Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών κατέγραψε μία ακόμη διεθνή διάκριση, καθώς τιμήθηκε με το Travellers’ Choice 2026, από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor.
Μία διάκριση, που βασίζεται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις και τις εμπειρίες των ίδιων των επισκεπτών, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη βράβευση αυτή.
Με βάση τη βράβευση αυτή:
Το Μουσείο, όπως και το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα, κατατάσσονται στο κορυφαίο 10% των δραστηριοτήτων παγκοσμίως.
Το Μουσείο, σύμφωνα με την κατάταξη των ταξιδιωτών, κατατάσσεται στην 5η θέση στην Ευρώπη, μεταξύ 1423 Μουσείων Φυσικής Ιστορίας.
Κατατάσσεται επίσης σύμφωνα με την κατάταξη των ταξιδιωτών, στην 1η θέση στην Ελλάδα, μεταξύ των Μουσείων Φυσικής Ιστορίας.
Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση του Μουσείου στον πολιτιστικό χάρτη της περιοχής. Αποτελούν το αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Μουσείου, που συνδυάζει τον σεβασμό στη φυσική κληρονομιά με τη δημιουργία ενός σύγχρονου πόλου έλξης για τον θεματικό τουρισμό, προσφέροντας στους επισκέπτες εμπειρίες υψηλού επιπέδου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr