O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ υποδέχτηκαν την κάμερα της εκπομπής "Ελένη" στο στολισμένο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα!
Ο γνωστός φωτογράφος και η καλλονή σύζυγός του μίλησαν για τον γάμο τους, τον ερχομό του μωρού που τους άλλαξε τη ζωή και τις δυσκολίες που ξεπέρασε η Ανίτα Μπραντ το πρώτο διάστημα με τη βοήθεια του Χάρη Χριστόπουλου.
"Περνάμε την ωραιότερη περίοδο της ζωής μας, γιατί έχουμε τον γιο μας μέσα σε αυτή", ανέφερε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος ενώ πρόσθεσε: "Φοβόμουν την ευθύνη, όταν τελικά πήρα την απόφαση είπα "πόσο ηλίθιος ήμουν" που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Πάντα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον 3 παιδιά, εύχομαι να τα καταφέρουμε".
Ο Χάρης Χριστόπουλος σχολίασε την αλλαγή στην ζωή του από τον ερχομό του γιου του αλλά και την στήριξή του στην Αννίτα Μπραντ: "Θέλει υπομονή και εξυπνάδα για να σταθεί το ζευγάρι. Αστή την γυναικά έχει γεννήσει, θα έχει νευρά εσύ τσιμουδιά. Όταν πήρα τον μικρό στα χεριά μου ένιωθα ότι βγήκε η καρδιά μου και χτυπάει έξω από το σώμα μου", είπε.
Δες το στολισμένο σπίτι τους:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr