Με σαφείς αιχμές, σχολίασε ο Νίκος Πλακιάς την αποχώρηση του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη από το κόμμα "Ελπίδα για τη Δημοκρατία", το οποίο ίδρυσε η Μαρία Καρυστιανού.
Ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών επέστρεψε στη δημόσια συζήτηση γύρω από την υπόθεση, αφήνοντας αιχμές για όσους το προηγούμενο διάστημα είχαν ασκήσει έντονη κριτική στις θέσεις και τις παρεμβάσεις του.
Με αφορμή την παραίτηση του Βασίλη Κοκοτσάκη, με τον οποίο στο παρελθόν είχε βρεθεί σε ανοιχτή αντιπαράθεση, ο Νίκος Πλακιάς υποστήριξε ότι αρκετοί από εκείνους που τον κατηγορούσαν επιλέγουν πλέον να μην τοποθετούνται δημόσια για τις τελευταίες εξελίξεις.
Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνθηκε στον Ευάγγελο Βλάχο, ο οποίος έχασε τον αδελφό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, επαναφέροντας το σύνθημα που είχε ακουστεί πολλές φορές κατά το προηγούμενο διάστημα.
"Εμείς με τη Μαρία, εσείς με τη Μαφία", ανέφερε χαρακτηριστικά, διερωτώμενος με εμφανώς ειρωνική διάθεση σε ποιους τελικά απευθυνόταν το συγκεκριμένο μήνυμα.
"Τελικά ποιον εννοούσε αυτό το σύνθημα; Μήπως ήμασταν εμείς η "Μαφία”; Ακόμη παραμένω μπερδεμένος", έγραψε μεταξύ άλλων.
Ο Νίκος Πλακιάς ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με δηκτικό σχόλιο για όσους υιοθετούσαν στο παρελθόν το συγκεκριμένο σύνθημα, σημειώνοντας πως σήμερα επικρατεί σιωπή και προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι "πολύ Listerine έπεσε", αφήνοντας σαφείς αιχμές για την αλλαγή στάσης ορισμένων προσώπων.
Δείτε την ανάρτηση:
Εδώ που κάθομαι @EvanVlacho και σκέφτομαι τα όσα περάσαμε τρισήμιση χρόνια τώρα,
— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) June 24, 2026
δεν μπόρεσα να καταλάβω πότε εκείνο το σύνθημα :
Εμείς με την Μαρία εσείς με την Μαφία !!!
Τελικά ποιον εννοούσε αυτό το σύνθημα ;
Λες να είμασταν εμείς η Μαφία ;
Ακόμα μπερδεμένος είμαι .
Και τι…
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
