Follow us

Νότης Σφακιανάκης: Η χούντα, η Χρυσή Αυγή και οι καβγάδες - Όλες οι φορές που έγινε viral για τους λάθος λόγους

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει προκαλέσει αντιδράσεις πολλές φορές με όσα έχει κάνει και έχει πει - Από τον καβγά με τους θαμώνες πάνω στην πίστα μέχρι τις δηλώσεις για μετανάστες και ομοφυλόφιλους

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Νότης Σφακιανάκης NDP

Η είδηση ότι ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη για κατοχή όπλου και μικροποσότητας ναρκωτικών τάραξε το διαδίκτυο το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής οδηγήθηκε στα κρατητήρια και από εκεί στον εισαγγελέα, κάνοντας τον γύρο του ίντερνετ για ακόμη μία φορά. Και ξανά για τους λάθος λόγους. Ο Νότης Σφακιανάκης έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα στο ελληνικό τραγούδι, τη δισκογραφία και τις πίστες, με πάρα πολλά τραγούδια του να μένουν στη συνείδηση του κόσμου, όμως έχει γίνει viral πολλές φορές για απρεπή συμπεριφορά ή κατακριτέες δηλώσεις.

Το 2014 ο Σφακιανάκης μιλά από την πίστα στους θαμώνες του μαγαζιού του, όπως συνηθίζει, για αθλητικά αλλά και πολιτικά θέματα. Πάνω στην κουβέντα, ένας πελάτης φωνάζει κάτι από το τραπέζι του, με τον τραγουδιστή να χάνει την ψυχραιμία του.

"Είσαι ανόητος, μας νίκησε ο μαλ...."

"Είσαι ανόητος, αν εγώ είμαι φασίστας. Παλιότερα έπαιρνα φόρα και αγρίευα όταν μου τύχαιναν τέτοια. Πλέον έχω καταλάβει ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Μας νίκησε ο μαλ... τι να κάνουμε", ακούγεται να λέει από το μικρόφωνο, υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων.

"Η εξαετής δικτατορία του Παπαδόπουλου δεν είχε κακό τέλος, είχε αίσιο τέλος. 110 εκατομμύρια χρωστούσαμε τότε, ενώ σήμερα χρωστάμε 350 και κάτι δισεκατομμύρια ευρώ. Και βέβαια όλα είναι χρήμα. Τότε στο σπίτι σου είχε το κλειδί στην πόρτα, εάν όμως αφήσεις σήμερα το κλειδί, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα το βρεις. Το Κίνημα των Συνταγματαρχών είχε εθνική συνείδηση και ένστικτο της καλυτέρευσης της Δημοκρατίας. Και το απέδειξε. Εγώ ζούσα τότε. Και τα ξέρω. Οι ιστορικοί γράφουν τα δικά τους. Εγώ όμως ήμουν παιδί και αντιλαμβανόμουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά δήλωνε τον Δεκέμβριο του 2013 ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή "Ευθέως" του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν έχει κρύψει και τη στήριξη και συμπάθειά του στη Χρυσή Αυγή, την οποία έχει εκθειάσει αρκετές φορές.

"Εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή γιατί, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες. Προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά" έλεγε το 2016.

Μάλιστα, έχει εκφραστεί από την πίστα υπέρ Χρυσαυγιτών πελατών του, στους οποίους επέτρεπε να φωνάζουν συνθήματα όπως "αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή" και να φέρουν σημαίες της χούντας στα τραπέζια.

Αναφορικά με την εισροή μεταναστών στην Ελλάδα, ο Σφακιανάκης έχει δηλώσει ότι πρόκειται περί "στημένου κόλπου" ενάντια στη χώρα καθώς οι μετανάστες "βιάζουν την πατρίδα". Επίσης, δήλωσε ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να ζήσουν καθώς "τα πορτοφόλια τους είναι γεμάτα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει αναφερθεί σε οργανωμένο σχέδιο πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδας από το εξωτερικό και συνεχή προσπάθεια "μουσουλμανοποίησης" της χώρας από τους πρόσφυγες. Μάλιστα οι δηλώσεις του ήταν η αιτία να λήξει η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αποχώρησε από το μουσικό σχήμα λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα.

"Όχι και να υιοθετήσουν οι ομοφυλόφιλοι"

Για το σύμφωνο συμβίωσης και την ομοφυλοφιλία έχει πει: "Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχω πρόβλημα για να διασφαλίσουν τα περιουσιακά τους. Αλλά όχι και να υιοθετήσουν, είναι αδιανόητο αυτό. Μέσα σε ένα σπίτι ομοφυλοφίλων τι θα γίνει το παιδί;", και πρόσθεσε: "Ομοφυλόφιλοι γίνονται μέσα από το lifestyle, δεν γεννιούνται. Δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχει το φυσιολογικό και το παρά φύσιν", πρόσθεσε. Πάντως είπε πως αν το παιδί του ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα το έδιωχνε από το σπίτι: "Θα πήγαινε περίπατο η αγάπη".

Ο άγριος καβγάς με την Πάολα

Τον Μάρτιο του 2019 η Πάολα έκανε γνωστή την είδηση της αποχώρησής της από το μουσικό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, γράφοντας στο Instagram: "Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις "ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη.

Πάολα-Νότης: Βρισιές και βίαιο τέλος στη συνεργασία τους

Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του... Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος ήταν ο λόγος; Το καμαρίνι της Πάολας ήταν δίπλα σε αυτό του Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής πολλές φορές κοιμόταν στο καμαρίνι του και δεν γύριζε στο σπίτι του. Αντιθέτως, η συνεργάτιδά του δεχόταν φίλους και θαυμαστές στο δικό της καμαρίνι.

Ο Σφακιανάκης φέρεται να αντιδρούσε στη φασαρία που γινόταν και μετά από έναν καβγά με βαριές και χυδαίες εκφράσεις, οι δύο καλλιτέχνες τα "έσπασαν" με άσχημο τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ 19 Μαϊ 2023 | 09:40

Μυστηριώδης ανάρτηση του Μανώλη Σφακιανάκη - Η επανεμφάνιση του Νότη και η φωτογραφία που "άναψε φωτιές"

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την "εξαφάνιση" του δημοφιλούς τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο έχουμε να δούμε από το 2020.

ΕΚΛΟΓΕΣ 19 Μαϊ 2023 | 09:05

Στον τοίχο ο Τσίπρας για το φλερτ με ψηφοφόρους Κασιδιάρη: "Τανγκό με δολοφόνους" - "Ντροπή και αίσχος"

Δριμεία κριτική από Ν. Ανδρουλάκη και Δ. Κουτσούμπα στον Αλέξη Τσίπρα για το κάλεσμα σε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη.

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 19 Μαϊ 2023 | 08:44

Γεροβασίλη: Βεβαίως είναι φυσιολογικό κάποιος που ψήφιζε Χρυσή Αυγή να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Φυσιολογικό κάποιος που ψήφιζε Χρυσή Αυγή να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18 Μαϊ 2023 | 23:31

Εκλογές 2023: Μετά τον Κασιδιάρη δίνει γραμμή και ο Μπαρμπαρούσης- Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην "χρυσαυγίτης" Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε σχόλιό του στο Facebook προτρέπει τους ακροδεξιούς να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 18 Μαϊ 2023 | 08:35

Τσίπρας: Στόχος μας είναι να πάρουμε αυτούς που θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, δίνουμε αγώνα να τους κερδίσουμε

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με την οποία "στόχος του κόμματος στις εκλογές είναι να πάρει τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16 Μαϊ 2023 | 23:37

Εκλογές 2023 - Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: "Χρυσαυγίτες χτύπησαν άγρια μέλος μας στο Ζεφύρι"

"Τα τάγματα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής άρχισαν να αποθρασύνονται ξανά και να βιαιοπραγούν κατά αριστερών και δημοκρατικών πολιτών" αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ 09 Μαϊ 2023 | 10:47

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 5 Χρυσαυγίτες που εισέβαλαν σε έκθεση καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία

Οι δράστες είχαν απαιτήσει διά της βίας από τον καλλιτέχνη να κατεβάσει τα έργα του και να τερματίσει τη λειτουργία της έκθεσης.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 02 Μαϊ 2023 | 20:51

Εκλογές 2023: "Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα στηρίξει κανένα άλλο κόμμα" - Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος του

"Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα" δηλώνει ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΟΥΣΗ 02 Ιουν 2023 | 13:54

Ρετρό: Η Νόνικα Γαληνέα, σικ, στον γάμο της στα '50s - Το κεντημένο με πέρλες νυφικό της [εικόνα]

Μία σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της μεγάλης Κυρίας του θεάτρου Νόνικας Γαληνέα, που έφυγε από τη ζωή σήμερα, με τον γιατρό Νίκο Μουτσούση, στα μέσα της δεκαετίας του 1950

ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΔΙΑ 02 Ιουν 2023 | 13:52

Ο θυελλώδης έρωτας της Νόνικας Γαληνέα και του Αλέκου Αλεξανδράκη μέσα από τα δικά της λόγια

Ο μεγάλος έρωτας της Νόνικας Γαληνέα και του Αλέκου Αλεξανδράκη έχει γράψει θεατρική -και όχι μόνο- ιστορία.

ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ 02 Ιουν 2023 | 13:01

"Έλα συντόμευε": Η άκομψη φράση του πρίγκιπα Γουίλιαμ προς την Κέιτ για να κόψει την κουβέντα με τη νύφη

Η Κέιτ Μίντλετον είχε πολλά να πει με την νέα πριγκίπισσα της Ιορδανίας, ωστόσο ο σύζυγός της την παρότρυνε να βιαστεί με άκομψο τρόπο.

02 Ιουν 2023 | 12:58

Ο Παύλος, μόνος, στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας- Το χειροφίλημα στη νύφη και το τετ α τετ με τη βασίλισσα Ράνια

Χωρίς τη Μαρί Σαντάλ στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας ο Παύλος - Η άφιξη στη δεξίωση και το τετ α τετ με τη νύφη και τη βασίλισσα Ράνια.

02 Ιουν 2023 | 12:36

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μιλάει για το φάσμα του αυτισμού στο οποίο βρίσκεται ο ίδιος αλλά και η κόρη του

"Σκέφτηκα ότι αφού ο γιατρός μου είπε ότι έχω στοιχεία Άσπεργκερ, θα βγω και θα πω για εμένα. Το ίδιο βράδυ λοιπόν, η κόρη μου και η γυναίκα μου ήρθαν μαζί και μου είπαν να μιλήσω ανοιχτά για την Άρια."