Στην Κρήτη, τόπο καταγωγής της, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαρία Ηλιάκη, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.
Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες ημέρες στο νησί, με την ίδια και την κόρη της να περνούν όμορφες στιγμές στα Φαλάσαρνα και να παίζουν στα κύματα.
Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2021, όταν ήρθε στη ζωή η κόρη της, Κατερίνα, καρπός της σχέσης της με τον Στέλιο Μανουσάκη.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφερθεί στις αλλαγές που έφερε στη ζωή και στον τρόπο σκέψης της ο ερχομός της κόρης της, περιγράφοντας παράλληλα τα συναισθήματα που βιώνει μέσα από τη σχέση τους.
Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για τη μητρότητα και την κόρη της
"Η μητρότητα αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία, όλο τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή κι εγώ άλλαξα 100%. Προσωπικά με έκανε άλλον άνθρωπο. Λιγότερο ξέγνοιαστη, με πολύ περισσότερα άγχη και αγωνίες από ό,τι είχα πριν γίνω μαμά. Από την άλλη, η αγάπη που εισπράττω από τα μάτια αυτού του παιδιού, από τον τρόπο που με κοιτάει, που με αγκαλιάζει, από τις κουβέντες που ανταλλάσσουμε πριν κοιμηθούμε, είναι ένα είδος αγάπης που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να νιώσω", είχε εξομολογηθεί στο Glow Magazine.
Η ίδια είχε προσθέσει σχετικά με τη μητρότητα: "Δεν θέλω να κρατήσω μόνο μια ιδιότητα στη ζωή μου. Νομίζω ότι είμαι όλα αυτά μαζί και δεν θα ήθελα να μου λείπει κάτι. Ο ρόλος της μαμάς είναι μοναδικός, αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τον άντρα μου, άρα χωρίς το να είμαι και σύντροφος. Και δεν θα μπορούσα να με φανταστώ ούτε χωρίς τη δουλειά μου. Οπότε, αν γίνεται, θα ήθελα να μπορώ να τα έχω και τα τρία. Να είμαι μια γυναίκα που χωρά μέσα της όλες αυτές τις πλευρές".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr