Επιστολή- κατηγορώ Τσακαλώτου προς τους δανειστές

Με τον Σεμπτέμβριο να προμηνύεται καυτός για τα προαπαιτούμενα της δεύτερης υποδόσης των 2,8 δισ. φαίνεται να ξεκινά από τώρα ένας αναγνωριστικός πρώτος γύρος.

epistoli--katigorw-tsakalwtou-pros-tous-daneistes
SHARE THIS
0
SHARES

Με τον Σεμπτέμβριο να προμηνύεται καυτός για τα προαπαιτούμενα της δεύτερης υποδόσης των 2,8 δισ. φαίνεται να ξεκινά από τώρα ένας αναγνωριστικός πρώτος γύρος με τις δύο πλευρές να προετοιμάζονται.

Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, o υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απέστειλε 10σέλιδη επιστολή στους επικεφαλής του Κουαρτέτου, κατηγορώντας τα τεχνικά κλιμάκια και τους εκπροσώπους των δανειστών ότι  με τη στάση τους υπονομεύουν τη διαπραγμάτευση.

Η επιστολή Τσακαλώτου εστάλη την περασμένη εβδομάδα προς τους προϊσταμένους του κουαρτέτου και απευθύνεται στον Μπενουά Κερέ, τον Πόουλ Τόμσεν, τον Πιερ Μοσκοβισί και τον Κλάους Ρέγκλινγκ

Στις δέκα σελίδες γίνεται λόγος για καθυστερήσεις και αναβολές, για παράλογες απαιτήσεις, αλλά και για ευθεία παρέμβαση στην εθνική νομοθεσία. Ο υπουργός παραθέτει, μάλιστα και περιστατικά, με υπομνήματα, που έχει λάβει από συναδέλφους του υπουργούς, σύμφωνα με τα οποία οι δανειστές ζητούν να ακυρωθούν νόμοι που έχουν ήδη ψηφιστεί.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook