Είναι ωραίο να απολαμβάνεις ξένοιαστα τη βόλτα σου με το ποδήλατο

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ασφαλίστε το αγαπημένο σας μεταφορικό μέσο αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό απέναντι στους κινδύνους και την κλοπή.

einai-wraio-na-apolambaneis-ksenoiasta-ti-bolta-sou-me-to-podilato
SHARE THIS
0
SHARES

Οι βόλτες με το ποδήλατο προσφέρουν μία υπέροχη αίσθηση ευεξίας.

Μόνοι, ή με παρέα, οι ποδηλάτες αυξάνονται συνεχώς και ανακαλύπτουν πόσο εύκολα μπορούν να κινούνται στην πόλη, είτε για να κάνουν βόλτα, είτε για να πηγαίνουν στη δουλειά τους.

 

Οι κλοπές ποδηλάτων είναι πλέον μάστιγα, ενώ υπάρχει δυστυχώς και ο κίνδυνος ατυχήματος, με άγνωστες συνέπειες τόσο για την υγεία του αναβάτη όσο και για το αγαπημένο του μέσο μετακίνησης ή την περιουσία τρίτων.

Η λύση; Φυσικά κράνος και προσοχή στην ποδηλασία στην πόλη. Και για την κλοπή; Ευτυχώς και σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πλέον λύσεις με τα προγράμματα ασφαλιστικής κάλυψης για το όχημα αλλά και τον αναβάτη, να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Ελλάδα για να προστατεύσουν τους ιδιοκτήτες αλλά και τα ποδήλατά τους. 

Και σε περίπτωση ατυχήματος; Ο αναβάτης ενός ποδηλάτου είναι πιο εκτεθειμένος ακόμα και σε σχέση με τους μοτοσικλετιστές. Βέβαια είναι πιθανό να προκαλέσει και ο ίδιος ατύχημα, με συνέπεια τόσο υλικές, όσο και σωματικές βλάβες. Και για αυτούς τους λόγους, ένα ατύχημα μπορεί να στοιχίσει χιλιάδες ευρώ σε ιατρικά έξοδα είτε για τον αναβάτη είτε για τον πεζό που βρέθηκε στον δρόμο του απρόσεχτου ποδηλάτη.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Το ποδήλατο μπορεί να είναι απόλαυση και να προσφέρει χαρά, αλλά είναι και μεγάλη ευθύνη, ειδικά για γονείς που απολαμβάνουν αυτή την ελευθερία μαζί με τα παιδιά τους.

 

Σήμερα, τα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου ΜΙΝΕΤΤΑ ΒΙΚΕ, με κόστος από μόλις 18,50 ευρώ το χρόνο, προσφέρουν καθολική κάλυψη για τον ιδιοκτήτη αλλά και τρίτους και έχουν ελάχιστο κόστος σε σχέση με την εξασφάλιση που προσφέρουν.

Μάλιστα, προσφέρεται και κάλυψη οδικής βοήθειας ώστε αν σας μείνει η αλυσίδα «στο χέρι» σε μία μακρινή βόλτα, να μην χρειαστεί εκτός από την κακή σας τύχη να επιστρέψετε κουβαλώντας και το ποδήλατο σε όλη τη διαδρομή, αλλά να απολαύσετε την επιστροφή στη βάση σας, μέσα σε ένα όχημα.

Αναζητήστε τα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτων ΜΙΝΕΤΤΑ ΒΙΚΕ και συνεχίστε ξέγνοιαστα τις βόλτες σας, μόνοι ή με την οικογένειά σας, με τη γνώση πως ό,τι και αν σας συμβεί θα είστε καλυμμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook