Το χιούμορ του επιστράτευσε για άλλη μία φορά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας...τις γνώσεις του από τον κόσμο του lifestyle.
Έτσι, μετά τις αναφορές του στον Ρίτσαρντ Γκιρ ή την Σκάρλετ Γιόχανσον, σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε μία παρομοίωση με τη δίκη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ.
Συγκεκριμένα, επέκρινε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας σχηματικά πως "μοιάζει πιο εύκολο να τα ξαναβρούν η 'Αμπερ Χέρντ και ο Τζόνυ Ντεπ παρά εσείς με τα λαϊκά και τα μεσαία στρώματα", ενώ εκτίμησε πως "η φθορά της κυβέρνησης δεν μπορεί να σταματήσει".
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε επίσης πως τα επιτόκια αυξάνονται και η ακρίβεια είναι πολύ μεγάλη.
"Η έννοια του δημοσίου συμφέροντος είναι μια βάση για μια αριστερή εναλλακτική προοδευτική αριστερή κυβέρνηση που θα έχει μια διαφορετική κατεύθυνση" τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.
Παράλληλα, έθεσε τη διαχωριστική γραμμή με την πολιτική της ΝΔ στην βάση "της υποστήριξης του δημοσίου συμφέροντος". "Δεν έχετε σαν ιδέα σας το δημόσιο συμφέρον" είπε ο κ. Τσακαλώτος και αυτό "το δείξατε στην Υγεία που είχατε ευκαιρία να επενδύσετε. Εσείς, όμως ξοδέψατε λεφτά όχι με το να χτίσετε ένα κοινωνικό κράτος με πρωτοβάθμια υγεία, όχι σε μόνιμες προσλήψεις" όπως άλλωστε κάνετε και τώρα με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και με το να μην κάνατε τίποτα για να ελέγξετε την αγορά και την αισχροκέρδεια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr