Η Αγγελική Νικολούλη έκανε μια σπάνια και βαθιά προσωπική ανάρτηση, μισό χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της.
Η δημοσιογράφος, που συνήθως κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά επέλεξε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της, αγγίζοντας όσους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.
Με λιτό αλλά ουσιαστικό λόγο, αναφέρεται στη σιωπή που επικρατεί πλέον στο πατρικό σπίτι και στη δύναμη των αναμνήσεων που παραμένουν ζωντανές.
Η ανάρτησή της
"Πέρασαν έξι μήνες και όλα παραμένουν βουβά στο σπίτι μας το πατρικό…Μόνο τα λουλούδια σου άνθισαν και σου τα έφερα όλα…Μου λείπεις μανούλα μου…", έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στην ανάρτησή της το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Αγγελική Νικολούλη: Το σπαρακτικό μήνυμα για τη μητέρα της, 6 μήνες μετά τον θάνατό της [εικόνα]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/48/4850e7e4a64f4e83bbcfce6d6d59f326.jpg?anchor=topcenter)