Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα Κούστα έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Κατερίνα η οποία γεννήθηκε το 2018, τη Στεφανία, η οποία γεννήθηκε το 2011 και τον John Κούστα Junior που γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2024.
Η μεγάλη κόρη τους βαφτίστηκε στην Κέρκυρα, ενώ επέλεξαν να βαφτίσουν την μικρή τους κόρη στη Βενετία τον Ιούνιο του 2022. Το ζεύγος που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή την οικονομική κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα μετά τη συναυλία της τραγουδίστριας στο ΟΑΚΑ, πραγματοποίησε γκλαμ βαφτίσια, ανάλογα με τον γάμο του στο Σορέντο της Ιταλίας.
Το "παρών" έδωσαν 300 καλεσμένοι, μεγάλα επιχειρηματικά και εφοπλιστικά ονόματα από την Ελλάδα, ενώ την παράσταση έκλεψε η σύζυγος του εφοπλιστή με τις εμφανίσεις της.
Το τριήμερο παραμυθένιο πάρτι, με guest τη Βίσση και τον Μάριο Φραγκούλη έγινε στην πόλη των Δόγηδων όπου η κοσμική Αθήνα γιόρτασε τη βάπτιση της δευτερότοκης κόρης του εφοπλιστή. Πολλά ονόματα της ναυτιλίας και επιχειρηματίες, κατεφθασαν στη Βενετία για το ευτυχές γεγονός, με ιδιωτικά αεροπλάνα και θαλαμηγούς, ενώ η οικογένεια είχε ναυλώσει πτήση της Aegean, για τη μεταφορά των καλεσμένων του.
Το βασιλικό art de la table και ο απίθανος στολισμός
Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στην παλαιότερη ορθόδοξη ελληνική εκκλησία στη Δύση San Giorgio Del Creci. Ο ναός είχε στολιστεί κατά μήκος με λουλούδια. Ανάδοχος ήταν η Χριστιάνα Καίσαρη, ο σταυρός της νεοφώτιστης ήταν από τον οίκο "Kessaris" και τα ρούχα από τον οίκο της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία ήταν παρούσα στην τελετή μαζί με τον σύζυγό της.
Η μαμά της νεοφώτιστης Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα φόρεσε total pink σύνολο με εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα και ασορτί πέδιλα.


Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο στο παλάτι Suola Grande De San Rocco όπου είχαν τοποθετηθεί τεράστιες εγκαταστάσεις με χρωματιστά λουλούδια. Η μεγαλοπρέπεια και ο στολισμός θύμισαν τα επίσημα δείπνα που γίνονται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στην πιο γραφική πόλη του κόσμου, ο διάσημος Ιταλός event planner Vincenzo Dascanio δημιούργησε ένα παραμυθένιο σκηνικό με χιλιάδες λουλούδια, βασιλικό art de la table και πολλές εκπλήξεις για το δείπνο που δόθηκε στους κήπους ιστορικού παλατιού της Βενετίας, όπου κάνουν γάμους και δεξιώσεις οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Το μενού επιμελήθηκαν σεφ με τρία αστέρια Michelin από το Μιλάνο και περιλάμβανε σουπιά, αστακό και λευκά και ροζέ κρασιά.




Η άφιξη της Άννας Βίσση με γόνδολα
Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, η Αννα Βίσση έφτασε στον χώρο με γόνδολα και τραγούδησε ειδικά για την βραδιά.
H τραγουδίστρια εμφανίστηκε με δημιουργία υψηλής ραπτικής Βρεττός Βρετάκος διακοσμημένη με 300,000 κρύσταλλα swarovski.

Μάλιστα, αφιέρωσε πολλά κομμάτια στην μαμά της νεοφώτιστης Δήμητρα Κούστα, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τον Γιάννη Κούστα στη σκηνή όπου έπαιξε στο πιάνο το "12".

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγούδησε και αυτός στη δεξίωση της βάφτισης.

Το welcome party πριν τη βάπτιση
Η Μαριέττα Χρουσαλά έδειξε στιγμιότυπα από το welcome party που παρέθεσαν μια μέρα πριν από τη βάφτιση.






Η διακόσμηση στο welcome party ήταν σε ροζ - φούξια αποχρώσεις.






Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής δόθηκε lunch και αποχαιρετιστήριο πάρτι στην ατμοσφαιρική Terrazza Danieli με την υπέροχη θέα του μυθικού ξενοδοχείου "Danieli" κλείνοντας αυτό το event που ετοίμασε το ζεύγος Κούστα για τους καλεσμένους του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
