
Είναι πολύ πιθανό να ξέρεις ήδη ότι μπορείς να φτιάξεις πατάτες σαν τηγανητές στο φούρνο... Τις κόβεις, τις αραδιάζεις σε μια λαμαρίνα καλυμμένη με λαδόκολλα, ρίχνεις λίγο λάδι και αλάτι και τις ψήνεις μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα, σωστά; Ναι... Και όχι ακριβώς, γιατί εδώ που τα λέμε δεν έχεις ακόμα καταφέρει να τις κάνεις τόσο νόστιμες και τόσο τραγανές όσο είναι οι "αληθινές" τηγανητές πατάτες. Κι όμως, υπάρχει τρόπος να γίνουν εξίσου απολαυστικές, αρκεί να ξέρεις τα μικρά μυστικά της συνταγής που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά.
Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr