Follow us

Στο σφυρί μεγάλο ξενοδοχείο στην Καστοριά και αγροτεμάχια της οικογένειας Πατρώνη στη Μύκονο

Στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρίσκεται ένα ξενοδοχείο στην Καστοριά και 4 αγροτεμάχια στη Μύκονο, που ανήκουν στην οικογένεια Πατρώνη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει βρεθεί το 3 αστέρων ξενοδοχείο Byzantium Hotel στην Καστοριά, το οποίο απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το κέντρο σε μια διαδρομή εξολοκλήρου δίπλα από την λίμνη της πόλης. Το τουριστικό κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται σε κανονικά σε λειτουργία, είναι προγραμματισμένο-εφόσον δεν προηγηθεί κάποια κίνηση για την αποτροπή της διαδικασίας-να βγει προς εκποίηση στα τέλη του επόμενου μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου.

Ο πλειστηριασμός επισπεύδεται από την Intrum Hellas ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1.524.240 ευρώ. Το Hotel Byzantium, είναι χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Ψαλίδα στην περιοχή Χλόη στο βόρειο τμήμα της πόλης σε αρκετά κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καστοριάς. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης 2.006,17 τ.μ., το οποίο προέκυψε από την συνένωση 2 οικοπέδων και εντοπίζεται στη θέση Φουντουκλή επί της οδού Μεθοδίου Ανθρακίτη.

Στην εν λόγω έκταση έχει ανεγερθεί μια διώροφη με υπόγειο και ισόγειο όροφο οικοδομή, η οποία αποτελείται από 2 κτίρια, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους και λειτουργούν ως ξενοδοχειακή μονάδα β΄ τάξης, με την επωνυμία Byzantium.

Το κατάλυμα περιλαμβάνει 4 μονόκλινα δωμάτια, 33 δίκλινα, 8 τρίκλινα, 4 τρίκλινες σουίτες, αίθουσα συνεδριάσεων καθώς και σαλόνι - αίθουσα πρωινού. Ειδικότερα, το πρώτο κτίριο αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 289,02 τ.μ., πρώτο όροφο 289,74 τ.μ., δεύτερο όροφο 230,02 τ.μ. και υπόγειο ενώ το δεύτερο κτίριο αποτελείται από ισόγειο όροφο 286,44 τ.μ., πρώτο όροφο 296,49 τ.μ., δεύτερο όροφο 296,49 τ.μ. και υπόγειο. Η κατάσχεση έγινε για επιτασσόμενη απαίτηση της επισπεύδουσας ποσού 100.000 ευρώ, η οποία αποτελεί μέρος απαίτησης, το υπόλοιπο της οποίας επιφυλάχτηκε να εισπράξει η επισπεύδουσα ενώ επί του ακινήτου υφίστανται 4 προσημειώσεις υποθηκών και μία κατάσχεση.

Τα τέσσερα αγροτεμάχια στη Μύκονο της οικογένειας Πατρώνη

Μια νέα σελίδα έρχεται να προστεθεί στο κεφάλαιο των πλειστηριασμών, που έχει ανοίξει τα τελευταία δύο χρόνια για μια πλειάδα ακινήτων, τα οποία συνδέονται με την οικογένεια Πατρώνη, η οποία συνεχίζει να βλέπει τα περιουσιακά της στοιχεία να βρίσκονται στη δίνη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Αυτή τη φορά σειρά έχουν 4 αγροτεμάχια στη Μύκονο, τα οποία είναι προγραμματισμένο να βγουν προς εκποίηση στις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι πλειστηριασμοί στρέφονται εναντίον της εταιρείας Ρόδον Ελλάς Οικοδομική-Τουριστική-Ξενοδοχειακή-Τεχνική, στην οποία διαχειρίστρια εμφανίζεται να είναι η Καλλιόπη Πατρώνη ενώ επισπεύδουσα είναι η Intrum Hellas. Το ακριβότερο εξ αυτών αφορά σε ένα αγροτεμάχιο, άρτιο και οικοδομήσιμο, επιφάνειας 7.019,91 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Σταρόβουρλα και το οποίο περιήλθε στην ιδιοκτησία της εταιρείας το 2006. Να σημειωθεί ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 705.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Το δεύτερο είναι επίσης αγροτεμάχιο, έκτασης 7.307 τ.μ., το οποίο εντοπίζεται στη θέση Κούνδουρος και χαρακτηρίζεται άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, με την τιμή εκκίνησης να έχει τεθεί στις 690.000 ευρώ. Το τρίτο αγροτεμάχιο, έκτασης 93.537 τ.μ. βρίσκεται στην Άνω Μερά της Μυκόνου και αποτελεί τμήμα μεγαλύτερης έκτασης, συνολικού εμβαδού 417.218,85 τ.μ., ωστόσο εμφανίζει δασικές δεσμεύσεις.

Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ. Το τελευταίο αγροτεμάχιο παρουσιάζει πολύ μικρότερη αξία σε σχέση με τα άλλα τρία καθώς η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 70.000 ευρώ ενώ, όπως και το προηγούμενο, βρίσκεται στην Άνω Μερά, έχει έκταση 75.655,77 τ.μ και εμφανίζει αυστηρούς περιορισμούς στους όρους χρήσης γης.

Διαβάστε Επίσης

Πηγη: capital

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 24 Νοε 2022 | 21:02

Κόντρα Σκυλακάκη - Τσακαλώτου για τους πλειστηριασμούς, την Ιωάννα Κολοβού και την "Ομάδα Αλήθειας"

Δεύτερη κατά σειρά παρέμβαση Σκυλακάκη για τον πλειστηριασμό στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού - Οι αιχμές Τσακαλώτου.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK 24 Νοε 2022 | 13:49

Τι έγιναν τα χρήματα που πήρε η δημοσιογράφος Ιωάννου Κολοβού από τον πλειστηριασμό: Τα πήρε όλα η εφορία για απλήρωτες κλήσεις

Η Ιωάννα Κολοβού με ανάρτησή της εξηγεί ότι τα χρήματα που έλαβε από τον πλειστηριασμό... τα πήρε όλα η εφορία και ο ΕΦΚΑ.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 24 Νοε 2022 | 09:27

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας - Δικηγόρος εξηγεί

Έρχεται το πρόγραμμα "Γέφυρα ΙΙΙ", με το οποίο όσοι έχουν στεγαστικά δάνεια και είδαν αύξηση στα επιτόκιά τους θα έχουν επιδότηση των επιτοκίων.

ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ 24 Νοε 2022 | 08:36

Πλειστηριασμοί: Πώς ο... Αγιος Βλάσιος "μπλόκαρε" εκποίηση ακινήτου για χρέος 385.000 ευρώ

Μπορεί ένας Άγιος να σταματήσει έναν πλειστηριασμό; Ο Αγιος Βλάσιος φαίνεται πως τα κατάφερε!

ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ 24 Νοε 2022 | 06:55

Η έξωση της δημοσιογράφου Κολοβού και η αντίδραση Μητσοτάκη - Η εντολή που έδωσε στον Σταϊκούρα

Οι σκηνές έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, με τον δικαστικό επιμελητή να κόβει με αλυσοπρίονο την πόρτα, ήταν ένα καμπανάκι για την κυβέρνηση

ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 23 Νοε 2022 | 16:57

Κόντρα Σκυλακάκη-Αχτσιόγλου: Επί ΣΥΡΙΖΑ βγήκε το σπίτι της Κολοβού σε πλειστηριασμό - Ο Πάτσης πλούτιζε από τη δυστυχία

Η Αχτσιόγλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με ευθύνη της πλειστηριάζονται για λίγες χιλιάδες ευρώ, πρώτες κατοικίες - Η απάντηση Σκυλακάκη.

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ 23 Νοε 2022 | 11:25

Πλειστηριασμοί: "Με πετάνε στον δρόμο" - Κραυγή βοήθειας από άνεργη μητέρα με δύο παιδιά

Μητέρα δύο παιδιών κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο εξαιτίας πλειστηριασμού. Τι ζητάει.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ 19 Νοε 2022 | 08:47

Κηφισιά: Στο σφυρί διατηρητέα βίλα που συνδέεται με την Αννα Δρούζα - Σε σημείο "φιλέτο"

Για δεύτερη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με το ηλεκτρονικό σφυρί διατηρητέα βίλα, που βρίσκεται κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Κηφισιάς. Πώς συνδέεται με την Αννα Δρούζα.

"ΡΟΔΟΝ ΕΛΛΑΣ" 18 Νοε 2022 | 08:20

Στο σφυρί ακίνητα της οικογένειας Πατρώνη στη Μύκονο

Για δεύτερη φορά βρίσκονται αντιμέτωπα με το ηλεκτρονικό σφυρί ακίνητα που ανήκουν στην ΡΟΔΟΝ Ελλάς, μια εκ των πολλών εταιρειών που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Πατρώνη.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ 14 Νοε 2022 | 22:08

Αποκάλυψη CNN: Η Τουρκία και άλλες 6 χώρες πλήρωσαν πάνω από 700.000 δολάρια για το ξενοδοχείο του Τραμπ

Λογιστικά έγγραφα που φέρνει στο φως το CNN δείχνουν "χορηγίες" στον Τραμπ για το ξενοδοχείο του από Τουρκία, Κίνα, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μαλαισία και ΗΑΕ

ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 13 Νοε 2022 | 13:45

Ομόνοια: Σε δίκη ο 40χρονος που παρέσυρε 14χρονη σε ξενοδοχείο - Ο αποκαλυπτικός διάλογος με τον υπάλληλο

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο μαζί με το παιδί.

ΒΟΛΤΑ 11 Νοε 2022 | 17:40

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η κρουαζιέρα στη λίμνη της Καστοριάς για να θαυμάσει τα αξιοθέατα της πόλης [Εικόνες]

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόμενη από τον δήμαρχο επιβιβάστηκαν στο σκάφος "Ολυμπία" και πραγματοποίησαν βόλτα στα αξιοθέατα της Καστοριάς

ΠΤΔ 11 Νοε 2022 | 09:23

Στην Καστοριά η Σακελλαροπούλου για τον εορτασμό της 110ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης

Επίσκεψη στην ακριτική Καστοριά θα πραγματοποιήσει σήμερα, Παρασκευή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.