
Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι «ψησταριές» παίρνουν φωτιά. Καλό είναι ωστόσο να κάνουμε ένα refresh στις «ψηστικές» μας ικανότητες για να αποφύγουμε τα... λάθη.
Ο παγκοσμίου φήμης λάτρης-γνώστης τροφίμων και υπερπαρουσιαστής, Anthony Bourdain, μπορεί να μας φανεί ιδάιτερα χρήσιμος σε αυτό. Πέρσι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο "Ορέξεις" και εμφανίστηκε στην εκπομπή "WTF" του Marc Maron για να μιλήσει γι 'αυτό.
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Bourdain τόνισε ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να μαγειρεύουν, και προσφέρθηκε να δώσει μερικές συμβουλές.
Μείζον θέμα αποτέλεσε το μαγείρεμα της μπριζόλας. Κι εκεί ο Bourdain άναψε τα αίματα λέγοντας ότι στο ψήσιμο της μπριζόλας κάνουμε ένα τραγικό λάθος.
«Κανείς δεν ξέρει πώς να ψήσει μια μπριζόλα στη σχάρα σε αυτή τη χώρα (Μ. Βρετανία)», λέει ο Bourdain.
Και εξηγεί ότι αρχικά δεν πρέπει να επιλέγουμε να ψήσουμε κρέας που έχει μπει στην κατάψυξη. «Όλοι ψήνετε τις μπριζόλες σε ψησταριές στην πίσω αυλή. Αν έχεις κήπο σημαίνει ότι αντέχεις οικονομικά και μια φρέσκια μπριζόλα. Επίσης, μόλις βάζετε τη μπριζόλα στη φωτιά, την γυρίζετε και την ελέγχετε συνέχεια. Μέγα λάθος».
Διαβάστε τη συνέχεια στο womantoc
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr