Η Κέιτ Μίντλετον λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο φροντίζει να περνάει αυτή την ημέρα με την οικογένειά της με εκπλήξεις, δώρα και όμορφες στιγμές.
Ωστόσο, νέα έκθεση αναφέρει ότι η 42χρονη θέλει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στα βασιλικά Χριστούγεννα, αλλάζοντας μια πρακτική αιώνων την οποία βρίσκει ιδιαίτερα "περίεργη".

Τι συμβαίνει τα Χριστούγεννα στη βασιλική οικογένεια
Κάθε χρόνο η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται για να γιορτάσει την εορταστική περίοδο, με το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του μονάρχη να αποτελεί το επίκεντρο των βασιλικών παραδόσεων.
Η οικογένεια συμμετέχει επίσης σε έναν περίπατο στο δρόμο προς την εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων, όπου συνομιλεί με μέλη του κοινού - αλλά οι περισσότερες εορταστικές παραδόσεις του Οίκου του Ουίνδσορ γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Κάποιες από τις παραδόσεις τους είναι τόσο παλιές που μπορεί να θεωρηθούν λίγο περίεργες και ταυτόχρονα υπέροχες, και υπάρχει μια συγκεκριμένη παράδοση την οποία η πριγκίπισσα Κέιτ θέλει να αλλάξει επειδή τη βρίσκει λίγο "περίεργη" μετά από σχεδόν διακόσια χρόνια.
Η μελλοντική βασίλισσα βρίσκει περίεργο το γεγονός ότι οι royals ανταλλάσσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων και όχι ανήμερα των Χριστουγέννων. Αυτό είναι σύμφωνο με τη γερμανική κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας και καθιερώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Βασίλισσας Βικτώριας.
Η Βικτώρια βασίλεψε από το 1837 έως το 1901 και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε επίσης δημοφιλή τη χρήση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Αγγλία - μια άλλη γερμανική παράδοση. Η παράδοση της ανταλλαγής δώρων την παραμονή των Χριστουγέννων διατηρήθηκε από τα βασιλικά μέλη από την εποχή της βασιλείας της Βικτώριας και η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται ότι την υποστήριξε όχι μόνο επειδή τη θαύμαζε αλλά και επειδή προτιμούσε να επικεντρώνεται στις θρησκευτικές πτυχές των εορτασμών την ημέρα των Χριστουγέννων, ως αφοσιωμένη χριστιανή.

Η Κέιτ, ωστόσο, θέλει να σπάσει αυτή τη μακρόχρονη παράδοση ανταλλαγής δώρων και να την μεταφέρει την ημέρα των Χριστουγέννων, φέρνοντάς την σε συμφωνία με το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας ανώνυμος φίλος του Γουίλιαμ και της Κέιτ είπε στο Daily Beast:
"Η Κέιτ πάντα έβρισκε περίεργα τα δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων.
"Σίγουρα θα απαλλαγούμε από αυτό κάποια στιγμή. Φαντάζομαι ότι θα συνεχιστεί φέτος στο Sandringham, αλλά όλα θα είναι πολύ πιο χαλαρά". Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι μετά τις προκλήσεις υγείας που αντιμετώπισε η Κέιτ φέτος, το ζευγάρι είναι πιθανό να παρακάμψει το χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό γεύμα στο Σάντρινγκχαμ με τον Βασιλιά Κάρολο και τα άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αντ 'αυτού να μείνει στο Άνμερ Χολ με τους γονείς της Κέιτ, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr