Χθες, το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Τα τελευταία χρόνια, ο κοσμαγάπητος καλλιτέχνης, τα πέρασε αποξενωμένος από τους δικούς του ανθρώπους, τη μητέρα του, Κλειώ, τον πατέρα του, Μανώλη και τις δύο αδερφές του, Μαρία και Βάσω.
Η δικαστική τους διαμάχη και ο εγκλεισμός του Γιώργου Μαζωνάκη στο δημόσιο ψυχιατρικό ίδρυμα, πέρυσι τον Αύγουστο, είχε δημιουργήσει ένα εξαιρετικά δυσμενές κλίμα για τους οικείους του, ενώ ακόμα και σήμερα, δεν λείπουν οι "φωνές" που τους στοχοποιούν για τα δύσκολα τελευταία χρόνια της ζωής του κοσμαγάπητου καλλιτέχνη. Χθες, όμως, οι περισσότερες από αυτές τις φωνές "σώπασαν", στη θέα δύο γονιών που θρηνούσαν τον παιδί τους, τον Γιώργου Μαζωνάκη.

"Δεν θα ξαναδούμε το παιδί μας"
Ο κ. Μανώλης και η κ. Κλειώ ήταν τραγικές φιγούρες στο τελευταίο αντίο του γιου τους, Γιώργου, που δεν θα ξαναδούν πια. "Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι δε θα ξαναδούμε το παιδί μας", ψέλλισαν στη δημοσιογράφο του Star Βαλεντίνη Καραγεωργίου.

Τα πρόσωπά τους σκαμμένα από τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, τον πόνο του γονιού όταν χάνει το παιδί του.
Δίπλα τους οι δύο τους κόρες, η Μαρία και η Βάσω, αμίλητες, ανέκφραστες, με ένα παγωμένο βλέμμα στο κενό.


Η στιγμή που λύγισε η Βάσω Μαζωνάκη
Οι αδερφές του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω και Μαρία είχαν φτάσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια του Πειραιά.
Σε πλάνα που μεταδόθηκαν στο κανάλι του Mega, η Βάσω Μαζωνάκη φαινόταν να διαβάζει τα χειρόγραφα σημειώματα των θαυμαστών και έμοιαζε να αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τη σκληρή πραγματικότητα. Σε άλλο πλάνο, φαίνεται να πέφτει στην αγκαλιά φιλικού της προσώπου, κλαίγοντας.
Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο αντίο
Χιλιάδες κόσμου συνέρρευσε στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια για να αποχαιρετήσει τον καλλιτέχνη που αγάπησε και να τον τιμήσει.



Στη συνέχεια η σορός του, με προπομπό την οικογένειά του, τους γονείς Μανώλη και Κλειώ και τις αδελφές του Βάσω και Μαρία, οδηγήθηκε στο Γ' Νεκροταφείου Αθηνών για την ταφή που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, έπειτα από παράκληση της οικογένειας του η οποία επίσης ζήτησε αντί στεφάνων να δοθούν δωρεές στον οργανισμό Humanity Greece.
Ποιοι έδωσαν το παρών
Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι του Γιώργου Μαζωνάκη, επιχειρηματίες και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.
Μεταξύ άλλων, εκεί βρέθηκε συντετριμμένη η Μαριάννα Λάτση, φορώντας ασπρόμαυρα ρούχα και κρατώντας ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα.
Ακόμα, το παρών έδωσαν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Ηλίας Ψινάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη και άλλοι. Όλοι τους ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι από την ξαφνική απώλεια του δημοφιλούς τραγουδιστή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
