Νέο ρατσιστικό κρεσέντο από βουλευτή των ΑΝΕΛ, σιγή στο ΣΥΡΙΖΑ

Οι αναφορές σε λαθρομετανάστες και μέτρα για εξαναγκασμό των αμάχων να μείνουν στη Συρία από τον βουλευτή Κατσίκη ουδόλως ενόχλησαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

neo-ratsistiko-kresento-apo-bouleuti-twn-anelsigi-sto-suriza
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Κώστας Κατσίκης βουλευτής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ έχει πολλαπλώς εντός της Βουλής αναπτύξει ακροδεξιές, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις χωρίς να υπάρξει «κολασμός» από τον ΣΥΡΙΖΑ.  

Ετσι και σήμερα διατύπωσε σε επίσημη συνεδρίαση και ενώπιον αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την πρόταση να ληφθούν μέτρα εξαναγκασμού αμάχων στη σπαρασσόμενη από τον εμφύλιο Συρία, να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο πεδίο της σύρραξης, προκειμένου Ελλάδα και Ευρώπη να μην επιβαρύνονται από προσφυγικά κύματα!

«Επιτρέψτε μου σ' αυτό το σημείο να επισημάνω ότι ήταν και μια επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, ότι κρατήσαμε έναν πολύ μικρό πληθυσμό προσφύγων για να τον διαχειριστούμε, σε αντίθεση με τα τέσσερα εκατομμύρια μεταναστών και λαθρομεταναστών, τα οποία ήρθαν στη χώρα μας παραμένουν, ήρθαν ως νόμιμοι, ο συντηρητικός τους όμως αριθμός παράνομοι, λαθραίοι μετανάστες και παρέμειναν εδώ», είπε σε μια αποστροφή της ομιλίας του ο κ. Κατσίκης. 

Τέλος, σε άλλο σημείο ήταν που ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παρουσίασε και την ιδέα του για «αποκλεισμό από το δικαίωμα φυγής» αμάχων της Συρίας από τη χώρα τους:

«Θα μπορούσε το προσφυγικό να αντιμετωπισθεί από εκεί που άρχιζε. Δηλαδή, μέσα στην ίδια τη Συρία, όπου ναι μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος, πλην όμως, οι εμπλεκόμενες μεγάλες δυνάμεις Ρωσία, Αμερική, αλλά και η ίδια η Ευρώπη, αν θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει έτσι ώστε οι άνθρωποι αυτοί, εάν όχι να αποκλειστούν παντελώς από το δικαίωμα της φυγής, τουλάχιστον, να περιοριστούν σημαντικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης σε συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης, με παρόντα τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημ. Αβραμόπουλο, κατά την διάρκεια συζήτησης για το μεταναστευτικό.

Οι παριστάμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να αποδοκιμάσουν την τοποθέτηση του Κ.Κατσίκη.

Διαβάστε ακόμη   

Αναχρονιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα από βουλευτή των ΑΝΕΛ

Ομοφοβικό παραλήρημα βουλευτή των ΑΝΕΛ

Οι ΑΝ.ΕΛ καταψήφισαν ρύθμιση για εξομοίωση γάμου & συμφώνου συμβίωσης

Διάλογοι σοκ στη Βουλή για «κτηνοβασίες» και «πολιτικούς αλήτες»

Κατσίκης: Ψοφοδεείς & θρασύδειλοι όσοι δεν ήρθαν Καστελόριζο

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook