Σε τελετή βραβείων βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.
Οι δυο τους βρέθηκαν στην Λίμνη Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων Who is Who International Awards με τίτλο "Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος", που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης που έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο και παλμό, ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η συμμετοχή του τενόρου Ευάγγελου Γιαμούρη που "έντυσε” μουσικά τη βραδιά ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.
!["Δυο ξένοι" ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη: Η άβολη συνάντηση στην ίδια εκδήλωση [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/79/797a06a6edef4c1f827d76b12c32535f.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Υψηλή καλεσμένη της βραδιάς – και εκ των βραβευθέντων - η Αρχιδούκισσα της Αυστρίας και Πριγκίπισσα της Τοσκάνης HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen η οποία παρέλαβε με συγκίνηση τη τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό της.
Μεταξύ των θεσμικών που βρέθηκαν εκεί ήταν και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με καλεσμένες.

Ακόμα, εκεί βρέθηκε και η Μαρίνα Πατούλη, ωστόσο το ζεύγος δεν αντάλλαξε ούτε ματιά. Οι δυο τους κάθησαν μακριά, ενώ πόζαραν σε φωτογράφους με διαφορετικές παρέες.



Back to... λεοπάρ: Η Μαρίνα Πατούλη με σουπερ μίνι φόρεμα με γούνα στα μανίκια
Λίγες μέρες νωρίτερα η Μαρίνα Πατούλη, είχε κάνει ακόμα μια δημόσια εμφάνιση στα Νότια Προάστια.
Μετά τα total black ντυσίματα που έκανε για χάρη της Μόνικας Μπελούτσι, η Μαρίνα Πατούλη επέστρεψε στο εκκεντρικό στιλ της.
Για αυτή τη βραδιά, φόρεσε ένα ιδιαίτερο φόρεμα, το οποίο ήταν σούπερ μίνι με λεοπάρ και έθνικ στοιχεία, το οποίο είχε στα μανίκια φαρδιές μανσέτες από κρεμ γούνα...

Η Πατούλη συνδύασε το look με σουέτ πέδιλα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ιδιαίτερα έντονο.

Η συνάντηση... κορυφής με τη Μόνικα Μπελούτσι
Πριν από λίγες μέρες, η Μαρίνα Πατούλη είχε συναντήσει τη Μόνικα Μπελούτσι στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο της παράστασης "Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις" στο Ηρώδειο.
Η Μαρίνα Πατούλη, ήταν μεταξύ των θεατών της παράστασης, ενώ δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την Ιταλίδα διάσημη ηθοποιό, όπου η εκκεντρική κυρία περιορίστηκε σε ένα απλό μαύρο φόρεμα και έπιασε τα μαλλιά της ψηλά.
"Μεγάλη χαρά για εμένα η εμπειρία της γνωριμίας μου με τη Μόνικα Μπελούτσι" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου πόζαρε με την απόλυτη θεά Μπελούτσι.
Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Ηρώδειο
Μια μέρα νωρίτερα, η Μαρίνα Πατούλη είχε βρεθεί στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση της Μπελούτσι "Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις".
Η Μαρίνα Πατούλη έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό της, ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας με τον Γιώργο Πατούλη.
Για τη βραδινή της εμφάνιση στο Ηρώδειο επέλεξε ένα μάξι μαύρο έξωμο φόρεμα, με χρυσό κόσμημα στον λαιμό και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr