Follow us

LIVE

Τελευταία Ενημέρωση
Πριν 23 λεπτά
18 Μαρ. 2026

Live: Το Ιράν λέει ότι θα εκδικηθεί για τον θάνατο Λαριτζανί - Βομβαρδισμοί και νεκροί σε Ισραήλ και Λίβανο

Στις φλόγες του πολέμου παραμένει για 19η ημέρα η Μέση Ανατολή με εκατέρωθεν επιθέσεις, νεκρούς και πλήγματα με πυραύλους και drones σε χώρες του Κόλπου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΟΣΚΙΝΑ
Όλες οι εξελίξεις
  • Πριν 26 λεπτά Ισχυρή έκρηξη στην πρωτεύουσα του Λιβάνου
  • Πριν 26 λεπτά Εκρήξεις στη Ντόχα, το υπουργείο Άμυνας του Κατάρ ανακοινώνει πως αναχαιτίστηκε πύραυλος
  • Πριν 27 λεπτά Βλήμα του Ιράν κατέπεσε κοντά στο αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στα ΗΑΕ
  • Πριν 27 λεπτά Σαουδική Αραβία: Βαλλιστικός πύραυλος αναχαιτίστηκε κοντά στην αεροπορική βάση πρίγκιπας Σουλτάν
  • Πριν 27 λεπτά Ο ΥΠΕΞ του Ιράν Αραγτσί προειδοποιεί ότι ο αντίκτυπος του πολέμου «θα πλήξει όλο τον κόσμο»
  • Πριν 28 λεπτά Ο στρατός του Ισραήλ διατάσσει τους κατοίκους συνοικίας στο κέντρο της πρωτεύουσας του Λιβάνου να απομακρυνθούν εσπευσμένα
  • Πριν 28 λεπτά Ο επικεφαλής του στρατού Χαταμί διαμηνύει ότι το Ιράν θα «εκδικηθεί» τον θάνατο του Λαριτζανί
  • Πριν 29 λεπτά Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον 6 νεκροί, 24 τραυματίες
  • Πριν 29 λεπτά Χτυπήθηκε ο χώρος του εργοσασίου πυρηνικής ενέργειας στην Μπουσέχρ, δεν αναφέρθηκαν ζημιές ούτε θύματα (ΔΟΑΕ)
  • Πριν 30 λεπτά Ο στρατός των ΗΠΑ λέει ότι βομβάρδισε πυραυλικές εγκαταστάσεις στο Ιράν κοντά στα στενά του Ορμούζ
  • Πριν 30 λεπτά Επιθέσεις με drones και πυραύλους στη Σαουδική Αραβία και στο Κουβέιτ
  • Πριν 32 λεπτά Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο κέντρο της πρωτεύουσας του Λιβάνου
  • Πριν 32 λεπτά Νέα επίθεση εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ
  • Πριν 33 λεπτά Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά τον εντοπισμό πυραύλων του Ιράν
  • Πριν 33 λεπτά Ο στρατός του Ισραήλ λέει ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά στον Λίβανο
  • Πριν 33 λεπτά Ισραήλ: Δυο νεκροί κοντά στο Τελ Αβίβ εξαιτίας πλήγματος πυραύλου του Ιράν

Στις φλόγες του πολέμου παραμένει για 19η ημέρα η Μέση Ανατολή με εκατέρωθεν επιθέσεις, νεκρούς και πλήγματα με πυραύλους και drones σε χώρες του Κόλπου. Τα ξημερώματα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι βομβάρδισαν "με επιτυχία" εγκαταστάσεις ιρανικών πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας κοντά στα Στενά του Ορμούζ χρησιμοποιώντας διατρητικές βόμβες.

Ο χώρος όπου βρίσκεται ο πυρηνικός ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός στην Μπουσέχρ, στο νότιο Ιράν, χτυπήθηκε χθες από "βλήμα", χωρίς να προκληθεί ζημιά στην εγκατάσταση ούτε τραυματισμός κάποιου μέλους του προσωπικού, επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), επικαλούμενος την ενημέρωσή του από την ιρανική αρμόδια αρχή.

Στο Τελ Αβίβ, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από πτώσεις θραυσμάτων ιρανικών πυραύλων που καταρρίφθηκαν, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές. Παράλληλα, στη Βηρυτό, ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο κέντρο της πόλης προκάλεσαν τουλάχιστον έξι θανάτους και 24 τραυματισμούς.

Παράλληλα ο αρχηγός του ιρανικού στρατού, Αμίρ Χαταμί, απείλησε να εξαπολύσει "αποφασιστικά και λυπηρά" αντίποινα για τη δολοφονία του αρχηγού ασφαλείας Αλί Λαριτζανί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή. "Η απάντηση του Ιράν στη δολοφονία του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας θα είναι αποφασιστική και λυπηρή", δήλωσε ο Χαταμί σε ανακοίνωσή του.

Πριν 26 λεπτά
07:21
18 Μαρ. 2026

Ισχυρή έκρηξη στην πρωτεύουσα του Λιβάνου

Έκρηξη ακούστηκε νωρίς το πρωί στο κέντρο της Βηρυτού, μεταδίδουν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου, με λιβανικά κρατικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραήλ, ο στρατός του οποίου είχε διατάξει νωρίτερα τους κατοίκους συνοικίας της πρωτεύουσας του Λιβάνου να απομακρυνθούν εσπευσμένα από τα σπίτια τους.

   «Ο εχθρός στοχοποίησε το κτίριο που είχε απειλήσει στην Μπασούρα», στο κέντρο της Βηρυτού, ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ANI. Πλάνα της τηλεοπτικής υπηρεσίας του AFP εικονίζουν πυκνό καπνό να υψώνεται από τον τομέα.

   Νωρίτερα, με ανακοινωθέν του μέσω X ο αραβόφωνος εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ, ο Αβιχάι Αντραΐ, απηύθυνε «επείγουσα προειδοποίηση στους κατοίκους (...) της συνοικίας Μπασούρα», τονίζοντας πως θα βομβαρδιζόταν κτίριο που «συνδέεται» με τη Χεζμπολά, σιιτικό κίνημα προσκείμενο στο Ιράν.

Πριν 26 λεπτά
07:21
18 Μαρ. 2026

Εκρήξεις στη Ντόχα, το υπουργείο Άμυνας του Κατάρ ανακοινώνει πως αναχαιτίστηκε πύραυλος

Το υπουργείο Άμυνας του Κατάρ ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι αναχαιτίστηκε πύραυλος, λίγη ώρα αφού δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσε εκρήξεις στην πρωτεύουσα του εμιράτου, τη Ντόχα.

   «Οι ένοπλες δυνάμεις αναχαίτισαν πυραυλική επίθεση που στοχοποίησε το κράτος του Κατάρ», ανέφερε σε ανακοινωθέν του που δημοσιοποίησε μέσω X το υπουργείο.

Πριν 27 λεπτά
07:20
18 Μαρ. 2026

Βλήμα του Ιράν κατέπεσε κοντά στο αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στα ΗΑΕ

Ιρανικό βλήμα κατέπεσε κοντά στο αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή, στα ΗΑΕ, ανακοίνωσε ο αυστραλός πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι, διευκρινίζοντας ότι δεν διαπιστώθηκε κανένας τραυματισμός.

   Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα «κατέπεσε ιρανικό βλήμα» κοντά στη βάση Αλ Μινχάντ, «που έχει διατεθεί στην Αυστραλία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα», είπε ο επικεφαλής της κυβέρνησης σε δημοσιογράφους.

   «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ουδείς Αυστραλός τραυματίστηκε κι ότι όλοι είναι απόλυτα ασφαλείς», πρόσθεσε.

Πριν 27 λεπτά
07:20
18 Μαρ. 2026

Σαουδική Αραβία: Βαλλιστικός πύραυλος αναχαιτίστηκε κοντά στην αεροπορική βάση πρίγκιπας Σουλτάν

Βαλλιστικός πύραυλος αναχαιτίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες κοντά στην αεροπορική βάση πρίγκιπας Σουλτάν, νοτιοανατολικά του Ριάντ, της πρωτεύουσας της Σαουδικής Αραβίας, όπου σταθμεύουν αμερικανικά στρατεύματα, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του βασιλείου.

   «Βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύθηκε προς την κατεύθυνση της επαρχίας Αλ Χαρτζ αναχαιτίστηκε και καταστράφηκε. Συντρίμμια λόγω της αναχαίτισης έπεσαν στην περιοχή γύρω από την αεροπορική βάση Πρίγκιπας Σουλτάνος χωρίς να προκληθούν ζημιές», ανέφερε το υπουργείο στα αραβικά μέσω X.

Πριν 27 λεπτά
07:20
18 Μαρ. 2026

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν Αραγτσί προειδοποιεί ότι ο αντίκτυπος του πολέμου «θα πλήξει όλο τον κόσμο»

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί προειδοποίησε ότι οι συνέπειες του πολέμου στη Μέση Ανατολή θα «πλήξουν όλο τον κόσμο», ενώ εξέφρασε ικανοποίηση για τις αντιδράσεις, ιδίως από ευρωπαίους και αμερικανούς αξιωματούχους, εναντίον της ένοπλης σύρραξης.

«Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους—ανεξαρτήτως πλούτου, θρησκείας ή φυλής», τόνισε ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας χθες βράδυ μέσω X, συνοδεύοντας την ανάρτηση με αντίγραφο της επιστολής παραίτησης αμερικανού αξιωματούχου αρμόδιου για τον αντιτρομοκρατικό αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο.

«Ολοένα περισσότερες φωνές—συμπεριλαμβανομένων αυτών ευρωπαίων και αμερικανών αξιωματούχων—λένε δυνατά ότι ο πόλεμος εναντίον του Ιράν είναι άδικος. Περισσότερα μέλη της διεθνούς κοινότητας θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο», έκρινε ο κ. Αραγτσί.

Πριν 28 λεπτά
07:19
18 Μαρ. 2026

Ο στρατός του Ισραήλ διατάσσει τους κατοίκους συνοικίας στο κέντρο της πρωτεύουσας του Λιβάνου να απομακρυνθούν εσπευσμένα

Ο ισραηλινός στρατός προειδοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες τους κατοίκους τομέα συνοικίας στο κέντρο της Βηρυτού να απομακρυνθούν εσπευσμένα από τα σπίτια τους, προειδοποιώντας πως θα γίνει πολύ σύντομα βομβαρδισμός εναντίον του σιιτικού κινήματος Χεζμπολά, που πρόσκειται στο Ιράν, στην περιοχή αυτή της πρωτεύουσας του Λιβάνου.

   Σε ανακοινωθέν του μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ο αραβόφωνος εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ, ο Αβιχάι Αντραΐ, απηύθυνε «επείγουσα προειδοποίηση στους κατοίκους (...) της συνοικίας Μπασούρα», τονίζοντας πως θα βομβαρδιστεί κτίριο που «συνδέεται» με τη Χεζμπολά.

   Στον χάρτη που συμπεριέλαβε στην ανάρτησή του είναι σημαδεμένο με κόκκινο χρώμα κτίριο στην Μπασούρα. Ο εκπρόσωπος προειδοποίησε τους κατοίκους αυτού και παρακείμενων κτιρίων να απομακρυνθούν εσπευσμένα και να παραμείνουν σε απόσταση «τουλάχιστον 300 μέτρων» για την «ασφάλειά τους».

Πριν 28 λεπτά
07:19
18 Μαρ. 2026

Ο επικεφαλής του στρατού Χαταμί διαμηνύει ότι το Ιράν θα «εκδικηθεί» τον θάνατο του Λαριτζανί

Ο επικεφαλής του ιρανικού στρατού, ο στρατηγός Αμίρ Χαταμί, διεμήνυσε σήμερα ότι η Ισλαμική Δημοκρατία θα «εκδικηθεί» για τον θάνατο του επικεφαλής του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας, του Αλί Λαριτζανί, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

   Το Ιράν «θα πάρει εκδίκηση» για «το αγνό αίμα» του Αλί Λαριτζανί και «των άλλων αγαπητών μαρτύρων», τόνισε ο στρατηγός Χαταμί σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρθηκε το Tasnim, μετά τον θάνατο του επικεφαλής του ανωτάτου συμβουλίου εθνικής ασφαλείας και άλλων ανθρώπων σε αεροπορικό πλήγμα στην πρωτεύουσα Τεχεράνη.

   Από την πλευρά τους, οι Φρουροί της Επανάστασης ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι τα πλήγματα που έβαλαν στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ τη νύχτα --και είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο άνθρωποι, σύμφωνα με τις ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών-- εξαπολύθηκαν για «να εκδικηθούμε» τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί και άλλων αξιωματούχων, που σκοτώθηκαν χθες στο Ιράν.

Πριν 29 λεπτά
07:18
18 Μαρ. 2026

Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο κέντρο της Βηρυτού: Τουλάχιστον 6 νεκροί, 24 τραυματίες

 Το λιβανικό υπουργείο Υγείας έκανε γνωστό ότι οι δυο ισραηλινοί βομβαρδισμοί τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο της Βηρυτού είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 24, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

   «Βρέθηκαν επίσης επιτόπου ανθρώπινα λείψανα» και οι ταυτότητες των θυμάτων «θα εξακριβωθούν με εξετάσεις DNA», πρόσθεσε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Πριν 29 λεπτά
07:18
18 Μαρ. 2026

Χτυπήθηκε ο χώρος του εργοσασίου πυρηνικής ενέργειας στην Μπουσέχρ, δεν αναφέρθηκαν ζημιές ούτε θύματα (ΔΟΑΕ)

Ο χώρος όπου βρίσκεται ο πυρηνικός ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός στην Μπουσέχρ, στο νότιο Ιράν, χτυπήθηκε χθες Τρίτη από «βλήμα», χωρίς να προκληθεί ζημιά στην εγκατάσταση ούτε τραυματισμός κάποιου μέλους του προσωπικού, επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), επικαλούμενος την ενημέρωσή του από την ιρανική αρμόδια αρχή.

   Η υπηρεσία του ΟΗΕ, με έδρα τη Βιένη, στην Αυστρία, «ενημερώθηκε από το Ιράν ότι βλήμα έπληξε τις εγκαταστάσεις του πυρηνικού ηλεκτροπαραγωγικού εργοστασίου στην Μπουσέχρ το βράδυ της Τρίτης. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές στο εργοστάσιο ούτε τραυματισμοί του προσωπικού», ανέφερε μέσω X.

   Ο γενικός διευθυντής του ΔΟΑΕ, ο Ραφαέλ Γκρόσι, επαναλαμβάνει την έκκλησή του για τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρηνικού ατυχήματος», πρόσθεσε.

   Το εργοστάσιο στην Μπουσέχρ, το μόνο που λειτουργεί στο Ιράν, έχει δυνατότητα παραγωγής 1.000 μεγαβάτ, ποσότητας που δεν καλύπτει παρά μικρό κλάσμα των ενεργειακών αναγκών της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Πριν 30 λεπτά
07:17
18 Μαρ. 2026

Ο στρατός των ΗΠΑ λέει ότι βομβάρδισε πυραυλικές εγκαταστάσεις στο Ιράν κοντά στα στενά του Ορμούζ

Οι ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι χθες Τρίτη βομβάρδισαν «με επιτυχία» εγκαταστάσεις ιρανικών πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας κοντά στο στενό του Χορμούζ χρησιμοποιώντας διατρητικές βόμβες, με ανακοινωθέν τους που δημοσιοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Πριν από μερικές ώρες, οι αμερικανικές (ένοπλες) δυνάμεις χρησιμοποίησαν με επιτυχία διατρητικές βόμβες 5.000 λιβρών (σ.σ. 2,3 τόνων) εναντίον ιρανικών εγκαταστάσεων πυραύλων κατά μήκος της ακτογραμμής του Ιράν κοντά στο στενό του Χορμούζ», ανέφερε το μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (CENTCOM, «κεντρική διοίκηση»).

«Οι πύραυλοι κρουζ κατά πλοίων επιφανείας σε αυτές τις εγκαταστάσεις ήγειραν κίνδυνο για τη διεθνή ναυσιπλοΐα στο στενό», πρόσθεσε η CENTCOM.

Πριν 30 λεπτά
07:17
18 Μαρ. 2026

Επιθέσεις με drones και πυραύλους στη Σαουδική Αραβία και στο Κουβέιτ

Πύραυλοι και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στοχοποίησαν τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη περιοχές της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέιτ, ανακοίνωσαν οι αρχές των δυο κρατών του Κόλπου τη 19η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

   Στη Σαουδική Αραβία, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας ανέφερε μέσω X ότι καταστράφηκαν έξι drones στο ανατολικό τμήμα του βασιλείου.

   «Η αντιαεροπορική άμυνα του Κουβέιτ αναχαίτισε εχθρικές επιθέσεις με πυραύλους και drones», ανέφερε από τη δική του πλευρά επίσης μέσω X ο στρατός του εμιράτου.

Πριν 32 λεπτά
07:15
18 Μαρ. 2026

Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο κέντρο της πρωτεύουσας του Λιβάνου

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε απροειδοποίητα συνοικία στο κέντρο της Βηρυτού τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με λιβανικά ΜΜΕ, ενώ βομβαρδίστηκαν επίσης γειτονιές στο νότιο τμήμα της πρωτεύουσας.

   Σύμφωνα με τον λιβανικό Τύπο, επλήγη η κεντρική συνοικία Ζουκάκ ελ Μπλατ, όπου ο ισραηλινός στρατός είχε ήδη στοχοποιήσει την περασμένη εβδομάδα υποκατάστημα της χρηματοπιστωτικής εταιρείας Αλ Καρντ Αλ Χάσαν, που συνδέεται με το σιιτικό κίνημα Χεζμπολά, το οποίο πρόσκειται στο Ιράν.

   Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσε τους κρότους εκρήξεων μέσα στη νύχτα.

Πριν 32 λεπτά
07:15
18 Μαρ. 2026

Νέα επίθεση εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ

Νέα επίθεση με τη χρήση μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος στοχοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη, δήλωσε πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου στις υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ δημοσιογράφος του άκουσε έκρηξη.

«Ένα drone έπληξε απευθείας» το κτίριο της πρεσβείας, στην αυστηρά φυλασσόμενη πράσινη ζώνη, έπειτα από σειρά παρόμοιων ενεργειών τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με την πηγή του AFP στις υπηρεσίες ασφαλείας, η οποία δεν διευκρίνισε αν υπάρχουν ζημιές. Έτερη πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας είπε πως το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα έπεσε κοντά στην πύλη, στην περίφραξη ασφαλείας της πρεσβείας.

Πριν 33 λεπτά
07:14
18 Μαρ. 2026

Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά τον εντοπισμό πυραύλων του Ιράν

Τουλάχιστον δυο εκρήξεις ακούστηκαν στην Ιερουσαλήμ τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού ότι εντόπισε την εκτόξευση νέας ομοβροντίας πυραύλων από το Ιράν.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσαν εκρήξεις και είδαν τουλάχιστον δυο λάμψεις στον ουρανό, αφού ενεργοποιήθηκαν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας για την «αναχαίτιση της απειλής» των ιρανικών πυραύλων.

Ήχησαν συναγερμοί σε διάφορες συνοικίες της πόλης, ενώ ο στρατός διέταξε τους πολίτες να σπεύσουν σε καταφύγια.

Η ισραηλινή αστυνομία ανέφερε προχθές Δευτέρα ότι θραύσματα πυραύλων του Ιράν και πυραύλων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας κατέπεσαν στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, ιδίως σε μικρή απόσταση από το ισλαμικό τέμενος αλ Ακσά και τη βασιλική του Ναού της Αναστάσεως.

Πριν 33 λεπτά
07:14
18 Μαρ. 2026

Ο στρατός του Ισραήλ λέει ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά στον Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε χθες Τρίτη το βράδυ ότι εξαπέλυσε προληπτικά βομβαρδισμούς στον Λίβανο, στοχοποιώντας εκτοξευτήρες της Χεζμπολά, σιιτικού κινήματος προσκείμενου στο Ιράν, μετά την ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού στο βόρειο Ισραήλ.

   «Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ώρας, η πολεμική αεροπορία έπληξε εκτοξευτήρες (σ.σ. ρουκετών ή πυραύλων) και τρομοκράτες της Χεζμπολά σε διάφορες περιοχές του Λιβάνου, στο πλαίσιο προσπαθειών με σκοπό να εμποδιστούν και να αντιμετωπιστούν πυρά προς την κατεύθυνση» του Ισραήλ, ανέφερε σε ανακοινωθέν του.

   Νωρίτερα, ανακοίνωσε ότι «εντόπισε εντατικοποίηση των προετοιμασιών» της Χεζμπολά ενόψει «της εκτόξευσης ομοβροντιών ρουκετών προς την κατεύθυνση του κράτους του Ισραήλ τις επόμενες ώρες».

   Πρόσθεσε ότι «ταχείες (και) συντονισμένες» επιδρομές του έγιναν προτού προχωρήσει σε εκτοξεύσεις η Χεζμπολά.

   Σειρήνες συναγερμού ήχησαν επανειλημμένα χθες βράδυ σε τομείς του βόρειου Ισραήλ.

   Με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις της, η Χεζμπολά ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μεγάλο κύμα ταυτόχρονων επιθέσεων εναντίον του βόρειου Ισραήλ.

   Το κίνημα διαβεβαίωσε ότι μαχητές του εκτόξευσαν ρουκέτες και πυραύλους, που παρουσίασε ως εξελιγμένους, εναντίον περίπου δέκα ισραηλινών πόλεων και στρατιωτικών βάσεων, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών και ναυτικών.

   Ανέφερε ακόμη ότι εξαπέλυσε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εφόρμησης εναντίον θέσεων στο βόρειο Ισραήλ και ρουκέτες εναντίον ισραηλινών στρατευμάτων στον νότιο Λίβανο, ταυτόχρονα με το πρώτο κύμα επιθέσεων κι αμέσως μετά.

Πριν 33 λεπτά
07:14
18 Μαρ. 2026

Ισραήλ: Δυο νεκροί κοντά στο Τελ Αβίβ εξαιτίας πλήγματος πυραύλου του Ιράν

Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη κοντά στο Τελ Αβίβ, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας, με την ισραηλινή αστυνομία να κάνει λόγο από την πλευρά της για πτώσεις θραυσμάτων ιρανικών πυραύλων που καταρρίφθηκαν στον τομέα.

   Το Magen David Adom («Κόκκινο άστρο του Δαυίδ», ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου) δημοσιοποίησε μέσω X εικόνες που δείχνουν κάποιες ζημιές, ιδίως αυτοκίνητο που πήρε φωτιά και συντρίμμια.

Ο νόμος του (Κίλιαν) Μέρφι

Ο κινηματογραφικός πλέον, Tommy Shelby έχει να αντιμετωπίσει "την πιο καταστροφική δοκιμασία της ζωής του." Τι μέλλει γενέσθαι, θα δούμε στις 20/03, στο Netflix.

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 17 Μαρ 2026 | 23:59

Αγωνία για το Άγιο Φως λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή - Ο σχεδιασμός για το πώς θα έρθει στην Ελλάδα

Το υπουργείο Εξωτερικών, η ελληνική πρεσβεία και οι ισραηλινές Αρχές βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την παραλαβή του Άγιου Φωτός

ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2019 17 Μαρ 2026 | 22:59

Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας του Τζο Κεντ: Η στρατιωτικός με υψηλή μόρφωση που σκοτώθηκε από τον ISIS στη Συρία

Ο Τζο Κεντ ήταν παντρεμένος με μια γυναίκα που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο το 2019

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ 17 Μαρ 2026 | 22:30

Γιατί έγινε έξαλλος ο Τραμπ με τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ: "Κάνουν μεγάλο λάθος - Οι ΗΠΑ θα το θυμούνται"

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τρίτη 17/3 πως το ΝΑΤΟ κάνει "ένα πολύ ανόητο λάθος", το οποίο χαρακτήρισε "αρκετά σοκαριστικό"

ΗΠΑ 17 Μαρ 2026 | 21:59

Καταδικάστηκε η "μαύρη χήρα" της Γιούτα: Δηλητηρίασε τον σύζυγό της, τον κληρονόμησε και έγραψε παιδικό βιβλίο για το πένθος

Η Κούρι Ρίτσινς δηλητηρίασε με κοκτέιλ τον 44χρονο σύζυγό της, Έρικ, στο σπίτι τους και κληρονόμησε περιουσία άνω των 4 εκατ. δολαρίων

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ 17 Μαρ 2026 | 16:50

"Το Ιράν δεν ήταν άμεση απειλή": Παραίτηση-βόμβα από τον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ

"Μετά από πολύ προβληματισμό, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση μου ως διευθυντής του Εθνικού Αντιτρομοκρατικού Κέντρου", ανέφερε ο Κεντ

ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ 17 Μαρ 2026 | 16:06

Ποιος ήταν ο Αλί Λαριτζανί: Ο άνθρωπος του Χαμενεΐ πίσω από την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων

Ο Αλί Λαριτζανί, μέλος μιας από τις σημαντικότερες θρησκευτικές οικογένειες του Ιράν, είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 17 Μαρ 2026 | 13:08

"Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο"- Η συνέντευξη Μητσοτάκη στο συνέδριο του Bloomberg

Ο Κυρ. Μητσοτάκης συμμετέχει στο συνέδριο "Greek Energy: The New Era" που διοργανώνει το Bloomberg στην Αθήνα.

ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ 17 Μαρ 2026 | 12:15

Ανάλυση CNN: Γιατί οι Σύμμαχοι "σνομπάρουν" τον Τραμπ που ζητά διεθνή δύναμη για την ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ

Δυο χώρες έχουν επιτυχίες σε τέτοιου είδους αποστολές- Και με τις δυο ο Τραμπ είναι "στα μαχαίρια"

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 17 Μαρ 2026 | 10:22

"Σκάκι με παίκτες υψηλού IQ": Νέα δήλωση Τραμπ για το Ιράν -Βαθμoλογεί με 8 τη συνομιλία του με Μακρόν

Ερωτηθείς ο Τραμπ για την τηλεφωνική συνδιάλεξή του με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, είπε πως "στην κλίμακα από το μηδέν ως το δέκα, θα έλεγα πως άξιζε 8".

ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 17 Μαρ 2026 | 09:21

Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον Γερμανό ΥΠΕΞ - Μέση Ανατολή, Ουκρανία και διμερή θέματα στην ατζέντα

Στο επίκεντρο των συνομιλιών του Γ. Γεραπετρίτη αναμένεται να βρεθούν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία καθώς και ευρωπαϊκά - διμερή θέματα.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ 17 Μαρ 2026 | 09:19

Μέτρα κατά της ακρίβειας: Αγρότες, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και... μοσχάρι- Οχι στη μείωση του φόρου στα καύσιμα

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι τα όποια μέτρα προκύψουν θα έχουν έκτακτο χαρακτήρα και συγκεκριμένη στόχευση.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ 17 Μαρ 2026 | 08:30

Ανοδος 40% της χονδρικής ρεύματος σε 2 μέρες – Πώς επηρεάζει την αγορά ηλεκτρισμού η κρίση στον Κόλπο

Στην Ελλάδα, η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στο χρηματιστήριο ενέργειας καταγράφει άλμα σχεδόν 40% μέσα σε δύο ημέρες.

ΣΤΟ EUROPEAN NEWSROOM 17 Μαρ 2026 | 07:53

Αντόνιο Κόστα: Δύσκολο να προβλεφθεί η διάρκεια του πολέμου -Αμεση αντίδραση Ελλάδας και άλλων χωρών για την άμυνα της Κύπρου

Ο Κόστα αναφέρθηκε στην κρίση στη Μ. Ανατολή, επισημαίνοντας τη δυσκολία πρόβλεψης της διάρκειάς της, καθώς, δεν είναι σαφής ο τελικός στόχος της σύγκρουσης.

ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 17 Μαρ 2026 | 07:42
ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΡΡΑΞΗ 17 Μαρ 2026 | 07:27

Ιράν: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί - Με "αιματοχυσία" απειλούν το Ισραήλ οι Φρουροί της Επανάστασης

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 18η ημέρα - Το Ιράν επιβεβαίωσε και τον θάνατο του διοικητή της Μπασίτζ, Σολεϊμανί, από το Ισραήλ

ΑΝΗΦΟΡΑ 17 Μαρ 2026 | 06:55

Ξανά στα 100 ευρώ το πετρέλαιο -Ανησυχία και αβεβαιότητα από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Οι τιμές του πετρελαίου ξαναπήραν την ανηφόρα στις ασιατικές αγορές νωρίς το πρωί.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 17 Μαρ 2026 | 06:29

"Οχι" της Ελλάδας στην εμπλοκή στον πόλεμο - Εκτός Ορμούζ η φρεγάτα Υδρα, συμμετοχή μόνο στις "Ασπίδες"

"Δεν είναι στην πρόθεση της Ελλάδας να εμπλακεί στον πόλεμο", λένε με έμφαση κυβερνητικά στελέχη.

"ΕΙΧΕ ΒΙΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ 16 Μαρ 2026 | 23:56

Ο Τραμπ έβαλε στο μάτι και την Κούβα - "Πιστεύω πως θα έχω την τιμή να την πάρω" [βίντεο]

"Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω, εάν θέλετε να ξέρετε", δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση για την Κούβα

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ 16 Μαρ 2026 | 22:48

Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Ιρανός αξιωματούχος αποκαλύπτει πώς επέζησε "παρά τρίχα" από την ισραηλινή επίθεση [βίντεο]

Σύμφωνα με ηχογράφηση που έφτασε στα χέρια της εφημερίδας Telegraph, ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είχε βγει στην αυλή λίγο πριν το Ισραήλ επιτεθεί στην κατοικία του

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΣΠΟΝΤΕΣ 16 Μαρ 2026 | 22:40

"Ψυχρός πόλεμος" ΗΠΑ με ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ: "Εδώ και 40 χρόνια σας προστατεύουμε" - "Καμία διάθεση για εμπλοκή"

Πολλές χώρες σύμμαχοι των ΗΠΑ διαμήνυσαν ότι δεν σχεδιάζουν να στείλουν πλοία για να βοηθήσουν να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 16 Μαρ 2026 | 20:25

AEGEAN: Επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από και προς Τελ Αβίβ, Ερμπίλ, Βαγδάτη, Βηρυτό, Ντουμπάι, Ριάντ και Αμάν

Η AEGEAN αξιολογεί διαρκώς τις τρέχουσες συνθήκες και θα επανέλθει με όποια νεότερη ενημέρωση.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 16 Μαρ 2026 | 20:17

Μητσοτάκης για Στρατηγικές Επενδύσεις: "Η Ελλάδα σήμερα είναι ένα λιμάνι σταθερότητας σε ένα ρευστό διεθνές περιβάλλον"

Ο πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι η Ελλάδα αποκτά νέα εργαλεία άμυνας απέναντι στις δυσκολίες, δημιουργώντας αναπτυξιακά αντίβαρα.

ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ 16 Μαρ 2026 | 20:01

Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς - Τα εγκώμια του Τραμπ

Η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς, θεωρείται μια από τους σημαντικότερους πολιτικούς συμβούλους του Ντόναλντ Τραμπ

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ 16 Μαρ 2026 | 19:46

Συγκλονίζει η μαρτυρία εγκλωβισμένου Έλληνα ναυτικού στα Στενά του Ορμούζ: "Ζούμε την αγωνία του αύριο κάθε μέρα"

Σε αγωνιώδη αναμονή βρίσκονται δεκάδες Έλληνες που παραμένουν στο Ντουμπάι καθώς ακυρώθηκε η πτήση με την οποία θα ταξίδευαν σήμερα με τα κατοικίδιά τους.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 16 Μαρ 2026 | 16:58

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αρθρο στην Telegraph για τα Στενά του Ορμούζ - "Η ώρα για δράση είναι τώρα"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτείνει τη δημιουργία μιας κοινής στρατηγικής για την αποκατάσταση της ενεργειακής ροής από τον Κόλπο προς τις παγκόσμιες αγορές

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 16 Μαρ 2026 | 15:36

New York Post: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι γκέι, ισχυρίζεται η εφημερίδα- Ο Τραμπ έσκασε στα γέλια όταν το έμαθε

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ ήταν ο λόγος που ο πατέρας του δεν τον ήθελε για διάδοχο, αναφέρει η New York Post

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 16 Μαρ 2026 | 13:33

Ανάλυση CNN: Γιατί ο Τραμπ έχει ανάγκη τη βοήθεια της Κίνας για τα Στενά του Ορμούζ και το Πεκίνο αδιαφορεί

Γιατί το Πεκίνο δεν σκέφτεται να υποκύψει στις απαιτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 16 Μαρ 2026 | 10:06

Ιράν: Ερωτήματα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου - Επιστρέφουν στην πατρίδα τους η μία μετά την άλλη

Μετά τις απειλές που δέχτηκαν ακόμη και για τη ζωή τους λόγω της άρνησής τους να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο του Ιράν, οι ποδοσφαιρίστριες επιστρέφουν στη χώρα τους.

Ο ΣΤΑΡ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ 16 Μαρ 2026 | 09:15

Δυνατή στιγμή στα Οσκαρ 2026: "Οχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη", φώναξε ο Χαβιέ Μπαρδέμ

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ κατά την παρουσία του στα φετινά Όσκαρ φορούσε καρφίτσα με την φράση "No a la guerra", το οποίο σημαίνει "όχι στον πόλεμο".

ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΑΜΟΛΥΒΔΗ - ΝΤΙΖΕΛ 16 Μαρ 2026 | 08:47

Ανήσυχοι οι καταναλωτές: "Κόβεις από παντού για να βάλεις βενζίνη" - Άλμα στις τιμές των καυσίμων [βίντεο]

Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, δηλώνει ότι τα χειρότερα μπορεί να είναι μπροστά μας.- "Άλμα" 20% στο ντίζελ και 8% στην αμόλυβδη.

100 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ 16 Μαρ 2026 | 07:55

Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές καθώς μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Οι τιμές του πετρελαίου παραμένουν σήμερα κοντά ή πάνω από τα εκατό δολάρια το βαρέλι, εξαιτίας του συνεχιζόμενου πολέμου στη Μέση Ανατολή.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 16 Μαρ 2026 | 07:00

Ιρανικές επιθέσεις σε Ισραήλ και χώρες του Κόλπου - IDF: "Ο πόλεμος αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον άλλες 3 βδομάδες"

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται για 17η ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Σειρήνες συναγερμού ήχησαν σε Τεχεράνη, νότιο Ισραήλ, Βηρυτό και σε χώρες του Κόλπου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΥΣ FT 16 Μαρ 2026 | 06:49

Ο Τραμπ προειδοποιεί για τα Στενά του Ορμούζ: "Πολύ κακό για το ΝΑΤΟ, αν δεν βοηθήσουν οι σύμμαχοι"

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι η κυβέρνησή του διεξάγει συνομιλίες με το Ιράν, αλλά η Τεχεράνη δεν είναι ακόμη "έτοιμη" να τερματίσει τον πόλεμο.

16 Μαρ 2026 | 06:33

Στο ευρωπαϊκό τραπέζι η επέκταση των "Ασπίδων" μέχρι τα Στενά του Ορμούζ - Παζάρια για την ελληνική συμμετοχή

Τα ευρωπαϊκά κράτη αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης που είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει εάν ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή συνεχιστεί για μερικές εβδομάδες ακόμη.

16Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 16 Μαρ 2026 | 00:00

Επικοινωνία Στάρμερ – Τραμπ με φόντο τα Στενά - "Ας στείλει ο Τραμπ τα πλοία του στον Κόλπο αν τολμάει", λέει το Ιράν

Εκατέρωθεν εμπρηστικές δηλώσεις με επίκεντρο το άνοιγμα των Στενών όσο ολοκληρώνεται η 16η ημέρα του αμερικανοϊσραηλινού πολέμου σε Ιράν και Λίβανο

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ 15 Μαρ 2026 | 21:44

Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν – Πεζεσκιάν

Στο επίκεντρο της επικοινωνίας Μακρόν – Πεζεσκιάν οι εξελίξεις γύρω από τα Στενά του Ορμούζ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ 15 Μαρ 2026 | 21:08

Γάζα: Το πέρασμα της Ράφα θα ανοίξει την Τετάρτη "για περιορισμένη μετακίνηση ανθρώπων", λέει το Ισραήλ

Το άνοιγμα περάσματος του πρόσφερε κάποια ανακούφιση στους Παλαιστίνιους που θέλουν να φύγουν από τον παράκτιο θύλακα για ιατρική περίθαλψη

16 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ 15 Μαρ 2026 | 20:56

HΠΑ: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 12 δισ. δολάρια

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Πενταγώνου, που υποβλήθηκαν στο Κογκρέσο, ο πόλεμος θα κόστιζε 11,3 δισεκατομμύρια δολάρια την πρώτη εβδομάδα των στρατιωτικών.

15 Μαρ 2026 | 20:35

Δημοσκόπηση: Η εποχή Τραμπ στρέφει τους συμμάχους των ΗΠΑ προς το Πεκίνο

Υποστηρίζουν οι Ευρωπαίοι την οικοδόμηση στενότερων δεσμών με την Κίνα ; Τι πιστεύουν για το ρόλο των ΗΠΑ ως παγκόσμιας υπερδύναμης;

DAILY MAIL 15 Μαρ 2026 | 20:26

Στη Ρωσία για επέμβαση που "προσφέρθηκε προσωπικά από τον Πούτιν" ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ; - Τι λένε κουβεϊτιανά ΜΜΕ

Μέσα ενημέρωσης του Κουβέιτ ισχυρίζονται ότι μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Μόσχα για χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ 15 Μαρ 2026 | 20:24

Ισραήλ: "Πεθαίνω… για έναν καφέ" – Ο Νετανιάχου απαντά στις φήμες περί θανάτου του [βίντεο]

Μέσω βίντεο στο X ο Νετανιάχου χλευάζει τις φήμες περί θανάτου του.

16Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 15 Μαρ 2026 | 20:21

CBS: Ο Αλί Χαμενεΐ ήταν επιφυλακτικός στην ανάληψη της εξουσίας από τον γιο του

Το CBS επικαλείται πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών για τις οποίες έχουν ήδη ενημερωθεί ο πρόεδρος Τραμπ και ο στενός του κύκλος.

16Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 15 Μαρ 2026 | 19:27

Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, σε ισραηλοαμερικανικές επιθέσεις

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση, HRANA, 1.122 στρατιωτικοί συμπεριλαμβάνονται στους νεκρούς.

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ CBS 15 Μαρ 2026 | 18:27

Αραγτσί για Τραμπ: Σκοτώνονται άνθρωποι επειδή θέλει να διασκεδάσει - Κανένας λόγος διαπραγμάτευσης με τις ΗΠΑ

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έδωσε ο Αραγτσί

16Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 15 Μαρ 2026 | 17:50

FT: Κρίσιμο ραντεβού στις Βρυξέλλες αύριο - Ευρωπαϊκές χώρες σε συζητήσεις με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Χώρες της ΕΕ σε διερευνητικές συνομιλίες σε μια προσπάθεια να επανεκκινήσουν οι εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου μέσω των Στενών του Ορμούζ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 15 Μαρ 2026 | 17:40

Ισραήλ: Θα χτυπάμε τουλάχιστον για άλλες τρεις εβδομάδες το Ιράν - Απομένουν "χιλιάδες στόχοι"

"Έχουμε μπροστά μας χιλιάδες στόχους. Είμαστε έτοιμοι, σε συντονισμό με τους Αμερικανούς συμμάχους μας" δηλώνει εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ.

«ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ» 15 Μαρ 2026 | 15:02

Guardian για Μέση Ανατολή: Πώς οι χώρες του Κόλπου παρασύρθηκαν στον πόλεμο που δεν επιδίωξαν

Ανάλυση του Guardian για την κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και την αυξανόμενη ανησυχία των συμμάχων των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 15 Μαρ 2026 | 14:59

Λαριτζανί: Η "συμμορία του Έπσταϊν" σχεδιάζει να ενοχοποιήσει το Ιράν για επίθεση τύπου "11ης Σεπτεμβρίου"

Ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν Αλί Λαριτζανί ισχυρίστηκε πως οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να ενοχοποιήσουν την Τεχεράνη

ΤΡΙΤΗ ΕΒΟΜΑΔΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 15 Μαρ 2026 | 13:48

Πόλεμος στο Ιράν: Κλιμακώνεται η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή - Πυραυλικές επιθέσεις σε Ισραήλ, Τεχεράνη και Λίβανο

Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του δηλωνει ο ΥΠΕΞ του Ιράν προσθέτοντας ότι τα Στενά του Ορμούζ είναι ανοιχτά για όλους πλην των ΗΠΑ και των συμμάχων τους

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 6 ΑΤΟΜΑ 15 Μαρ 2026 | 12:54

ΗΠΑ: Ανακοίνωσαν τα ονόματα των στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη συντριβή αεροσκάφους στο Ιράκ

Στο αεροσκάφος επέβαιναν έξι μέλη πληρώματος των ΗΠΑ, τα οποία σκοτώθηκαν - "Η συντριβή δεν οφείλεται σε εχθρικά πυρά".

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 15 Μαρ 2026 | 12:25

Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι "πολύ επικίνδυνη" η πρόταση Τραμπ για τον "στόλο των προθύμων"

Η διευθύντρια του Προγράμματος Μέσης Ανατολής στο Defense Priorities, Ρόζμαρι Κελάνικ προειδοποιεί ότι πρόκειται για "πολύ επικίνδυνη αποστολή".

«ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ» 15 Μαρ 2026 | 11:50

Χρυσοχοΐδης: Σχέδιο με 150 αστυνομικούς για το κυκλοφοριακό - Σύντομα τα πρόστιμα από τις "έξυπνες" κάμερες

"Δεν εφησυχάζουμε. Παρακολουθούμε ό,τι πρέπει και λαμβάνουμε τα μέτρα μας", τόνισε ο Μ. Χρυσοχοΐδης κα΄νοντας λόγο για "δυνητικές απειλές".

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 15 Μαρ 2026 | 11:21

Ζελένσκι: Η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για βοήθεια κατά των drones στη Μέση Ανατολή

Ο Β. Ζελένσκι δήλωσε ότι το Κίεβο επιθυμεί χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για την παροχή βοήθειας αντιμετώπισης των επιθέσεων drones στη Μ. Ανατολή

3 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 15 Μαρ 2026 | 10:59

Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράν: Επιστροφή στην πατρίδα για τρία μέλη της - Έφυγαν από την Αυστραλία

Μετά τον σάλο, οι τρεις ποδοσφαιρίστριες του Ιράν αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 15 Μαρ 2026 | 10:51

Μητσοτάκης: Σε περίοδο διεθνούς αναταραχής στις αγορές και στις τιμές, η πολιτεία παρακολουθεί και παρεμβαίνει

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου - "Η δημοσιονομική σοβαρότητα μάς δίνει περιθώρια παρέμβασης"

"ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ" 15 Μαρ 2026 | 08:56

Τραμπ: Δεν κάνω εκεχειρία με το Ιράν - Να παραδοθεί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ "αν είναι ζωντανός"

Ο Τραμπ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το Ιράν είναι έτοιμο να διαπραγματευτεί εκεχειρία ωστόσο ο ίδιος το αρνείται λέγοντας ότι για την ώρα "οι όροι δεν είναι αρκετά καλοί".

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 15 Μαρ 2026 | 08:28

Πώς ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή "τρώει" την αύξηση του κατώτατου μισθού και το αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο

Καύσιμα και μεταφορικά "τρώνε" τα μέτρα στήριξης των εισοδημάτων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 14 Μαρ 2026 | 23:38

Ιράν: Τουλάχιστον 56 μουσεία και ιστορικοί χώροι έχουν καταστραφεί από τον πόλεμο

Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ιράν, η επαρχία της Τεχεράνης είναι εκείνη που μετρά τα περισσότερα μνημεία που υπέστησαν ζημιές

15Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 14 Μαρ 2026 | 23:34
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ 14 Μαρ 2026 | 21:39

ΗΠΑ: Η ρυθμιστική αρχή απειλεί με αφαίρεση αδειών τα ΜΜΕ αν η κάλυψη του πολέμου δεν θεωρηθεί προς το δημόσιο συμφέρον

Ο Τραμπ οξύνει τις επιθέσεις τους τις τελευταίες ημέρες εναντίον της κάλυψης θεωρώντας την υπερβολικά επικριτική

WALL STREET JOURNAL 14 Μαρ 2026 | 20:58

TikTok: "Χρυσή" αμοιβή 10 δισ. δολάρια για την κυβέρνηση Τραμπ

Η αμοιβή αποτελεί μέρος μιας συμφωνίας που επιτρέπει σε μια ομάδα επενδυτών φιλικών προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αναλάβουν την διαζχείριση του Tik Tok

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΕΙΛΩΝ 14 Μαρ 2026 | 20:11

Reuters: Τραμπ και Ιράν αρνούνται να διαπραγματευτούν για το τέλος του πολέμου

Η έλλειψη ενδιαφέροντος από Ουάσιγκτον και Τεχεράνη υποδηλώνει ότι και οι δύο πλευρές προετοιμάζονται για μια παρατεταμένη σύγκρουση,

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 14 Μαρ 2026 | 20:10

Σοφία Μητσοτάκη: "Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται η αθλιότητα" - Δημοσίευσε το boarding pass απαντώντας σε fake news

Η Σοφία Μητσοτάκη δημοσίευσε το boarding pass της πτήσης της από το Ομάν στην Αθήνα και ζητά δημόσια απολογία

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 14 Μαρ 2026 | 19:49

Χ. Φιντάν: Ο Νετανιάχου οδεύει προς μια νέα γενοκτονία με το πρόσχημα της Χεζμπολάχ στο Λίβανο

Ο Φιντάν είπε ότι οι τουρκικές αρχές διαθέτουν τεχνικά δεδομένα σχετικά με τους πυραύλους που εκτοξεύθηκαν προς την Τουρκία

15Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 14 Μαρ 2026 | 18:45

Politico: Δεν είναι μόνο το πετρέλαιο - Προ των πυλών ο "πληθωρισμός του Ορμούζ"

Οι αναμενόμενες αυξήσεις τιμών, αποδεικνύουν ότι δεν επηρεάζεται μόνο το πετρέλαιο από το κλείσιμο των Στενών άλλα πολλά άλλα αγαθά

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 14 Μαρ 2026 | 18:12

Haaretz: Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες

Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στον τερματισμό των συγκρούσεων στον Λίβανο και στον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

15Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 14 Μαρ 2026 | 17:26

Τραμπ: Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Oι ΗΠA θα βομβαρδίζουν ανελέητα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία προκειμένου να μείνουν ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ.

15Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ 14 Μαρ 2026 | 16:25

ΗΑΕ: Η φωτιά στο λιμάνι της Φουτζάιρα – Αναστέλλεται μέρος της φόρτωσης πετρελαίου μετά την ιρανική επίθεση

ΗΑΕ: Φωτιά μετά από επίθεση drone στο λιμάνι Φουτζάιρα – Μερική αναστολή της φόρτωσης πετρελαίου

90% ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 14 Μαρ 2026 | 16:03

Νησί Χαργκ: Αυτός είναι ο στρατηγικός πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν που βρέθηκε στο στόχαστρο των ΗΠΑ

Το νησί Χαργκ φιλοξενεί τον μεγαλύτερο πετρελαιοεξαγωγικό τερματικό σταθμό του Ιράν - Από αυτό εξάγεται το 90% του ιρανικού αργού πετρελαίου της χώρας.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 14 Μαρ 2026 | 14:38

CENTCOM: Οι αμερικανικές δυνάμεις χτύπησαν περισσότερους από 90 ιρανικούς στρατιωτικούς στόχους στο Χαργκ

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τρμαπ απείλησε χθες να πλήξει τις πετρελαϊκές υποδομές στον κόμβο της νήσου Χαργκ του Ιράν

ΣΤΟΧΟΣ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑ 14 Μαρ 2026 | 14:03

Axios: Το Ισραήλ ετοιμάζει χερσαία επίθεση στον Λίβανο - "Θα κάνουμε ό,τι κάναμε και στη Γάζα"

Σύφμωνα με το δημοσίευμα του Axios η κυβέρνηση Τραμπ εμφανίζεται να στηρίζει το σχέδιο εισβολής του του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 14 Μαρ 2026 | 13:49

Κρίσιμη παρέμβαση Μακρόν: Καλεί το Ισραήλ σε "απευθείας συνομιλίες" με τον Λίβανο - "Να μη βυθιστεί η χώρα στο χάος"

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως "η Γαλλία είναι έτοιμη να διευκολύνει αυτές τις συνομιλίες φιλοξενώντας τις στο Παρίσι".

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 14 Μαρ 2026 | 13:22

Live οι εργασίες του προσυνεδρίου της ΝΔ

Οι 3 βασικές προτεραιότητες για μια τρίτη κυβερνητική τετραετία - Δείτε σε απευθείας μετάδοση το προσυνέδριο της ΝΔ στη Λάρισα παρουσία του Κ. Μητσοτάκη.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΑΡΓΚ 14 Μαρ 2026 | 13:18

Πόλεμος στο Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στα ΗΑΕ - "Είναι νόμιμοι στόχοι"

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι τα συμφέροντα των ΗΠΑ στα ΗΑΕ, συμπεριλαμβανομένων λιμανιών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων είναι "νόμιμοι στόχοι".

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 14 Μαρ 2026 | 10:31

Ιράκ: Επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ, δυο νεκροί σε πλήγματα εναντίον στελεχών φιλοϊρανικής οργάνωσης

Δημοσιογράφοι του πρακτορείου άκουσαν ισχυρές εκρήξεις και κατόπιν σειρήνες ασθενοφόρων.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 14 Μαρ 2026 | 09:55

Ο Μάρτιος που "στοιχειώνει" τις αγορές - Γεωπολιτικές κρίσεις "αναστατώνουν" τα χρηματιστήρια

Η ελληνική οικονομία παραμένει ανθεκτική. Η Fitch εκτιμά ότι η σύγκρουση στη Μ. Ανατολή θα διαρκέσει λιγότερο από μήνα προβλέποντας ανάπτυξη 2,1% για το 2026-2027.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 14 Μαρ 2026 | 08:59

ΗΠΑ: Πλήγματα στο νησί Χαργκ, κομβικό για το πετρέλαιο του Ιράν - Προειδοποίηση Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ

Ο Τραμπ σημείωσε ότι οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του νησιού Χαργκ που αποτελεί βασικό σημείο για τις εξαγωγές πετρελαίου του Ιράν δεν αποτέλεσαν στόχο της επίθεσης.

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ 14 Μαρ 2026 | 08:25

Πόλεμος στο Ιράν: Οι δυο εβδομάδες που ταρακούνησαν τον κόσμο - Ενεργειακή αβεβαιότητα και διλήμματα για τις ΗΠΑ

Το σενάριο του κράτους "ζόμπι" για το Ιράν μετά από δύο εμβδομάδες πολέμου και οι επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ - Επιλογές υψηλού κινδύνου στο τραπέζι.

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ 14 Μαρ 2026 | 00:11

Χωρίς κέρδη για τον Νετανιάχου ο πόλεμος με Ιράν και Λίβανο - Τι δείχνει δημοσκόπηση στο Ισραήλ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/3) από το ισραηλινό Κανάλι 12, το Λικούντ θα λάμβανε 26 έδρες στο ισραηλινό κοινοβούλιο

"ΟΧΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ 13 Μαρ 2026 | 23:36

Axios: Ο Τραμπ απέρριψε πρόταση του Πούτιν να μεταφερθεί το εμπλουτισμένο ουράνιο του Ιράν στη Ρωσία

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε την πρόταση αυτή στον Ντόναλντ Τραμπ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες αυτήν την εβδομάδα

ΚΥΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 13 Μαρ 2026 | 23:11

Τραμπ: "Καταστρέφουμε πλήρως το ιρανικό καθεστώς, μεγάλη τιμή που τους σκοτώνω" - Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν βομβαρδιστικά B-2

Στην πλήρη καταστροφή του καθεστώτος στο Ιράν "στρατιωτικά, οικονομικά και αλλιώς" επιδιώκει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

13 Μαρ 2026 | 22:59

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Στα 103,14 δολάρια το λίτρο έκλεισε η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ

Αύξηση 42% από την έναρξη του πολέμου στο Ιράν προκάλεσε στην τιμή του Μπρεντ η αναταραχή στη Μέση Ανατολή

ΛΙΒΑΝΟΣ 13 Μαρ 2026 | 22:44

Η Χεζμπολάχ είναι έτοιμη για μια μακρά σύγκρουση με το Ισραήλ, δηλώνει ο ηγέτης της

Η Χεζμπολάχ άνοιξε πυρ στις 2 Μαρτίου για να εκδικηθεί για τον θάνατο του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, στην αρχή του αμερικανοϊσραηλινού πολέμου στο Ιράν

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ 13 Μαρ 2026 | 22:31

Προπονήτρια εθνικής Ιράν: "Το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί επηρέασε τις παίκτριες κι αποφάσισαν να ζητήσουν άσυλο"

Η Αυστραλία αυτή την εβδομάδα χορήγησε ανθρωπιστικές βίζες σε πέντε Ιρανές παίκτριες που ζήτησαν άσυλο κατά τη διάρκεια του τουρνουά

"ΧΤΥΠΗΜΑ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ F1 13 Μαρ 2026 | 21:55

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή βάζει "φρένο" στη Formula 1: Ακυρώνονται τα γκραν πρι σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία

Η Formula 1 καλείται να λάβει τα μέτρα της, λόγω της εμπόλεμης σύγκρουσης που μαίνεται στη Μέση Ανατολή

Η ΔΕΚΑΔΑ 13 Μαρ 2026 | 21:39

Ποιοι είναι οι Ιρανοί που επικήρυξαν οι ΗΠΑ με αμοιβή έως και 10 εκατ. δολάρια - Μαζί τους και ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ

Την ηγεσία των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν και τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ επικήρυξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

ΧΤΥΠΗΣΕ "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ" 13 Μαρ 2026 | 21:26

Στα... κάγκελα οι πρατηριούχοι καυσίμων: "Άδικο το πλαφόν" λένε και προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις

Ο "εφιάλτης" του 2022 στον τομέα των καυσίμων επιστρέφει - Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν οι βενζινοπώλες

ΕΞΕΛΙΞΗ 13 Μαρ 2026 | 20:14

Συνομιλούν Τεχεράνη και Αγκυρα: Πλοίο τουρκικών συμφερόντων πέρασε από τα Στενά του Ορμούζ

Τουρκικής ιδιοκτησίας πλοίο που βρισκόταν κοντά στο Ιράν κατάφερε να διασχίσει τα Στενά του Ορμούζ, αφού εξασφάλισε άδεια από τις ιρανικές αρχές

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΚΗΝΙΚΟ 13 Μαρ 2026 | 19:56

Ο Τραμπ διέκοψε live συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών για να του μιλήσει - Γύρισε ταραγμένος μετά από 2 ώρες [βίντεο]

Ο Σκοτ Μπέσεντ αναγκάστηκε να διακόψει συνέντευξή του στο Sky News όταν ενημερώθηκε πως τον ζητούσε ο Ντόναλντ Τραμπ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 13 Μαρ 2026 | 17:00

Politico: Ο Βανς διαφωνούσε με τον Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν - Το "ρήγμα" στον Λευκό Οίκο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βανς διαφωνεί με τον Τραμπ σχετικά με την στρατιωτική δράση των ΗΠΑ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ 13 Μαρ 2026 | 16:26

Αυτός είναι ο πρώτος νεκρός Γάλλος στρατιώτης του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Πρόκειται για έναν από τους συνολικά έξι Γάλλους στρατιωτικούς που τραυματίστηκαν σε επιδρομή drone χθες στην περιοχή της Αρμπίλ στο ιρακινό Κουρδιστάν

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 13 Μαρ 2026 | 14:07

Μ. Ανατολή: "Ποτέ δεν έχω δει το Ντουμπάι έτσι - "Χθες: μηδέν, σήμερα: μηδέν" - Τα 827 ξενοδοχεία κάνουν προσφορές

Στα 600 εκατομμύρια δολάρια οι ημερήσιες απώλειες στη Μέση Ανατολή εξαιτίας του πολέμου.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 13 Μαρ 2026 | 14:07

Νέος συναγερμός στην Κύπρο: Ήχησαν οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Συναγερμός σήμανε ξανά στο Ακρωτήρι, όπου ηχούν οι σειρήνες για ενδεχόμενη απειλή ασφαλείας.

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 13 Μαρ 2026 | 12:54

Τα… ψιλά γράμματα των μέτρων κατά της αισχροκέρδειας - Οι φόβοι για νέες ανατιμήσεις

Τα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας δεν είναι σχεδιασμένα για να εμποδίσουν αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων – Έρχονται ανατιμήσεις.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙ 13 Μαρ 2026 | 11:25

Ο Λαφαζάνης με πορτρέτο του φριχτού Χαμενεΐ: Πώς ο αντιαμερικανισμός "εξαφανίζει" τους χιλιάδες νεκρούς του καθεστώτος

Οσοι ξέρουν προσωπικά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, διαβεβαιώνουν ότι από το ΚΚΕ δεν έφυγε ουσιαστικά ποτέ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TRUTH SOCIAL 13 Μαρ 2026 | 07:24

"Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες": Ο Τραμπ προαναγγέλλει νέο μεγάλο χτύπημα στο Ιράν

Ανάρτηση στο Truth Social με την οποία φαίνεται να προαναγγέλλει μεγάλο χτύπημα στο Ιράν, έκανε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 13 Μαρ 2026 | 06:59

Μπαράζ επιθέσεων σε Ισραήλ, Ιράν, Λίβανο και χώρες του Κόλπου - Τραμπ: Ο πόλεμος θα τελειώσει... όταν το νιώσω

Εκρήξεις ακούστηκαν στη δυτική Τεχεράνη, καθώς ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε "κύμα επιθέσεων"