπ 2025 | 07:52

Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης

O Γεωργιάδης ήταν προκλητικός. Προκλητικός που ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Δράμας, προκλητικός και με τα όσα είπε μετά για τα επεισόδια στην είσοδο του νοσοκομείου πριν από την άφιξή του.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 09 Σεπ 2025 | 13:12

Γεωργιάδης για φακελάκι στο Ιπποκράτειο: Εχω πει ο κόσμος να μην δίνει και να κάνει καταγγελία

"Δυστυχώς το φακελάκι που πολεμάμε πάρα πολύ και έχουμε κάνει πάρα πολλές μεταρρυθμίσεις για να το εμποδίσουμε, ναι ζει και βασιλεύει, αρκετοί το κάνουν δυστυχώς".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ 08 Οκτ 2025 | 18:42
08 Οκτ 2025 | 16:35

Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ - Στηρίζει την τέχνη, την παιδική δημιουργία και τη βιωσιμότητα

Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Μια συμμαχία για το μέλλον της τέχνης και του περιβάλλοντος

08 Οκτ 2025 | 13:45

XENIA 2025: Ο κόσμος της Φιλοξενίας θα συναντηθεί για ακόμα μία φορά στην έκθεσή του

Η XENIA έρχεται από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου 2025, στο Metropolitan Expo, με στόχο να αναδείξει τις κορυφαίες λύσεις και τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της ελληνικής φιλοξενίας.

08 Οκτ 2025 | 13:23

ΔΕΗ blue: Ξεπέρασε τα 3.000 σημεία φόρτισης στην Ελλάδα

Δυναμική ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου δημόσιας φόρτισης στη χώρα.

08 Οκτ 2025 | 12:17

μ. Artisan Water – the sustainable luxury partner of Olympic Yacht Show 2025

Το μ. Artisan Water, δεν ακολουθεί τις τάσεις αλλά προτείνει μια νέα προσέγγιση στην έννοια της επιλογής, όχι βιαστικής αλλά συνειδητής.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ 08 Οκτ 2025 | 10:30

Οι περιοχές που κάνουν πρωταθλητισμό στη φοροδιαφυγή - Εστιατόριο στην Κρήτη έκρυψε... 18.500 αποδείξεις

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ επέβαλαν πρόστιμα και λουκέτα 48 και πλέον ωρών, σε 300 επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο της εστίασης και της μίσθωσης ομπρελών και καθισμάτων παραλιών.

ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ 08 Οκτ 2025 | 10:03

ΣΕΒ: Το μήνυμα Μητσοτάκη για σταθερότητα και η διαμαρτυρία Θεοδωρόπουλου για τα πρόστιμα στα σούπερ μάρκετ

Τι ανέφεραν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους στη ΓΣ του ΣΕΒ.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 08 Οκτ 2025 | 08:48

Οι "χρυσές μπίζνες" του πάρκινγκ στην περιοχή του Ελ. Βενιζέλος

Η περιοχή γύρω από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" σφύζει από κίνηση, όχι μόνο στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης, αλλά και στους χώρους στάθμευσης.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08 Οκτ 2025 | 07:33

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Δ΄ κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικότητας ανέργων

Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων του Δ΄ κύκλου του προγράμματος επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ, που επιχορηγεί με 14.800 ευρώ τη δημιουργία 850 νέων επιχειρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 08 Οκτ 2025 | 06:46

Επίδομα θέρμανσης: Πότε και πώς θα χορηγηθεί για την περίοδο 2025-26 - Ποιοι θα λάβουν έως 1.200 ευρώ

Η πλατφόρμα MyΘέρμανση, αναμένεται να ανοίξει εντός του Νοεμβρίου, ενώ η πρώτη πληρωμή υπολογίζεται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

4.001 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΝΑ ΟΥΓΓΙΑ 08 Οκτ 2025 | 06:31

Για πρώτη φορά η τιμή του χρυσού ξεπερνά τα 4.000 δολάρια ανά ουγγιά

Ο χρυσός έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 4.000 δολαρίων/ουγγιά (31,1 γραμμάρια), καθώς συνεχίζει να θεωρείται αξία-καταφύγιο στις χρηματαγορές.

ΡΑΛΙ 07 Οκτ 2025 | 19:01

Έσπασε το φράγμα των 4.000 δολαρίων ο χρυσός

Συγκεκριμένα, επί του παρόντος το συμβόλαιο Δεκεμβρίου του χρυσού κινείται στα 4.002,8 δολάρια η ουγγιά με κέρδη 0,7%

07 Οκτ 2025 | 16:03

Special Olympics Hellas και Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θησέας: Μαζί για την υγεία των αθλητών

Η συνεργασία αυτή εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των αθλητών

07 Οκτ 2025 | 13:22

Νέα προϊόντα ΙΚΕΑ Οκτωβρίου: Ζεστασιά, θαλπωρή και μαγεία από τη σκανδιναβική παράδοση

Αντλώντας από τις φυσικές αποχρώσεις του βορρά και τη σουηδική παράδοση, τα νέα προϊόντα ισορροπούν ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.

07 Οκτ 2025 | 13:04

Πώς φτάσαμε στο αθόρυβο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους κατά 70 μονάδες μέσα σε μια πενταετία

Το 2026, η αναλογία του χρέους προς το ΑΕΠ θα υποχωρήσει στο 137,6% δηλαδή πάνω από 70 μονάδες σε σχέση με το 2020 της πανδημίας

07 Οκτ 2025 | 12:14

Φθηνότερο φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης: Με ποιες τιμές θα μπει στην αγορά - 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεσή του

Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές με την τιμή του -όπως όλα δείχνουν- να κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 07 Οκτ 2025 | 09:41

Ολα τα επιδόματα που θα πληρωθούν τον Νοέμβριο και οι δικαιούχοι

Αρκετά είναι τα επιδόματα που θα καταβληθούν μέσα στον Νοέμβριο στους δικαιούχους.

07 Οκτ 2025 | 09:33

Ο ΟΤΕ συμμαχεί με τον κολοσσό της Perplexity για το Magenta AI - Λανσάρει νέο κινητό με Τεχνητή Νοημοσύνη

Ποιες νέες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης θα παρέχει δωρεάν ο ΟΤΕ.

ΣΤΟ ΣΕΒ 07 Οκτ 2025 | 08:28

Σήμερα οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για το ρεύμα της βιομηχανίας – Τι θα περιλαμβάνουν

Στο Μαξίμου επικρατεί η άποψη ότι η στήριξη της βιομηχανίας δεν μπορεί να εξαντλείται μόνο στο ενεργειακό κόστος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 07 Οκτ 2025 | 07:57

Πόσο θα αυξηθούν μισθοί και συντάξεις το 2026 - Τι ισχύει για Δημόσιο και ένστολους

Αυξήσεις αποδοχών για μισθωτούς και συνταξιούχους προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2026.

06 Οκτ 2025 | 18:11

Εξάρχου (Aktor): Ιστορική ημέρα η σημερινή - Με την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις θα έχουμε ροές 1,2 δισ. € σε βάθος χρόνου

Τι ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου στη Γενική Συνέλευση για την έγκριση της απόκτησης της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις

06 Οκτ 2025 | 16:21

Ο όμιλος Fourlis επεκτείνει το δίκτυο της Foot Locker στην Ελλάδα και τη Ρουμανία

Συνεχίζεται η στρατηγική ανάπτυξη με νέα καταστήματα σε Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα, και Ρουμανία – Εγκαίνια στο Χαλάνδρι με νέο concept μέχρι το τέλος του έτους.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ 06 Οκτ 2025 | 14:08

Πόσα χρήματα άντλησαν Κόκκαλης, Μαρινάκης και Περιστέρης από ομόλογα και Χρηματιστήριο - Ποιοι άλλοι ξεχώρισαν

Ποιες είναι οι ελληνικές εισηγμένες που ξεχώρισαν σε Χρηματιστήριο και ομολογιακά δάνεια.

06 Οκτ 2025 | 12:45

Η Πειραιώς συμμετέχει στο "Welcome to UP" του Πανεπιστημίου Πατρών

Με το Check In Class app της Πειραιώς οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν στη στιγμή Prepaid Cards και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για μεγαλύτερα δώρα

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 06 Οκτ 2025 | 11:44

Κατατίθεται το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2026: Ανάπτυξη 2,4% και χρέος 137,5% του ΑΕΠ, το χαμηλότερο από το 2010

Με ρυθμό ανάπτυξης 2,4% προβλέπεται να κινηθεί η ελληνική οικονομία το 2026, έναντι 2,2% που εκτιμάται ότι θα κλείσει το 2025.

06 Οκτ 2025 | 11:07

Το efood και η Κωτσόβολος δημιουργούν μια νέα εμπειρία αγορών

Οι χρήστες του efood έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 2.500 κωδικούς των καταστημάτων Κωτσόβολος στις ίδιες τιμές που ισχύουν στα φυσικά σημεία πώλησης.

06 Οκτ 2025 | 10:20

Η UBITECH στη συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το νέο mAigov Wallet

Με τον Ψηφιακό Βοηθό mAigov, οι πολίτες εκδίδουν Υπεύθυνη Δήλωση με ένα κλικ στο κινητό!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 06 Οκτ 2025 | 09:34

Ολες οι αλλαγές που φέρνει το νέο εργασιακό - Με δικαίωμα άρνησης οι υπερωρίες στο 13ωρο

Η άρνηση του εργαζομένου να παράσχει την επιπλέον εργασία δεν συνιστά λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας του.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ 06 Οκτ 2025 | 08:24
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06 Οκτ 2025 | 07:33

Παρελθόν από σήμερα το ΣΔΟΕ, μετά από 27 χρόνια - Στην ΑΑΔΕ όλες οι αρμοδιότητες

Μετά από 27 χρόνια λειτουργίας, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), σήμερα 6 Οκτωβρίου, ρίχνει αυλαία τυπικά και ουσιαστικά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΑΔΕ 06 Οκτ 2025 | 07:19

Ακίνητα: Αυξημένες οι γονικές παροχές, μειωμένες οι αγοραπωλησίες

Περισσότερα από 24.800 ακίνητα συνολικής αξίας 2,62 δισ. ευρώ, άλλαξαν χέρια στο οκτάμηνο τρέχοντος έτους, όπως προκύπτει από τα συμβόλαια που έχουν αναρτηθεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 06 Οκτ 2025 | 06:51

Τα σενάρια για αλλαγή στις εισφορές των επαγγελματιών

Προβληματισμός για την επερχόμενη αύξηση από 1/1/2026 στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών επικρατεί στο υπουργείο Εργασίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 05 Οκτ 2025 | 13:44

Η "καυτή πατάτα" των αγροτικών επιδοτήσεων: Λιγότερα λεφτά και... αργότερα - Δύο κύματα πληρωμών

Το σχέδιο της κυβέρνησης για να περιορίσει τη δυσαρέσκεια των αγροτών και να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της Κομισιόν.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 05 Οκτ 2025 | 10:12

Μεταρρυθμιστικό γκάζι με τέσσερις αλλαγές τον μήνα ως το τέλος του χρόνου: Η πορεία υλοποίησής τους

Οι μεταρρυθμίσεις αυτές επηρεάζουν διάφορους τομείς της καθημερινότητα

ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 05 Οκτ 2025 | 09:59

Κοτόπουλο: Το "άγιο δισκοπότηρο" του street food - Νέες επενδύσεις με στόχο τη Gen Z

Το τηγανητό κοτόπουλο από comfort food του αμερικανικού Νότου έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο εμπορικά προϊόντα στον κλάδο της εστίασης παγκοσμίως.