Αυξημένες οι ανάγκες των επαγγελματιών για mobile Internet και roaming

Νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, με έως 100% περισσότερα MB και δωρεάν περιαγωγή ακόμα και εκτός Ε.Ε., φέρνει η COSMOTE

auksimenes-oi-anagkes-twn-epaggelmatiwn-gia-mobile-internet-kai-roaming
SHARE THIS
0
SHARES

Για τους μικρούς αλλά και μεγάλους επιχειρηματίες, η επικοινωνία είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Σήμερα, που όλος ο κόσμος είναι online, η πρόσβαση σε συνεργάτες αλλά και δεδομένα, παντού και πάντοτε, είναι κεφαλαιώδης για την ολοκλήρωση κάθε σχεδίου. Η ανάγκη για επικοινωνία, αποδεικνύεται άλλωστε και από την αυξημένη κατά 400% χρήση DATA από το κινητό, που καταγράφεται την τελευταία διετία στη χώρα και που φυσικά αναμένεται να εκτοξευτεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια.

 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η COSMOTE, που εδώ και χρόνια αφουγκράζεται και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα φέρνει 5 νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile (Small, Medium, Large, Gold και Platinum), που προσφέρουν μεταξύ άλλων, έως και 100% περισσότερα ενσωματωμένα data που φτάνουν τα 30GB, και μέχρι και απεριόριστες κλήσεις προς τα όλα τα εθνικά σταθερά και κινητά.

Με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile, η COSMOTE στηρίζει δυναμικά και τους επιχειρηματίες που δίνουν έμφαση στην εξωστρέφεια καθώς την τελευταία διετία, έχει καταγράψει πάνω από 1.657% αύξηση στην χρήση του roaming για data εκτός χωρών Ε.Ε και 2.481% αύξηση data roaming εντός χωρών Ε.Ε. αλλά και πάνω από 100% αύξηση στη χρήση υπηρεσιών φωνής σε χώρες της Ε.Ε.

 

 

Τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile, προσφέρουν έως και 1000 λεπτά ομιλίας προς διεθνή δίκτυα, δωρεάν περιαγωγή σε χώρες εκτός Ε.Ε. αλλά και έως 10 δωρεάν COSMOTE Travel Pass το μήνα.

Ωστόσο, η αξία που προσφέρουν τα νέα COSMOTE Business Mobile, δεν σταματά στην ελευθερία της επικοινωνίας, αλλά περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών που στηρίζει συνολικά τον επιχειρηματία:

Ασφάλεια: Οι συνδρομητές των νέων προγραμμάτων της COSMOTE, απολαμβάνουν απόλυτη ασφάλεια καθώς με τη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, έχουν ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, κάθε στιγμή.

 

 

Ποιότητα και Ταχύτητα επικοινωνίας: Τα νέα προγράμματα κινητής της COSMOTE, «τρέχουν» στο μεγαλύτερο 4G και 4G+ δίκτυο της χώρας, με πληθυσμιακή κάλυψη κοντά στο 100% και με αποδεδειγμένα τις μεγαλύτερες ταχύτητες Mobile Internet με τη σφραγίδα της Ookla που έχει απονείμει στην COSMOTE το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018”.

Προστασία χρήσης: Οι συνδρομητές της COSMOTE, μπορούν να απολαμβάνουν χωρίς άγχος τα ενσωματωμένα data των προγραμμάτων τους, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή πόσα έχουν διαθέσιμα αλλά αποφεύγοντας και ανεπιθύμητες χρεώσεις αφού με την υπηρεσία COSMOTE My Internet, όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data και ο συνδρομητής έχει δυνατότητα να αποκτήσει ένα από τα επιπλέον πακέτα data εφόσον το επιθυμεί.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile: εδώ.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook