Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα καταστεί βασικός ενεργειακός κόμβος για τα Βαλκάνια αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη εκφράζει o Γιάννης Καραγιάννης, Sales Director στην εταιρία logistics και μεταφορών Phoenix, μιλώντας στο The TOC στο αφιέρωμα για την Ελλάδα του 2023.
Όπως αναφέρει ο κ. Καραγιάννης, λόγω του σύντομου χρόνου ταξιδιού από τις αγορές της Ασίας κι Ανατολής η Ελλάδα καθίσταται ως προτιμητέος προορισμός τροφοδοσίας των βαλκανικών αγορών καθώς και της υπόλοιπης Ευρώπης.
Χάρη στην εκτεταμένη παρουσία της Phoenix, με γραφεία σε αρκετές βαλκανικές χώρες και συνεργάτες στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές, η εταιρία διακίνησε μεγάλο όγκο φορτίου μέσω της Ελλάδας, αποδεικνύοντας την σημαντικότητα και καταλληλότατα της χώρας ως κόμβου διανομών από και προς τις παγκόσμιες αγορές.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr