Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο η 13χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας από μπαλκόνι ξενοδοχείου, από ύψος πέντε ορόφων.
Το κορίτσι στάθηκε εξαιρετικά τυχερό μέσα στην ατυχία του, καθώς η πτώση του ανακόπηκε από μια λαμαρινοσκεπή που υπήρχε κάτω από το σημείο όπου έπεσε στη Θεσσαλονίκη.
Η κατασκευή φαίνεται πως λειτούργησε ως "ανάχωμα", αποτρέποντας την πτώση της ανήλικης απευθείας στο έδαφος και πιθανότατα ακόμη πιο σοβαρές συνέπειες.
Η 13χρονη υπέστη κατάγματα στη λεκάνη και στα χέρια και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η ανήλικη βρέθηκε στο κενό.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και χρειάστηκε να επιχειρήσουν σε δύσκολα προσβάσιμο χώρο, προκειμένου να προσεγγίσουν και να απομακρύνουν την τραυματισμένη 13χρονη
Στο μεταξύ, βίντεο από την επιχείρηση καταγράφει την άφιξη των πυροσβεστών στην πρασιά, όπου είχε καταλήξει η ανήλικη μετά την πτώση.
Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Τι φέρεται να προηγήθηκε της πτώσης από το ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
Την ίδια ώρα, οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων που προηγήθηκαν της πτώσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη είχε μεταβεί στο ξενοδοχείο μαζί με δύο άνδρες αφγανικής καταγωγής και ανέβηκαν σε δωμάτιο. Όταν η υπάλληλος της ρεσεψιόν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για ανήλικη, φέρεται να ανέβηκε στον όροφο και να χτύπησε την πόρτα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η Αστυνομία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να χτυπούν την πόρτα, οι δύο άνδρες φέρονται να επιχείρησαν να απομακρυνθούν από το μπαλκόνι. Στην προσπάθειά της να φύγει από το σημείο, η 13χρονη έπεσε στο κενό.
Πρόκειται για μια εκδοχή των γεγονότων που διερευνάται από τις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τους δύο άνδρες προκειμένου να λάβουν καταθέσεις και να αποσαφηνιστεί πλήρως τι ακριβώς συνέβη.
Παράλληλα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αδερφός της 13χρονης, υπήρχε και μια 35χρονη γυναίκα που γνώριζε τους δύο άνδρες. Όπως υποστήριξε, η γυναίκα δεν ανέβηκε στο δωμάτιο, καθώς έφτασε αργότερα στο ξενοδοχείο και αποχώρησε όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
