Χρυσό βραβείο Ηθικής και Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ευρωπαϊκή Πίστη

Σημαντική αναγνώριση για τις αρχές εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει η εταιρία αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση με τους πελάτες και την κοινωνία

xruso-brabeio-ithikis-kai-etairikis-upeuthunotitas-stin-eurwpaiki-pisti
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. βραβεύτηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - EBEN GR με Χρυσό Βραβείο για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας, σε ειδική εκδήλωση.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι το επιστέγασμα των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει η εταιρία αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση της με τους πελάτες και τη συνεισφορά στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε φέτος και με το Πλατινένιο Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Υπευθυνότητας, για τις δράσεις της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα για τη δημιουργία αποτελεσματικού συστήματος μέτρησης εκπομπών CO2, με στόχο τη μείωσή τους.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρία που έχει πιστοποιηθεί με το μοντέλο SEE G και αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του, ενώ παράλληλα βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook