Follow us

Η Μαρία Αναστασοπούλου στο TheTOC: "Εβλεπα την εκπομπή του Παπαδάκη από την 4η Δημοτικού"

Μοναχοκόρη αστυνομικών, μεγαλωμένη στο Μαρούσι, η Μαρία Αναστασοπούλου μιλάει για τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον 'Αρη Πορτοσάλτε, τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά και φυσικά τον σκύλο της τον... Σωτήρη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΤΑΚΗς
Δημήτρης Τάκης και Μαρία Αναστασοπούλου

Πρωτογνώρισα τη Μαρία Αναστασοπούλου ως καλεσμένος πριν από κάποια χρόνια στo "Σήμερα” που έκανε με τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΙ. Από την πρώτη στιγμή με άγγιξε η θετική της ενέργεια και η καλή διάθεση που έχει πάντα απέναντι στον άλλον. Αισθάνομαι τυχερός, γιατί βρεθήκαμε πολλές φορές μαζί στο τηλεοπτικό αέρα, αλλά κυρίως γιατί σήμερα πια μπορώ να την αποκαλώ φίλη μου.

Σχεδιάζαμε αρκετό καιρό αυτή τη συνέντευξη και χάρηκα ιδιαίτερα, όταν καθίσαμε επιτέλους στο ατμοσφαιρικό Alexander’s bar της Mεγάλης Βρετανίας για να ξεφυλλίσουμε το βιβλίο της ζωής της.

Οι πιο προσωπικές συνεντεύξεις που έχει δώσει είναι ελάχιστες, γιατί όπως λέει δεν θέλει να γίνεται η ίδια είδηση, ούτε θεωρεί πως ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο για τη ζωή των δημοσιογράφων. Παρόλα αυτά μου συμπληρώνει: "Eπειδή εκτιθέμεθα και μπορεί κάποιος να αναρωτιέται τι κάνει αυτή εδώ στη ζωή της, είμαι έτοιμη να σου απαντήσω σε ό,τι θες”.

Πάμε λοιπόν πίσω στο 1986 στο Μαρούσι. Εκεί γεννιέται η μοναχοκόρη ενός αγαπημένου ζευγαριού αστυνομικών. Ο πατέρας Αργύρης από το Διακοφτό Αιγίου και η μητέρα Μαρία από την Κρήτη. "Ο μπαμπάς μου δούλευε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και η μαμά μου στην ασφάλεια Αμαρουσίου. Εκεί γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν μέσα σε τρεις μήνες”.

Αν και κόρη δύο αστυνομικών τα πράγματα στο σπίτι της Μαρίας δεν ήταν καθόλου αυστηρά, το αντίθετο μάλιστα. "Επειδή τα δικά τους χρόνια ήταν τελείως διαφορετικά οι γονείς μου δεν ακολούθησαν καθόλου τους κανόνες που υπήρχαν παλιότερα”.

Αδυναμία και των δύο η μικρή Μαρία και επιλογή τους να κάνουν μόνο ένα παιδί. "Ο μπαμπάς μου έλεγε ότι δεν θέλει να μοιράσει την αγάπη του οπότε καταλαβαίνεις μέσα σε πόση αγάπη μεγάλωσα. Αυτό με έχει καθορίσει. Εγώ αυτή την αγάπη την μετουσιώνω σε αγάπη στους γύρω μου. Είμαι πολύ δοτική, μου αρέσει να βλέπω την χαρά του άλλου όταν κάνω κάτι καλό για αυτόν”.

Μπορεί η ίδια να ήταν μοναχοπαίδι όμως είχε... είκοσι πρώτα ξαδέρφια, αφού η μητέρα της είχε οκτώ αδέλφια και ο πατέρας της πέντε.

"Μια από τις πιο ωραίες στιγμές στο σπίτι ήταν τα οικογενειακά τραπέζια που τα αγαπούσαμε πάρα πολύ. Οικογενειακό τραπέζι για εμάς ήταν προετοιμασία μιας βδομάδα πριν και βοηθούσαμε όλοι. Άλλωστε η μαμά είναι τρομερή Κρητικιά μαγείρισσα”

Το κουμάντο στο σπίτι το έκανε μάλλον η κυρία Μαρία ενώ ο μπαμπάς Αργύρης ήταν λίγο πιο χαλαρή κατάσταση όπως λέει η ίδια.

"Η μαμά μου ήταν πολύ αυστηρή σε πολλά πράγματα, όπως στο διάβασμα, στο ότι έπρεπε να περάσω στο πανεπιστήμιο και λοιπά. Είχε θέμα να κράτα το βιβλίο μέχρι να της πω το μάθημα απ’ έξω και ανακατωτά, ήθελα να είμαι φυτό. Τελικά εκ των υστέρων συνειδητοποιώ ότι αυτό μου έκανε καλό όμως εγώ πάντα περίμενα να πατήσω στα πόδια μου και να κάνω αυτό που αγαπώ”.

Η Μαρία Αναστασοπούλου στο TheTOC: "Εβλεπα την εκπομπή του Παπαδάκη από την 4η Δημοτικού"
Φωτογράφος: Δημήτρης Κλεάνθους
Make up: Αρτεμις Τολιοπούλου

Πάνω από 30 καλοκαίρια της ζωής της τα πέρασε στο Διακοφτό, γι' αυτό και τώρα πια θέλει περισσότερο Κρήτη. Στην πρώτη της γειτονιά στο Μαρούσι απέκτησε και τους πρώτους φίλους που είναι ακόμα μαζί, μια πορεία που ξεκίνησε από την πρώτη δημοτικού.

"Είμασταν δέκα άτομα, πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια, και ήμασταν τα αλάνια του Μαρουσιού. Για να καταλάβεις πηγαίναμε και χτυπούσαμε τα κουδούνια στη γειτονιά και ενοχλούσαμε τον κόσμο δώδεκα και μία τη νύχτα . Κάποια στιγμή μας κυνήγησε ένας παππούς και αποφασίσαμε ότι τέλος αυτό. Κάναμε και εξερεύνηση στο Oλυμπιακό στάδιο και ψάχναμε να βρούμε περίεργα πράγματα στα χρόνια του γυμνασίου. Παρασυρόμουν εύκολα από τους άλλους. Οταν έχεις μεγαλώσει με μια παρέα θεωρείς πως ότι κάνει αυτή η παρέα είναι κανονικό.”

Στα μαθητικά της χρόνια η Μαρία δοκίμασε να κάνει πολλά πράγματα περιμένοντας με αγωνία να τελειώσει το σχολείο.

"Ανυπομονούσα να τελειώσει το σχολείο γιατί δεν άντεχα άλλο το διάβασμα, τόσο διάβασμα και τόση πίεση. Πέρασα από πολλές φάσεις, ήθελα να γίνω γιατρός, κτηνίατρος.

Στα πρώτα χρόνια θυμάμαι να ασχολούμαι με τα πάντα, μάθαινα γλώσσες, έκανα μπαλέτο και μαζί και καράτε, κολύμβηση, τένις, μπάσκετ, έπαιζα στις παγκορασίδες του Αμαρουσίου.

Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα, έβλεπα πάντα τα παιδιά που έκαναν και πρωταθλητισμό και έλεγα εγώ γιατί δεν κάνω σε κάτι πρωταθλητισμό; Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήμουν τόσο καλή σε κάτι ώστε να κάνω πρωταθλητισμό.

Μου άρεσε να βλέπω πολύ την πειθαρχία που είχαν τα παιδιά σε κάτι που αγαπάνε πολύ. Εγώ ή μάλλον δεν αγάπησα κάτι πάρα πολύ ή δεν με αγάπησε αυτό. Πάντως απ' όλα αυτά κράτησα το τένις που παίζω μέχρι και σήμερα. Στο μπάσκετ ήμουν καλή playmaker, αλλά η πιο κοντή ενώ το καράτε ήταν η πιο μεγάλη τραγωδία. Εχω πάρει και μια κίτρινη ζώνη που δεν έχω καταλάβει γιατί την έχω πάρει”.

Η αγάπη της για την δημοσιογραφία φαίνεται ότι ξεκίνησε από πολύ νωρίς, καθώς παιδί δημοτικού ακόμα έπαιρνε τη βούρτσα των μαλλιών και μετέδιδε ρεπορτάζ.

"Ήμουνα τετάρτη ή πέμπτη δημοτικού και έχω πάρει τη βούρτσα και μιλάω μόνη μου σαν να είναι η βούρτσα μικρόφωνο. Με πιάνει η μαμά μου στα πράσα και μου λέει τι κάνεις παιδάκι μου μιλάς μόνη σου και της απαντάω, όχι μαμά μιλάω στο κοινό. Και θυμάμαι ότι ανέλυα μια αστυνομική είδηση, ένα έγκλημα που είχα ακούσει στο δελτίο. Από εκείνα τα χρόνια έβλεπα την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη”.

Μαρία Ανασταοπούλου
Φωτογράφος: Δημήτρης Κλεάνθους
Φόρεμα: Diane Von Furstenberg
Μake up: Αρτεμις Τολιοπούλου

Έκανες ποτέ τη σκέψη ότι μπορεί κάποια στιγμή να είσαι δίπλα στον Παπαδάκη;

Όχι βέβαια, μου φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν όσοι ήταν πίσω από αυτό το κουτί της τηλεόρασης και παράλληλα θεωρούσα ότι ήταν πολύ τυχεροί άνθρωποι, γιατί κάθε μέρα ασχολούνται με κάτι άλλο. Σκεφτόμουν λοιπόν ότι αυτή είναι μια πολύ ωραία δουλειά να την κάνεις, αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολη φοβόμουνα ότι δεν θα τα καταφέρω.

Πάντως δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να γίνω αστυνομικός, αν και ο μπαμπάς μου ίσως να το ήθελε στη βάση ότι θα έχω ένα επάγγελμα και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ήταν και οι δύο δημόσιοι υπάλληλοι και είχαν μια συγκεκριμένη λογική. Ο μπαμπάς μου θεωρούσε ότι ο αστυνομικός ήταν μια ασφαλής επιλογή, ήξεραν και εκείνοι πως ήταν τα πράγματα και θα με βοηθούσαν.”

Φανταστικές ποτέ τον εαυτό σου με στολή αστυνομικού;

"Ποτέ, ούτε ως σκέψη”.

Η Μαρία ενδιαφερόταν από τα χρόνια του λυκείου ακόμα για την πολιτική, διάβασε πολλές εφημερίδες, κρατούσε αποκόμματα και από ότι μου λέει ζούσε σε ένα σπίτι όπου κατά τη διάρκεια των εκλογών ήταν μοιρασμένο σε μπλε και πράσινη περιοχή.

"Οι λιγότερο αγαπημένες στιγμές στο σπίτι ήταν η περίοδος των εκλογών. Θυμάμαι πάντα στο σπίτι μας να είμαστε μοιρασμένοι σε ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Νέα Δημοκρατία. Ολα τα οικογενειακά τραπέζια είχαν τέτοιου είδους συζητήσεις και φυσικά ως παιδάκι έχω πάει και στο Καστρί με τη μαμά μου κρατώντας σημαιούλα.

Η μαμά ΠΑΣΟΚ, ο μπαμπάς Νέα Δημοκρατία οπότε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δυο μήνες πριν τις εκλογές , δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Να σκεφτείς μου έλεγε η μαμά ¨πες του ότι το φαγητό είναι έτοιμό¨ και μετά μου έλεγε ο μπαμπάς ¨πες της ότι το φαγητό δε μου αρέσει¨. Προσπαθούσα βέβαια να τους τα συμβιβάσω όσο μπορούσα. Ετσι ζούσαμε μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οπότε εγώ όλο αυτό το θέμα της πολιτικής και των πολιτικών το ζούσα πολύ έντονα από πολύ μικρή. Και ξέχασα να σου πω ότι εκτός από Νέα Δημοκρατία ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχαμε και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Η μαμά φουλ Ολυμπιακός, ο μπαμπάς φουλ Παναθηναϊκός. Πάντως πέρα απ’ όλα αυτά μέχρι και σήμερα είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι”

Στο Καστρί η Μαρία μπορεί να πήγε με τη μαμά της, όμως η κυρία Μαρία δεν κατάφερε να την βάλει στην κουζίνα και να της εμφυσήσει την αγάπη που είχε η ίδια για την μαγειρική.

"Κατάλαβε μάλλον από την αρχή ότι το παιδάκι δεν μπορεί. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει να μαγειρεύω, δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω και επίσης ό,τι φτιάχνω, θέλω να το φτιάχνω ακριβώς κατά γράμμα με βάση τη συνταγή. Αν μου πεις κάτσε φτιάξε φακές δεν ξέρω πως φτιάχνονται οι φακές. Έχω πολλά αγαπημένα φαγητά τώρα τελευταία, μου αρέσει πάρα πολύ ο μουσακάς, ενώ όταν ήμουν μικρή μου άρεσαν πάρα πολύ τα σαλιγκάρια. Κανένας άλλος φίλος μου δεν έτρωγε σαλιγκάρια και εγώ καμάρωνα και είχα μάθει και πως να τα βγάζω από το κέλυφος. Ο μπαμπάς μου ζητούσε πάντα από τη μαμά μου κάτι με κρέας αντικριστό ή Γκιούλμπασι”.

Στο σχολείο ήταν από τα δημοφιλή παιδιά κατέβαινε στις εκλογές, ήταν μέλος στο πενταμελές και στο δεκαπενταμελές του σχολείου, της άρεσε να διεκδικεί πράγματα που χρειάζεται το σχολείο και ήταν οργανωτική.

Ξεκινάει τις σπουδές της στο Πάντειο έχοντας καταλήξει πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι η δημοσιογραφία.

"Είχα ξενερώσει λίγο γιατί ήθελα να περάσω εκτός Αθηνών για να κάνω μια κανονική φοιτητική ζωή. Είχα κάνει και κάτι επικό. είχα δηλώσει σχολή εκτός Αθηνών. ενώ περνούσα και εδώ και η μαμά μου το κατάλαβε λίγο πριν πάω να δώσω το μηχανογραφικό και το αλλάξαμε. Τέλος πάντων το πρώτο έτος είναι πολύ ωραία, έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα του Πανεπιστημίου και ταυτόχρονα ξεκινάω και δουλεύω σε μια εταιρεία με διακοσμήσεις, συγγενικού μου προσώπου. Είμαι 18 χρόνων και έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας. Χαμπάρι εγώ τώρα. Ήταν όμως μια πολύ καλή κίνηση για μένα, γιατί είδα πως είναι να έχεις μια δουλειά, ευθύνες, αρμοδιότητες. Και ξαφνικά μας δίνεται η επιλογή στο Πάντειο να πάμε να κάνουμε πρακτική. Μας λένε ότι μπορούσαμε να κάνουμε πρακτική στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, στα Νέα και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Εγώ επιλέγω τον ΣΚΑΙ”.

Πως και δεν επέλεξες τα Νέα που ήταν μια πολύ δυνατή εφημερίδα;

"Ξέρεις γιατί; Εμείς στο σπίτι ακούγαμε πάντα ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ οπότε λέω να μια ευκαιρία. Εγώ θεωρούσα ότι η πρακτική θα είναι ένα τρίμηνο και μετά τέλος άρα ήθελα να το δω αυτό από κοντά και να δω κι αυτούς που άκουγα τόσα χρόνια.

Έτσι λοιπόν στις 2 Οκτωβρίου του 2007 μπαίνω μέσα στο ραδιόφωνο του Σκάι. Ψάρι εγώ τελείως, έρχεται ο αρχισυντάκτης και μας λέει θα σας μιλήσει τώρα ο κύριος Πορτοσάλτε. Έρχεται ο Άρης και μας ρωτάει "τι έχετε μάθει μέχρι τώρα από το πανεπιστήμιο"; Λέμε εμείς "έχουμε μάθει αρκετά πράγματα". Μας ρωτάει ξανά "να μοντάρετε ξέρετε"; Τίποτα εμείς, άγνοια.”

Μαρία Αναστασοπούλου
Φωτογράφος: Δημήτρης Κλεάνθους
Φόρεμα: Diane Von Furstenberg
Μake up: Αρτεμις Τολιοπούλου

Εκείνη ήταν η πρώτη επαφή σου με τον Άρη Πορτοσάλτε;

"Ναι, εκεί και ήταν για μένα σοκ που μιλούσα με τον Άρη. Θυμάμαι πως τότε η αγωνία μας ήταν αν κάποιος θυμόταν το όνομά μας. Καθόμασταν σε μια γωνίτσα και περιμέναμε να περάσει κάποιος και να μας πει καλημέρα.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησα το ραδιόφωνο στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και διαχειριζόμουν τις καταγγελίες και έκανα ρεπορτάζ. Δηλαδή "γεια σας έχουμε μια λακκούβα στον Αγιο Δημήτριο". Εφευγα εγώ, πήγαινα εκεί μιλούσα με τον δήμαρχο και αυτό το γυρνούσαμε θέμα στον Άρη. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό είχε πολύ τρέξιμο, δούλευα δεκαπέντε ώρες τη μέρα. Ο Άρης ήταν φοβερά ήρεμος και και δεν μου ύψωσε ποτέ τον τόνο της φωνής του τόσα χρόνια που συνεργαζόμαστε.

Κατάλαβα εκεί ότι για να γίνεις δημοσιογράφος, πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή και όσο δούλευα έβλεπα ότι είχε αποτέλεσμα. Αρχισα και γινόμουν απαραίτητη σε βασικά πράγματα στο σταθμό, οπότε αυτό με τροφοδοτούσε με κίνητρα για να συνεχίσω.

Ένιωθα ότι ήταν η ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρο μου οπότε τα χα δώσει όλα”.

Το εξάμηνο της πρακτικής όμως τελείωσε και η Μαρία Αναστασοπούλου ήρθε η ώρα να φύγει από τον ΣΚΑΙ αφού ο σταθμός δεν έκανε προσλήψεις εκείνη την περίοδο.

"Πάω στον Άρη και του λέω "κύριε Πορτοσάλτε εγώ θα 'θελα να μείνω και ας μην με πληρώνετε". Μου λέει ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια πρόσληψη. Του απαντάω "δεν πειράζει εγώ θέλω να μείνω για να μάθω τη δουλειά". Και μου λέει "εντάξει παιδί μου μείνε".

Μένω άλλους τρεις μήνες και μετά πρέπει να φύγω, γιατί δε γινόταν να συνεχίσω άλλο την πρακτική. Οπότε ο Άρης μου λέει ,παρά το γεγονός ότι είχαμε αναπτύξει μία σχέση και προσωπική και επαγγελματική, ότι πρέπει να φύγω. Χάλια εγώ, κλάματα, δεν το πίστευα αυτό που γινόταν. Θεωρούσα ότι δεν ήμουν αρκετά καλή αλλιώς θα είχα προσληφθεί. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου. Φεύγω λοιπόν, αναγκάστηκα και πιάνω δουλειά σε μια free press εφημερίδα στην Δυτική Αττική που είχαν βγάλει κάποιοι φίλοι. Θεωρώ λοιπόν εγώ τότε ότι αυτό είναι ένα φοβερό σωσίβιο και γράφω τα πολιτιστικά θέματα της Δυτικής Αττικής. Γούσταρα πάρα πολύ, πήγαινα και παρακολουθούσα όλα τα πολιτιστικά δρώμενα και ό,τι συνέβαινε. Περνάει ένα εξάμηνο και κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε "σας ζητάνε από το ΣΚΑΙ, θέλει να σας μιλήσει ο κύριος Πορτοσάλτε".

Λέω "ελάτε ρε παιδιά τώρα ποιος μου κάνει πλάκα;"

Πάω στο τηλέφωνο, ήταν όντως ο Άρης και μου λέει "θέλω να γυρίσεις". Τον ρωτάω "έχετε καταλάβει κύριε Πορτοσάλτε σε ποιον έχετε πάρει;" Μου απαντά "η Μαρία Αναστασοπούλου που έκανες πρακτική δεν είσαι; Θέλω να γυρίσεις θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση και θέλω να έρθεις. Έτσι λοιπόν πήγα και η συνέχεια είναι γνωστή”

Την ακούω να μιλάει με πολύ θερμά λόγια για τον Άρη Πορτοσάλτε και την ρωτάω αν τελικά στην δημοσιογραφία υπάρχουν φιλίες.

"Ναι, φυσικά!”

Είναι ο Άρης ένας από αυτούς τους φίλους;

"Ο Άρης δεν είναι απλός φίλος, είναι ο επαγγελματικός μου πατέρας. Αν με ρωτάς ποιος είναι ο μπαμπάς μου στη δουλειά, σίγουρα είναι ο Άρης.

Με τον Άρη η συνεργασία μας νομίζω δεν τελείωσε ποτέ, τον έχω συνδυασμένο με κάθε βήμα της επαγγελματικής μου πορείας, με συμβούλεψε σε πάρα πολλά πράγματα, διαφωνήσαμε σε πάρα πολλά πράγματα αλλά για μένα αυτό ήταν το πιο μαγικό. Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι, μου έδωσε τον χρόνο και τον χώρο στην εκπομπή του για να μάθω τη δουλειά, ήταν και ο άνθρωπος που συγκρουστήκαμε περισσότερο τηλεοπτικά, αλλά πάντα είχαμε πολύ σεβασμό ο ένας προς τον άλλον”.

Δύσκολη η αρχή στο ραδιόφωνο, δύσκολη και η αρχή στην τηλεόραση για τη Μαρία. Οπως θυμάται η πρώτη φορά που βγήκε στην τηλεόραση ήταν μια εμπειρία τραυματική.

Ακουγα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Μου είχαν τοποθετήσει ένα ακουστικό που δεν ήξερα γιατί πρέπει να το φοράω, με είχαν βάλει στην αίθουσα σύνταξης, χρειαζόμουν πάρα πολλές σημειώσεις για να πω αυτό που έπρεπε να πω. Αισθανόμουν ότι τα μπέρδευα στο μυαλό μου, δεν μπορούσα να τα πω απέξω με μπέρδευαν και οι σημειώσεις και τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Αλλά το δούλευα σιγά-σιγά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι δεν ήμουν καλή από την αρχή σε αυτή τη δουλειά. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά άρχισα να βελτιώνομαι ακριβώς γιατί συνειδητοποιούσα ότι δεν ήμουν καλή”.

Την ρωτάω αν κατάλαβε νωρίς πως στην τηλεόραση προσόν, εκτός από το να είναι κάποιος καλός δημοσιογράφος, είναι και το να είναι ευπαρουσίαστος.

"Δεν με θεωρούσα ποτέ ιδιαίτερα ωραία. Φρόντιζα να είμαι όσο πιο περιποιημένη γίνεται, γιατί ο άλλος σε βάζει μέσα στο σπίτι του άρα πρέπει να είσαι κι εσύ όσο πιο καλά ντυμένος και φροντισμένος γίνεται. Αλλά μέχρι εκεί”.

Στη συνέχεια ακολουθεί η πρόταση να λέει ειδήσεις στην εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου στον Σκάι, ενώ κάνει και αντικαταστάσεις καλοκαίρια και γιορτές.

"Θυμάμαι πως έκανα για πρώτη φορά αντικατάσταση. Και εκεί ήταν ένα φιάσκο στην αρχή στις πολιτικές συζητήσεις. Δεν είχα σχεδόν τίποτα να πω. Έλεγα τώρα τι να κάνω, τι να ρωτήσω, ότι ετοίμαζα, πήγαινε κουβά. Εκεί όμως συνειδητοποίησα και πόσο μου αρέσουν οι πολιτικές συζητήσεις.

Έτσι σιγά-σιγά άρχισα να έχω πολλές ώρες στον αέρα.

Το χειρότερο πρωινό στη δουλειά ήταν τις μέρες με την τραγωδία στο Μάτι. Λείπει ο Δημήτρης, έχει φύγει σε καλοκαιρινή άδεια, είμαι μόνη μου στην εκπομπή, πηγαίνω στο ΣΚΑΙ το πρωί και έχουμε τις πληροφορίες για τους νεκρούς και στον αέρα μαθαίνω και βλέπω κιόλας το οικόπεδο με τους πολλούς καμμένους ανθρώπους. Εκεί έκλαψα και εσωτερικά και όταν πήγαμε στις διαφημίσεις έκλαψα και κανονικά.

Πρέπει να κλαίει ένας άνθρωπος και στην τηλεόραση δεν είμαστε ρομπότ”.

Μαρία Αναστασοπούλου
Φωτογράφος: Δημήτρης Κλεάνθους
Φόρεμα: boutique Ralph Lauren
Μake up: Αρτεμις Τολιοπούλου

Η πρόταση να συμπαρουσιάσει την πρωινή εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου ήρθε από τον Σταμάτη Μαλέλη.

"Πρέπει να σου πω ότι το σκεφτόμουνα πως μπορεί να είμαι και εγώ μία επιλογή και θεωρούσα ότι μου αξίζει να είμαι μια επιλογή. Το ξεκινήσαμε, το πήγαμε καλά με τον Δημήτρη και πέρασαν 7 χρόνια. Δεν φανταζόμουνα ότι θα κρατήσει τόσο πολύ.

Πέρασαν 16 χρόνια στο ΣKAI θεωρώ ότι βελτιώθηκα και ωρίμασα πολύ επαγγελματικά”.

Ήταν "πατροκτονία" το να φύγεις από τον ΣΚΑΙ; Λένε πολύ ότι η "πατροκτονία" σε περνάει στο επόμενο στάδιο;

"Όχι, ξέρεις και από το σπίτι μας φεύγουμε κάποια στιγμή, φεύγουμε και πάμε και μετράμε μόνοι μας τις δυνάμεις μας. Κάποια στιγμή αυτό γίνεται και δε γίνεται αναγκαστικά, γίνεται γιατί το θες κι εσύ. Όταν λοιπόν αισθάνεσαι ότι αυτή είναι η στιγμή σου πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία.

Όμως δε με είχα φανταστεί πάρα πολλές φορές εκτός ΣΚΑΙ, δεν το είχα σκεφτεί. Εκεί είχα μάθει τη δουλειά, εκεί είχα τα πατήματά μου. Φυσικά φανταζόμουν ότι αυτό το πράγμα πρέπει να εξελιχθεί, να κάνεις και κάποιο άλλο βήμα, αλλά όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αυτό το τρίμηνο-τετράμηνο που ξεκίνησε με τις διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΙ και τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς ήταν για μένα ένα σημαντικό διάστημα ταχείας επαγγελματικής διαχείρισης πραγμάτων”.

Την ρωτάω αν η επιλογή της να φύγει από τον ΣΚΑΙ και να πάει στον ΑΝΤ1 έγινε με όρους ορθολογισμού ή συναισθηματισμού.

"Εγώ αξιοποίησα και τα δύο. Η απόφαση μου ήταν και ορθολογική και συναισθηματική τα ζύγισα όλα. Πιο πολύ νομίζω είχαν αγχωθεί οι γύρω μου πάρα εγώ. Εγώ είχα βάλει τα κουτάκια μου κάτω και έτσι όπως εξελισσόταν οι συζητήσεις, μου λύνονταν και οι απορίες. Η απόφαση ήταν πολύ καθαρή για μένα και ήρθε ομαλά”.

Είχες ξεκαθαρίσει μέσα σου ότι ο ΑΝΤ1 είναι η επιλογή σε σχέση με τις άλλες προτάσεις που σου είχαν γίνει;

"Όταν έχεις μία πρόταση από τον Γιώργο Παπαδάκη και από τον ΑΝΤ1, αυτό από μόνο του είναι μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση την οποία σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι. Φυσικά μου έγιναν αξιόλογες προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, από τρεις ακόμη. Ο Γιώργος μου έδειξε ότι ήθελε να συνεργαστούμε πολύ και όταν μιλάμε για τον Παπαδάκη, καταλαβαίνεις ότι αυτό το αξιολογείς αναλόγως.

Και από τους άλλους σταθμούς το κόνσεπτ ήταν πρωινό;

"Δεν έχει σημασία τώρα αυτό, σημασία έχει ότι ήταν πολύ σοβαρές προτάσεις που ο καθένας θα τις σκεφτόταν”.

Πότε είχατε την πρώτη επαφή με τον Γιώργο Παπαδάκη;

"Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν στο σπίτι του Γιώργου, ήταν και με τη σύζυγό του και ήταν πάρα πολύ φιλικοί και οι δύο. Εκεί στο σπίτι του λοιπόν συζητήσαμε την πρόταση, συμφώνησα και μετά τα ξαναείπαμε στο Σούνιο σε ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι τρώγοντας ψάρι”.

Ποια ήταν η εντύπωση σου από ‘κείνη την πρώτη επαφή στο σπίτι του;

"Το πρώτο συναίσθημα ήταν ότι είχα μπροστά μου τον βασιλιά της πρωινής ζώνης και είπα από μέσα μου "Παναγία μου είναι αυτός που έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια". Ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και αυτό το αισθάνθηκα από την αρχή”.

Πέρασαν δεύτερες σκέψεις από το μυαλό σου πώς θα σταθείς και πώς θα διαχειριστείς ένα μύθο της πρωινής ζώνης;

"Ναι, επειδή σου είπα για τις προτάσεις που μου έγιναν, δεν πήγα στην εύκολη επιλογή, πήγα στην πιο απαιτητική και αυτό το αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε για ποιους λόγους το λέω. Πρέπει να σταθείς δίπλα στο Γιώργο και σε μία εκπομπή 32 ετών και πρέπει εσύ να ενταχθείς σε αυτήν και να βάλεις και το δικό σου στίγμα. Έχεις την αγωνία του τι έχεις χτίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια και θέλεις να συνεχίσεις να χτίζεις ωραία. Οπότε είπα "πάμε να το κάνουμε, τώρα μπαίνεις στα βαθιά, θα κολυμπήσεις στα πολύ βαθιά και ελπίζω να βγει σε καλό”.

Μαρία Αναστασοπούλου
Φωτογράφος: Δημήτρης Κλεάνθους
Φόρεμα: boutique Ralph Lauren
Μake up: Αρτεμις Τολιοπούλου

Είχες ενημερωθεί για το σποτάκι "Θα τον βάλει να ξυρίσεις το μουστάκι”;

"Όχι ήταν έκπληξη, ήταν ιδέα του Γιώργου και όταν μου είπε απέξω απέξω την ιδέα του είπα "αστειεύεσαι τώρα σιγά μην κάνουμε τέτοιο πράγμα". Μου απάντησε ότι ήθελε να το κάνει. Ο Γιώργος Παπαδάκης πρέπει να σου πω είναι και φοβερός ηθοποιός”.

Με αφορμή αυτό το διαφημιστικό της λέω πως όταν ξεκίνησε η συνεργασία της με το Γιώργο Παπαδάκη οι μισοί έλεγαν ότι δεν θα την αφήνει να μιλάει και οι άλλοι μισοί ότι τελικά θα τον βάλει να ξυρίσει το μουστάκι. Την ρωτάω λοιπόν τι απ' τα δύο έχει γίνει και εκείνη χαμογελάει και μου λέει.

"Εσύ θα μου πεις που βλέπεις την εκπομπή. Είναι μια εκπομπή πολύ απαιτητική και η σχέση μου με το Γιώργο είναι πάρα πολύ επαγγελματική και πάρα πολύ δημοσιογραφική. Πραγματικά κάνουμε brainstorming κάθε μέρα για την εκπομπή, την δουλεύουμε πάρα πολύ. Νομίζω ότι έχω το χώρο που θεωρώ ότι πρέπει να έχω στην πρωινή εκπομπή συνεχίζοντας αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια”.

Ο Γιώργος λέει ότι έρχεται η ώρα να φύγει σιγά-σιγά να αποσυρθεί. Βλέπεις τον εαυτό σου στο να είσαι εσύ κάποια στιγμή η γυναίκα της εκπομπής; Εχεις φανταστεί τον εαυτό σου χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1;

"Εγώ δυσκολεύομαι να φανταστώ την πρωινή ζώνη χωρίς Γιώργο Παπαδάκη γιατί είναι ο ιδρυτής της πρωινής ζώνης. Και για να είμαι και επίκαιρη, ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης. Δεν μπορώ να φανταστώ εύκολα την πρωινή ζώνη χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη, δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Ούτε με έχω φανταστεί να είμαι στη θέση του Γιώργου ή να παίρνω ένα κομμάτι χωρίς τον Γιώργο. Εγώ δεν πήγα με αυτή τη σκέψη, εγώ έχω πάει για να συνεργαστώ με τον Γιώργο. Εάν πάνε όλα καλά και συνεχιστεί η συνεργασία ή μου ζήτησε ο σταθμός να κάνω οτιδήποτε άλλο θα το κάνω τιμώντας το συμβόλαιο μου.

Ο Γιώργος είναι δημοσιογράφος με όλα τα γράμματα κεφαλαία.”

Θέλεις να είναι ο ΑΝΤ1 το επόμενο σπίτι σου τηλεοπτικά για πολλά χρόνια;

"Αυτό προϋποθέτει να το θέλει και ο ΑΝΤ1. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος των πάρα πολύ μεγάλων αλλαγών και έχει αποδειχθεί αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω κανάλι. Ο ΑΝΤ1 μου έχει συμπεριφερθεί σαν να είμαι εκεί πάρα πολλά χρόνια. Ο τρόπος που με υποδέχτηκαν στον ΑΝΤ1 και το πως μου συμπεριφέρεται ο σταθμός μέχρι τώρα με έχει αφήσει άφωνη και το λέω μέσα απ’ την καρδιά μου. Με έχει κάνει να αισθανθώ σαν να ήμουν εκεί από πάντα”.

Φεύγοντας από τον ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου τερμάτισε και μια πολύ πετυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή "Τα παιδιά της αλλαγής” που έκανε με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκύθα. Την ρωτάω λοιπόν αν το πιο επώδυνο διαζύγιο ήταν αυτό ή η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

"Δεν υπάρχει δίλημμα, φυσικά Τα παιδιά της αλλαγής, πάρα πολύ επώδυνο και πονάει ακόμα. Δεν θεωρώ ότι έχουν τελειώσει Τα παιδιά της αλλαγής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την τελευταία μας εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ο Κολοκυθάς έκλαιγε περισσότερο από μένα. Και τώρα που στο λέω δυσκολεύομαι. Αυτή η εκπομπή για μας δεν ήταν εκπομπή, δεν ήταν δουλειά, ανυπομονούσαμε να ξεκινήσουμε κάθε μέρα. Πάντως κάποια στιγμή θα θέλαμε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να ξαναβρεθούμε, να ξανασμίξουμε ραδιοφωνικά και ονειρευόμαστε αυτή τη μέρα και εγώ και ο Γιάννης”.

Πως έγινε η γνωριμία σου με τον Γιάννη;

"Όταν μου πρότειναν να κάνω αντικατάσταση στην καλοκαιρινή εκπομπή που θα έκανα μόνη μου, δεν υπήρχε αρχισυντάκτης και μου είπαν θα σου φέρουμε τον καλύτερο από την αγορά λέγεται Γιάννης Κολοκυθάς. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Γιάννης Κολοκυθάς και ήταν εντελώς αντιπαθής σε μένα στην αρχή και εγώ πρέπει να ήμουν σε εκείνον επίσης φοβερά αντιπαθής.

Με κοιτούσε σε φάση "έλα κι εσύ τώρα να σε κάνουμε παρουσιάστρια".

Αλλά τελικά δεν κράτησε πολύ η αντιπάθεια και συνεννοηθήκαμε γρήγορα”.

Μαρία Αναστασοπούλου
Φωτογράφος: Δημήτρης Κλεάνθους
Φόρεμα: boutique Ralph Lauren
Μake up: Αρτεμις Τολιοπούλου

Τι ήταν αυτό που έκανε το κλικ της μεταστροφής;

"Το κλικ έγινε μέσα από τη δουλειά Η εκπομπή κράτησε 40 μέρες η συνεργασία μας ήταν φοβερά αποδοτική και τελικά συνειδητοποιήσαμε ότι δεν τα βρίσκαμε μόνο επαγγελματικά αλλά τα βρίσκαμε και ως άνθρωποι”.

Το πρώτο βήμα για να γίνει η σχέση σας από επαγγελματική ερωτική το έκανε εκείνος ή εσύ;

"Εκείνος το έκανε”.

Σε εξέπληξε ή το περίμενες;

"Με εξέπληξε γιατί έγινε σχετικά γρήγορα, αλλά ήταν να συμβεί και τώρα είμαστε εννιά χρόνια μαζί. Όλα έγιναν πάρα πολύ ομαλά δεν συζητήσαμε για τίποτα, όλα ήρθαν μόνα τους πολύ φυσικά”.

Κατάλαβες κάποια στιγμή ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου;

"Δεν μου αρέσουν αυτά, δεν τα λέω εγώ αυτά και δεν θέλω και εκείνος να λέει το αντίστοιχο, γιατί η ζωή γελάει μαζί μας όταν εμείς λέμε τέτοια.

Μπορώ να σου πω όμως ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη.”

Την προσωπική σου ζωή πως την έχεις φανταστεί στο μέλλον; Με οικογένεια, με παιδιά, με τον σύντροφό σου έτσι όπως είστε τώρα;

"Δεν κάνω όνειρα, γιατί κι αυτή τη σχέση που μου ήρθε και είμαστε με τον Γιάννη μαζί εννιά χρόνια ούτε την είχα ονειρευτεί ούτε την είχα φανταστεί. Και επειδή μου βγήκε σε καλό μέχρι τώρα δεν θέλω να φαντάζομαι για το μέλλον. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτό που μου συμβαίνει μέχρι στιγμής”

Μαρία Αναστασοπούλου
Φωτογράφος: Δημήτρης Κλεάνθους
Μake up: Αρτεμις Τολιοπούλου

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του για σένα ποιο είναι;

"Η φαρμακερή ατάκα του, είναι αποστομωτικός και εγώ καμαρώνω πάρα πολύ για την ευφυΐα του. Θα ήθελα να είχα το 50% του μυαλού του Γιάννη.

Εκείνος τι καμαρώνει σε σένα;

"Νομίζω ότι καμαρώνει το πως αγωνίζομαι για τα πάντα και είναι πολύ δίπλα μου σε αυτό”.

Θα μπορούσατε να κάνετε μαζί τηλεοπτική εκπομπή μια και είναι της μόδας τα ζευγάρια στη ζωή να είναι και ζευγάρια στην τηλεόραση;

"Ο Γιάννης ισχυρίζεται ότι του έχουν γίνει προτάσεις αλλά ισχυρίζεται ότι δεν κάνει για την τηλεόραση. Εγώ θεωρώ ότι κάνει και για την τηλεόραση. Επίσης δεν ξέρεις αν κάνεις για κάτι αν δεν το έχεις δοκιμάσει.

Από την άλλη ήθελα να σου πω ότι εμένα δεn μου αρέσει το πέρασμα από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση, επειδή έχουμε κάνει κάτι πολύ επιτυχημένο όπως είναι Τα παιδιά της αλλαγής . Οπότε δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό, αλλά επειδή στη ζωή αυτή ποτέ δεν ξέρεις δεν αποκλείω και τίποτα”.

Κλείνοντας το κεφάλαιο για τον σύντροφό της την ρωτάω αν ξεχωρίσει κάποια πολύ ευτυχισμένη στιγμή μαζί του.

"Δεν είναι μία είναι πολλές, αλλιώς δεν θα ήμασταν εννιά χρόνια μαζί!”

Την ρωτάω πως είναι να ξυπνάει κάποιος για 12 χρόνια κάθε μέρα στις τρεισήμισι το πρωί, αν τελικά αυτό συνηθίζεται και αν αξίζει για πολλά χρόνια να ζεις μόνο ένα Σαββατοκύριακο;

"Δεν μπορώ να πω ότι δεn συνηθίζεται, αυτή είναι η ζωή μου, δεν έχεις ζωή μέχρι την Παρασκευή. Δεν ξέρω αν θα το έκανα για πάντα, δεν ξέρω αν θα είναι αυτό που θα 'θελα . Κάποια στιγμή για κάποια πράγματα λες "εντάξει εγώ το έκανα αυτό πάμε σε κάτι άλλο". Εμένα μ' αρέσουν γενικώς οι προκλήσεις, σε αυτή τη δουλειά δεν πηγαίνω σε εύκολες επιλογές.

Πάντως το πρωινό μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί έχει άλλα πράγματα που δεν έχουν οι άλλες ώρες. Αυτή η καλημέρα που λες στον άλλον, η επικοινωνία που έχεις, τις ειδήσεις που λες με ένα τρόπο όχι τόσο σκληρό, ακόμα και οι συζητήσεις στις πρωινές εκπομπές έχουν μια άλλη λογική. Εγώ το πρωινό το έχω αγαπήσει”.

Μαρία Αναστασοπούλου

Την ρωτάω αν δέχτηκε και τρικλοποδιές όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά και αναγκάστηκε να πέσει και να ξανασηκωθεί.

"Φυσικά και δέχτηκα. Όλα αυτά τα χρόνια για μένα δεν ήτανε ρόδινα υπήρχαν και αρκετές δύσκολες στιγμές και στιγμές που έπρεπε να οπλίζεις στον εαυτό σου με φοβερή υπομονή. Το έκανα και ευτυχώς μου βγήκε σε καλό.

Να σου πω εγώ την ιστορία της δημοσιογραφίας την είχα στο μυαλό μου λίγο πιο ροζ πλασμένη και προσπαθώ πάντα εσωτερικά να εξιδανικεύω τη δουλειά μας γιατί θέλω να στηρίζω έτσι την επιλογή μου να κάνω αυτή τη δουλειά. Έχω δεχτεί τρικλοποδιές και από ανθρώπους που περίμενα κaι από ανθρώπους που δεν περίμενα οι οποίες τώρα που το σκέφτομαι καλώς μου τις έβαλαν. Δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίζω καταστάσεις όπως τις αντιμετωπίζω τώρα αν ζούσα ακόμα στο ροζ συννεφάκι. Έπεσα και ξανά σηκώθηκα αλλά δεν έπεσα πολλές φορές.”

Βλέπεις τον εαυτό σου κάποια στιγμή εκτός δημοσιογραφίας και εκτός τηλεόρασης;

"Δεν έχω πάθει τηλεόραση ακόμα και ελπίζω να μην το πάθω στη ζωή μου. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό να έχεις μια μακρόχρονη πορεία στην τηλεόραση και την δημοσιογραφία, παρόλα αυτά αν μου τελειώσει ή αν τελειώσω εγώ μέσα σ' αυτό το πράγμα κάποια στιγμή, μπορώ να με φανταστώ να κάνω πολλά πράγματα εκτός, με καλή διάθεση και κέφι. Μπορώ να κάνω τα πάντα, τα πάντα. Θα ήθελα κάποια στιγμή πολύ να ανοίξω έναν φούρνο με κρουασάν και καφέ”.

Ξέρεις όταν κάτι τελειώνει μέσα σου το αντιλαμβάνεσαι, το αισθάνεσαι;

"Ναι και αποδείχτηκε αυτό το καλοκαίρι”.

Άρα είχε τελειώσει;

"Ναι”

Ασχολείται χρόνια με την πολιτική, ήταν σε ένα σπίτι γεμάτο πολιτική και σκέφτομαι να την ρωτήσω αν θα απαντούσε θετικά σε μια πρόταση να πολιτευτεί. Πριν προλάβω να ολοκληρώσω την ερώτηση μου φωνάζει και μου λέει.

"Όχι, όχι με τίποτα! Ποτέ ποτέ! Δεν μ’αρέσει, δεν μπορώ να με φανταστώ να απαντάω εγώ σε ερωτήσεις”.

Φτάνοντας προς το τέλος της συνέντευξης την ρωτάω γι' αυτό που εκπέμπει και σε μένα και σε πολλούς άλλους ανθρώπους. Μια θετική ενέργεια, έναν πρόσχαρο χαρούμενο άνθρωπο. Από τι υλικά είναι φτιαγμένη η Μαρία Αναστασοπούλου;

"Έχω πιάσει το νόημα τηw ζωής από πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι επειδή πραγματικά η ζωή μας είναι φοβερά μικρή και πρέπει να εκμεταλλευτείς, αυτά τα χρόνια που σου προσφέρονται και σου δίνονται κάνοντας κάτι που αγαπάς και προσφέροντας κι εσύ χαρά. Εμένα μ' αρέσει πολύ να προσφέρω χωρίς να θέλω τίποτα πίσω, να δίνω χαρά, να περνάμε ωραία, να γουστάρουμε να γελάμε. Το μοτό μου είναι μάλλον το "άδραξε την μέρα", νομίζω ότι το έχω αποδείξει και στην πράξη αφού ξυπνάω στις 3 το πρωί .Μ’αρέσει να κάνω όσο πιο πολλά πράγματα γίνεται για να γεμίζω τη μέρα μου. Ο μεγαλύτερος φόβος στη ζωή μου είναι η απώλεια ανθρώπων, ο θάνατος. Αυτό ως σκέψη με αποσταθεροποιεί, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Μόνο αυτό με φοβίζει και τα ζητήματα που αφορούν στην υγεία μας. Θεωρώ ότι πραγματικά είναι αγνωμοσύνη να ασχολείσαι με τα υπόλοιπα και να μη δίνεις βάση σε αυτά .

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή της είναι ο Σωτήρης, ο αγαπημένος της σκύλος που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

"Αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου αυτό εδώ μπορώ να το πω. Μαζί με τον Γιάννη αποκτήσαμε τον Σωτήρη πριν από εφτά χρόνια και γίναμε οικογένεια. Τον πήραμε κουτάβι ήταν ένα ιπποποταμάκι 15 kg . Όπου είναι δυνατόν τον παίρνω πάντα μαζί μου. Το σπίτι είναι του Σωτήρη, εγώ και ο Γιάννης είμαστε φιλοξενούμενοι του, τον αγαπάμε και οι δύο σε βαθμό προβληματικό.

Μαρία Αναστασοπούλου
Η Μαρία Αναστασοπούλου με το σκύλο της, τον Σωτήρη

Είναι μια ώρα και που συζητάμε Από τους διαδρόμους της Μεγάλης Βρετανίας έχουν περάσει ο γιος του τέως βασιλιά Παύλος, η σύζυγος του Μαρί Σαντάλ, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Έχουμε ρίξει σε όλους κλεφτές ματιές, ο χρόνος έχει περάσει και πριν σηκωθούμε για να κλείσει η συνέντευξη την ρωτάω ποια είναι η ευχή που θα ήθελε να κάνει για εκείνη.

"Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο υποψιασμένη, να έχω τις κεραίες μου πιο ανοιχτές κι ας είμαι και λιγότερο ρομαντική δεν πειράζει.”

Η φωτογράφιση έγινε στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτά είναι τα πιο μερακλίδικα παϊδάκια σε ολόκληρη την Αθήνα

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ 09 Νοε 2025 | 22:21

Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Οι τρυφερές φωτό με φουσκωμένη κοιλιά

Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε σήμερα -επίσημα- ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ οι φήμες τον τελευταίο καιρό οργίαζαν!

09 Νοε 2025 | 19:50

Σίσσυ Χρηστίδου: "Αν υπάρξει απιστία μέσα στο γάμο..."

"Η απιστία είναι κακοποίηση και δεν τιμωρείται καθόλου νομικά" τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου

ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ 09 Νοε 2025 | 19:24

"Πρόβα" βασίλισσας για την Κέιτ Μίντλετον: Οι back-to-back κομψές εμφανίσεις της - Φόρος τιμής σε Ελισάβετ και Νταϊάνα [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Κέιτ πραγματοποίησε δύο πολύ σοβαρές εμφανίσεις, εντυπωσιάζοντας με την κομψότητα και το εκτόπισμά της - Τα δύο ζευγάρια σκουλαρίκια και η συμβολικότητά τους

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ 09 Νοε 2025 | 15:51

Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Την περίοδο της εξάρτησής μου έπιασα πάτο και έχασα τα πάντα"

Ο γνωστός σεφ μίλησε για την τηλεόραση και την παρουσία του.

ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ 09 Νοε 2025 | 14:27

Κίλι Σφακιανάκη: Η εξήγηση για την απουσία του Νότη από την κηδεία της - Ο λόγος που δεν πήγε

Συγγενείς και φίλοι από την Ελλάδα και την Αγγλία ταξίδεψαν για να την αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τη μνήμη της

09 Νοε 2025 | 13:49

Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Έχω μείνει μεγάλα διαστήματα μόνη μου, όταν μεγάλωνα τα παιδιά"

"Για πάρα πολλά χρόνια η ζωή μου ήταν δουλειά-παιδιά, παιδιά-δουλειά" σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

09 Νοε 2025 | 13:07

Κωστόπουλος για Μπαλατσινού: "Δεν κατάλαβε κανείς τον χωρισμό για έναν χρόνο - Δείχνεις σεβασμό ακόμη και αν δεν είναι έτσι"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στον δικό του χωρισμό από την Τζένη Μπαλατσινού το 2014

09 Νοε 2025 | 11:50

Στέλιος Διονυσίου: "Έτσι χάλασε και το σπίτι μου..."

Όσα εξομολογήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου για τον εθισμό του στον τζόγο

09 Νοε 2025 | 11:43

Alexandra Saint Mleux: Η οικονομική τσάντα της συντρόφου του Charles Leclerc που τράβηξε τα βλέμματα

Το statement κομμάτι που αξίζει (και μπορείς) να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

ΣΤΗΝ ΕΡΤ 09 Νοε 2025 | 11:41

Μάρα Δαρμουσλή: Κατάθεση ψυχής για τη νευρική ανορεξία - "Ήθελα όλα να είναι τέλεια, όλα αλάνθαστα, κάνεις το μεγαλύτερο λάθος"

"Κατάλαβα μόνη μου την ανορεξία, είμαι 1.74 και επέστρεψα στα 47 κιλά, σε ηλικία 17 χρονών", ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή

09 Νοε 2025 | 10:53

Σμαράγδα Καρύδη: "Είμαι συνέχεια σε μια παράξενη διαδικασία, έχω και μια αγχώδη διαταραχή"

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, του Ντίνου Καρύδη.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09 Νοε 2025 | 09:35

Κιμ Καρντάσιαν: Γιόρτασε τα γενέθλια της αδερφής της με αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Η Κιμ Καρντάσιαν "έριξε" το Instagram με ένα διάφανο δαντελένιο φόρεμα, που αφήνει εκτεθειμένο το γυμνό της σώμα

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ 09 Νοε 2025 | 08:27

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η παρουσιάστρια ειδήσεων εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη σε βραδινή εκδήλωση

H έγκριτη δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου απόλαυσε τη μουσική συνάντηση της Αλέκας Κανελλίδου και του Χρήστου Θηβαίου

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ 09 Νοε 2025 | 08:14

Ο βασιλιάς Κάρολος κάνει μαύρο χιούμορ για τον εαυτό του - "Το μόνο που μένει όταν πεθαίνεις..."

Ο βασιλιάς Κάρολος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε κέντρο υγείας που παρέχει υποστήριξη σε βετεράνους στρατιωτικούς, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει καλή αίσθηση του χιούμορ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 08 Νοε 2025 | 17:28

Δέσποινα Καμπούρη: Χώρισε με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη: "Δεν είμαστε πια μαζί, μας πονάει βουβά και αθόρυβα για μήνες"

Η παρουσιάστρια, ξεκαθάρισε τα πράγματα ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό της με διακριτικότητα.

ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ 08 Νοε 2025 | 17:15
08 Νοε 2025 | 14:49

Βίκυ Βολιώτη: Πήρε το πτυχίο της με την κόρη της στο πλευρό της - Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε

Η ηθοποιός μοιράστηκε τη χαρά της με τους ακολούθους της στο Instagram

HOTEL ELVIRA 08 Νοε 2025 | 13:35

Ελίζα Σκολίδη: "Αυτό που διαλέγεις στη ζωή σου εξαρτάται από το πώς θα μεγαλώσεις"

Όπως αποκάλυψε, οι γονείς της είναι ψυχίατροι και θεωρεί πως είναι βοηθητικό, ενώ μίλησε για την απόφασή της να στραφεί στην υποκριτική.

ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ 08 Νοε 2025 | 13:34

Κιμ Κίλιαν: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον καρκίνο - Μαζί με την κούκλα κόρη της, Σάντυ [εικόνες]

Η Κιμ Κίλιαν είδε την παράσταση της Σίας Κοσιώνη στο Κολλέγιο Αθηνών, συνοδευόμενη από την έφηβη κόρη της, Σάντυ.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ 08 Νοε 2025 | 13:17

Τζόρτζια Σιακαβάρα - Κωνσταντίνος Πλεύρης: Μαζί στα εγκαίνια καταστήματος στις Αχαρνές [εικόνες]

Το ζευγάρι έδωσε το "παρών" σε εγκαίνια καταστήματος στις Αχαρνές, μαζί με πολλούς εκπροσώπους της showbiz και δημοσιογράφους.

ΕΝΤΑΣΗ 08 Νοε 2025 | 13:10

Απόστολος Γκλέτσος σε Σίσσυ Χρηστίδου: "Μου στήσατε παγίδα, είστε παιδάκια" - Εκτός εαυτού στον "αέρα" ο ηθοποιός

Ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίστηκε στον αέρα, προκειμένου να μιλήσει για το θέμα με τους αστυνομικούς

ΘΕΑΤΡΟ 08 Νοε 2025 | 11:57

Η Σία Κοσιώνη στο σανίδι: Η πρεμιέρα της ως ηθοποιός σε θεατρική παράσταση - Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη [εικόνες - βίντεο]

Η Σία Κοσιώνη υποδύεται τον εαυτό της στην παράσταση "Παραδοσιακώς Ακατάλληλο" στο Κολλέγιο Αθηνών - Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την ερμηνεία της

08 Νοε 2025 | 11:55

Πηνελόπη Πλάκα: "Το βίωσα σαν εγκατάλειψη - Δεν ήξερα την μαμά και τον μπαμπά μου σαν μαμά και μπαμπά"

Όσα ανέφερε η Πηνελόπη Πλάκα για το γεγονός ότι μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της

08 Νοε 2025 | 09:23

Trend alert: 5 τρόποι για να φορέσεις denim on denim αυτό το φθινόπωρο

Μ' αυτούς τους τρόπους θα μπορέσεις να υιοθετήσεις αυτή την τάση, χωρίς το αποτέλεσμά σου να φαίνεται παλαιωμένο.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ» 08 Νοε 2025 | 08:29

Ο Πάνος Μουζουράκης σε μία απίστευτη διήγηση για τον Αργυρό: "Μου είπε περίμενε 5 λεπτά και εξαφανίστηκε"

Με διάθεση για χιούμορ, ο Πάνος Μουζουράκης διηγήθηκε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό

ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ 08 Νοε 2025 | 08:16

Oι πρώτες φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Οκτώ χρόνια μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από την υποκριτική για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στον κινηματογράφο, αυτή τη φορά με τους δικούς της όρους

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΜΗ 07 Νοε 2025 | 23:52

Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την εκλογή Μαμντάνι: "Ήρθε η στιγμή να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας"

Ο 82χρονος κινηματογραφικός αστέρας, ο οποίος είναι ιταλικής καταγωγής, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη νίκη του Ζοχράν Μαμντάνι στις δημοτικές εκλογές της Νέας Υόρκης

ΣΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ 07 Νοε 2025 | 23:01

"Στο Παρά Πέντε": Αδημοσίευτες φωτογραφίες πριν από 20 χρόνια με την παρέα να γλεντάει [εικόνες]

Οι φωτογραφίες είναι από τα γυρίσματα του "Παρά Πέντε" που έγιναν πριν από δύο δεκαετίες

ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ SUV 07 Νοε 2025 | 20:39
ΣΟΚ 07 Νοε 2025 | 20:36

Παρενόχλησαν τη Halsey σε συναυλία: "Θαυμάστρια" τη θώπευε κάτω από τη φούστα της [βίντεο]

Το βίντεο έγινε γρήγορα "viral" και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον κόσμο να μιλάει για "ξεκάθαρη παρενόχληση"

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ 07 Νοε 2025 | 20:13

Χιλή: Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία τραγούδησε death metal και άφησε άφωνους κριτές και κοινό [βίντεο]

Όσοι παρακολουθούσαν τον ημιτελικό του διαγωνισμού Μις Κόσμος Χιλή σίγουρα δεν περίμεναν αυτό που τους ήρθε

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ 07 Νοε 2025 | 19:15

Αγγελική Δαλιάνη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα 16χρονη κόρη της, Λυδία [εικόνες]

Η Αγγελική Δαλιάνη είδε το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber "CATS" μαζί με την κόρη της, Λυδία

ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 Νοε 2025 | 18:57

Νάταλι Κάκκαβα: Στα επείγοντα ύστερα από ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας - Η έκκληση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Η παρουσιάστρια απηύθυνε έκκληση προς τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΟΙΑ 07 Νοε 2025 | 17:40

Μπρους Γουίλις: Σπάνια εμφάνιση στο Λος Άντζελες - Φαινόταν χαρούμενος ο γνωστός ηθοποιός [βίντεο]

Ο 70χρονος διάσημος ηθοποιός του "Die Hard" Μπρους Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 07 Νοε 2025 | 17:05
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ 07 Νοε 2025 | 15:09

Ο Γιάννης Γαλάτης πουλάει την πολυκατοικία του στη Ραφήνα για φιλανθρωπίες σε 22 οικογένειες [βίντεο]

"Πουλάω την πολυκατοικία στη Ραφήνα για να μπορέσω να συντηρήσω μερικές οικογένειες", είπε ο Γιάννης Γαλάτης

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 07 Νοε 2025 | 13:20

Το "Σόι σου": Ο Βαγγέλης Χαμπέας σε απόγνωση- Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο

Οι οικογένειες των Χαμπέων και των Τριανταφύλλων επέστρεψαν με νέες περιπέτειες που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι τηλεθεατές.

07 Νοε 2025 | 13:08

Ξέχνα το black & white: Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός θα σου χαρίσει πολυτελή λουκ τον χειμώνα

Μπορεί το άσπρο και το μαύρο να θεωρούνται κλασικά, υπάρχει όμως ένας ακόμα συνδυασμός χρωμάτων που θα μετατρέψει το στυλ σου σε "ακριβό".

07 Νοε 2025 | 13:08

5 δραστικά προϊόντα με πεπτίδια που αξίζει να βάλεις στη ρουτίνα σου

Αυτά τα skincare προϊόντα με πεπτίδια τα δοκιμάσαμε και στα προτείνουμε.

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 07 Νοε 2025 | 11:58

Σοφία Καρβέλα: Οικογενειακή εξόρμηση στη λαϊκή αγορά

Η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της στη Νέα Υόρκη

ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ 2025 07 Νοε 2025 | 11:44

Κάτια Δανδουλάκη: Η μεγάλη κυρία του θεάτρου σε μία super stylish εμφάνιση - Συνδύασε τη διαφάνεια με το βελούδο

Η Κάτια Δανδουλάκη ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση με το στιλ της και τη διαχρονική γοητεία της

ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ 07 Νοε 2025 | 11:33

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος: Η νέα δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εμφανίστηκαν μαζί στην εντυπωσιακή τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2025 από το "Αθηνόραμα"

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM 07 Νοε 2025 | 11:24

Μάρα Ζαχαρέα: Η συνάντηση με την Γκίλφοϊλ στο Ζάππειο - "Οι δυναμικές γυναίκες κάνουν πάντα τη διαφορά"

Οι δύο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές και κομψές στο Ζάππειο Μέγαρο

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 07 Νοε 2025 | 09:18

Ο Μικ Τζάγκερ ενθουσιάστηκε με την Κνωσό: "Κάπου στη Μεσόγειο, αλλά πού;" [εικόνες]

Ο θρυλικός frontman των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Κρήτη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους σπάνιες στιγμές από το ταξίδι στο νησί.

Ο ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 07 Νοε 2025 | 08:51

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Ραγίζει καρδιές ο γιος της Αγγελική Νικολούλη - "Καλό ταξίδι γιαγιά μου..."

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Αγγελική Νικολούλη, η οποία θρηνεί την απώλεια της μητέρας της, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 07 Νοε 2025 | 08:17

Γιατί ο Μπραντ Πιτ ζητά 35 εκατ. δολάρια από την Αντζελίνα Τζολί - Η διαμάχη τους φτάνει στα άκρα

Ο Μπραντ Πιτ κατέθεσε αγωγή ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της πρώην συζύγου του, Αντζελίνα Τζολί.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 Νοε 2025 | 07:55

Αναβάλλεται το "Φως στο Τούνελ" - Το μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της Αγγελικής Νικολούλη

Η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικολούλη, δεν θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή.

ΤΡΕΛΑ! 07 Νοε 2025 | 06:26

"Όταν το 'Παρά 5''... 20 χρόνια μετά ξεκινά" -Βίντεο του Καπουτζίδη από τα παρασκήνια για το πολυαναμενόμενο reunion

Ακριβώς είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, το "Πάρα Πέντε" επιστρέφει στο Mega, με αφορμή τις δύο δεκαετίες από το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, σε συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BIOS 07 Νοε 2025 | 06:01

Πάνος Μουζουράκης- Μαριλού Κοζάρη: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι

Σε θεατρική πρεμιέρα έδωσαν το παρών ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κοζάρη

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΞΑΝΑ 07 Νοε 2025 | 06:01

H Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στην υποκριτική - Θα υποδυθεί τον... εαυτό της

H Mέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στη μεγάλη της αγάπη στην υποκριτική, μετά από οχτώ χρόνια - Η στάση του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι στην απόφασή της αυτή

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ 06 Νοε 2025 | 20:40
ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Νοε 2025 | 17:58

Κούλλης Νικολάου: Η γνωριμία του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - "Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε"

Ο Κούλλης Νικολάου αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκιλφόιλ, λέγοντας πως είναι μία πανέξυπνη και τετραπέρατη γυναίκα

06 Νοε 2025 | 17:55

Το μανικιούρ της Ελένης Βουλγαράκη είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή — bye bye, μαύρο

Αυτό το μανικιούρ είναι όντως η τέλεια, πιο σύγχρονη εναλλακτική του κλασικού μαύρου και σίγουρα θα θες να το δοκιμάσεις κι εσύ.

STYLISH Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ 06 Νοε 2025 | 17:17

Ελένη Ράντου: Εντυπωσιακή στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού- Με σιθρού δημιουργία

Όλη τη θεατρική Αθήνα έδωσε όπως κάθε χρόνο το "παρών" στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού'' από το "Αθηνόραμα" και χειροκρότησε τους νικητές

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Νοε 2025 | 17:14

Ρούλα Σταματοπούλου: Εξαλλη για τις νταντάδες του γιου της - "Μάλλον με έχουν μουντζώσει εμένα", λέει

Η γνωστή make up artist θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά περιστατικά με νταντάδες

06 Νοε 2025 | 17:14

Back to black: Η Ευαγγελία Συριοπούλου άλλαξε τα μαλλιά της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποφάσισε να γυρίσει στα παλιά!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 06 Νοε 2025 | 15:55

Γιώργος Κωνσταντίνου - Μάρω Κοντού: Φωτογραφίζονται μαζί σε θεατρική πρεμιέρα

Η Μάρω Κοντού απόλαυσε τον Γιώργο Κωνσταντίνο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί "Εκείνος και Εκείνος" στο θέατρο Αργώ

06 Νοε 2025 | 15:39

Σε αυτά τα 3 fashion items ορκίζονται οι Σκανδιναβές τον χειμώνα

Πώς μπορείς και εσύ να εμπνευστείς από το στυλ των Scandi girls.

06 Νοε 2025 | 15:39

Marshmallow Nails: Το πιο "γλυκό" μανικιούρ για τους επόμενους μήνες

Μια από τις πιο κομψές τάσεις στο μανικιούρ για το σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2025-2026.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 06 Νοε 2025 | 11:03

Τζένη Μπαλατσινού: Σπάνια οικογενειακά κλικ με τις κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου για τη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού

«BIRTHDAY BOY» 06 Νοε 2025 | 10:44

Σμαράγδα Καρύδη: Άνοιξε το υπέροχο διαμέρισμά της στη Διονυσίου Αεροπαγίτου για μία ξεχωριστή γιορτή

Η Σμαράγδα Καρύδη ζει σε ένα καλαίσθητο διαμέρισμα κάτω από την Ακρόπολη

06 Νοε 2025 | 10:30

Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε για Χριστούγεννα: "Ειδικά φέτος αυτό το δέντρο έγινε με πολλή αγάπη"

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου

ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 06 Νοε 2025 | 10:24

Αφοριστικός ο Νίκος Καρβέλας με το έντεχνο: "Είναι το τραγούδι των ατάλαντων και των δυσκοίλιων"

"Προσπαθούν να βρουν δύσκολα λόγια, δύσκολες αρμονίες για να μιμηθούν τον Χατζιδάκη", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρβέλας.

ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ TIPS ΜΕ ΤΟΥΣ FOLLOWERS ΤΗΣ 06 Νοε 2025 | 10:07

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Οικογενειακή εξόρμηση σε φημισμένο εστιατόριο - "Λίγο τσιμπημένο όμως"

Ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της απόλαυσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στο νέο της ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ 06 Νοε 2025 | 10:03

Η Μαλέσκου μιλά για την χρονιά που δίδαξε ως δασκάλα στα Βορίζια - "Μου έλεγαν 'κουράγιο'" [βίντεο]

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως ο πρώτος διορισμός της ως δασκάλα ήταν στο Δημοτικό Σχολείο Βοριζίων.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ON AIR 06 Νοε 2025 | 08:58

Μουτίδου για επεισόδιο με Γκλέτσο: Είχε ψιλοασταθή κλινική εικόνα - Ακουσα ματσίλες και τοξικές αρρενωπότητες

Ως έναν άνθρωπο με "ψιλοασταθή κλινική εικόνα" χαρακτήρισε τον Απόστολο Γκλέτσο η Σοφία Μουτίδου.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΑΣΕΞ 06 Νοε 2025 | 06:06

Η Μέγκαν έχει θέσει στόχο να γίνει... δισεκατομμυριούχος - Θέλει το όνομά της να φιγουράρει δίπλα στου Τζεφ Μπέζος

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να επιθυμεί να αναρριχηθεί σε νέα οικονομική κλίμακα και να αποκτήσει μεγαλύτερα κέρδη

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗ 06 Νοε 2025 | 06:05

Η Μαρία Κορινθίου απαθανατίζει τον σύντροφό της στο σπίτι της

Χαλαρές στιγμές για τη Μαρία Κορινθίου και τον σύντροφό της, Γιώργο Καραθανάση στο σπίτι της ηθοποιού

05 Νοε 2025 | 23:49

Σία Κοσιώνη: "Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς χιούμορ" - Η δημοσιογράφος μιλά για το θεατρικό της ντεμπούτο

Στην αποκλειστική της συνέντευξη στη Madame Figaro, η καταξιωμένη δημοσιογράφος μιλά με ενθουσιασμό για το νέο της βήμα, το χιούμορ στη ζωή της, αλλά και τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα της.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Νοε 2025 | 20:46

Κλέλια Ανδριολάτου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη μαμά της [εικόνα]

Η Κλέλια Ανδριολάτου πήγε γήπεδο την Τρίτη και τη συνόδευε η μητέρα της, Βίκυ Αρχοντουλάκη

05 Νοε 2025 | 18:32

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Αναδιώτη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Η κηδεία του Σπύρου Αναδιώτη τελέστηκε σήμερα Τετάρτη

ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 05 Νοε 2025 | 17:36

Το πιο απομακρυσμένο Airbnb στον κόσμο βρίσκεται στη Γροιλανδία και είναι εντυπωσιακό [εικόνες]

Αυτό λοιπόν είναι ένα από τα πιο απομονωμένα Airbnbs του κόσμου: μια μικρή πράσινη εξαγωνική καλύβα, δεμένη στη στεριά με δύο χοντρά σχοινιά και μια άγκυρα, που επιπλέει σε έναν κόλπο με θέα τη Θάλασσα της Γροιλανδίας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 05 Νοε 2025 | 16:57

Δώρα Τσαμπάζη: "Η ζωή πρέπει να κερδίζει τον θάνατο" - Τρία χρόνια από την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η Δώρα Τσαμπάζη περιέγραψε τη δυσκολία των πρώτων χρόνων, μετά τον θάνατο του συζύγου της Αλέξανδρου Νικολαΐδη

05 Νοε 2025 | 16:10

Ευγενία Σαμαρά: Τα "marshmallow nails" της είναι η πιο κομψή πρόταση στο μανικιούρ τώρα

Η πιο "αφράτη" αναβάθμιση του minimal μανικιούρ μόλις έκανε πρεμιέρα στο feed της Ευγενίας Σαμαρά: καθαρή λάμψη, διακριτική πολυτέλεια, zero-effort αισθητική.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Νοε 2025 | 14:07

Ο Καρβέλας για την Βίσση: "Μείναμε άφραγκοι. Σκοτωθήκαμε. Δεν ήθελε να με βλέπει και δεν ήθελα να τη βλέπω"

Ο Νίκος Καρβέλας σε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη- Η γνωριμία με την Άννα Βίσση, ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο χωρισμός

05 Νοε 2025 | 14:00

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον κούκλο αδελφό της, Θαλή

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα γενέθλια του αδελφού της.

05 Νοε 2025 | 13:36

Αμαλία Κωστοπούλου: Έφτιαξε το πιο λαχταριστό γιουβετσάκι

Η Αμαλία Κωστοπούλου ετοίμασε το απόλυτο παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 05 Νοε 2025 | 13:20

Ένας "σύγχρονος" πρίγκιπας ο Γουίλιαμ: Αθλητικός, προσιτός και λαοφιλής στo ταξίδι του στη Βραζιλία

Τα διεθνή Μέσα επαινούν τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ για το γεγονός ότι φαντάζει εξαιρετικά σύγχρονος, προσιτός και αγαπητός στο κοινό

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ 05 Νοε 2025 | 12:20

Μάρα Ζαχαρέα: Απογευματινή έξοδος στου Ψυρρή - Για λαχταριστά γλυκά

Η Μάρα Ζαχαρέα και οι φίλοι της απόλαυσαν λαχταριστά γλυκά και την ατμόσφαιρα που τους έκαναν να αισθανθούν και πάλι παιδιά.

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 05 Νοε 2025 | 11:52

Eριέττα Κούρκουλου Λάτση: Οικογενειακώς σε vegan πιτσαρία - Όλα τα μέρη που επισκέπτεται στο Λονδίνο

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρωνας Βασιλειάδης μαζί με τα δύο παιδιά τους στη βρετανική πρωτεύουσα

CHIC ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 05 Νοε 2025 | 11:38

Η Δήμητρα Ματσούκα casual chic στο Κολωνάκι - Σε κλασική καφετέρια της περιοχής

Χαλαρή εξόρμηση για τη Δήμητρα Ματσούκα στο Κολωνάκι - Απόλαυσε έναν καφέ στο χέρι

ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 05 Νοε 2025 | 11:28

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για όλα: Το διαζύγιο με Μπαλατσινού, ο έρωτας και η αναφορά στον Βασίλη Κικίλια

Ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για όλα

05 Νοε 2025 | 11:10

2 "must try" προϊόντα ομορφιάς που επαναφέρουν τη νεότητα της επιδερμίδας

Με αυτά τα 2 beauty "διαμαντάκια" η αναγέννηση της επιδερμίδας μας είναι στο χέρι μας.

05 Νοε 2025 | 11:10

Τα κομψά πανωφόρια που φοράνε όλα τα stylish girls τώρα

Πάρε έμπνευση από τις επιλογές των πιο στυλάτων γυναικών, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα με τα πανωφόρια σου.

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ 05 Νοε 2025 | 10:21

Κίλι Σφακιανάκη: Το σημείωμα που είχε αφήσει στην οικογένειά της για την κηδεία της

Η Κίλι Σφακιανάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τη νόσο Πάρκινσον.

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ EMBASSY 05 Νοε 2025 | 06:17

Η Όλγα Τρέμη super chic σε θεατρική πρεμιέρα

Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Κόμισσα της Φάμπρικας"

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ 05 Νοε 2025 | 06:17

Πρίγκιπας Γουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Παρέθεσαν πάρτι σε παμπ κοντά στο νέο τους σπίτι

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θέλησαν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους που εργάστηκαν ακούραστα για τη μετακόμισή τους στο νέο τους σπίτι, το Forest Lodge

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 04 Νοε 2025 | 23:16

Αποχώρησε από το πλατό εκπομπής του Open o Απόστολος Γκλέτσος - Η ατάκα της Σοφίας Μουτίδου που τον έκανε... τούρμπο [βίντεο]

Η Σοφία Μουτίδου είπε κάτι στον Απόστολο Γκλέτσο που τον έκανε έξαλλο και εκείνος αποχώρησε από το πλατό

Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 04 Νοε 2025 | 19:42
ΣΕ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ 04 Νοε 2025 | 18:29

Συγκλονιστική η αδερφή του Νότη Σφακιανάκη για τον αιφνίδιο θάνατο της Κίλι: "Ήταν ένας άγγελος επί γης"

Τραγικές ώρες βιώνει ο Νότης Σφακιανάκης και η οικογένειά του - Η σύζυγός του Κίλι έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στα 62 της χρόνια

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 04 Νοε 2025 | 18:26
ΣΤΟ BUONGIORNO 04 Νοε 2025 | 18:18

Μιμή Ντενίση: "Στην Ελλάδα, είμαστε σε πολύ κακή εποχή, νομίζω ότι περνάμε δεύτερο Εμφύλιο"

Η Μιμή Ντενίση τόνισε πως χειροκροτά την προσφορά στις γυναίκες και όχι την καλλιέργεια ανταγωνισμού

04 Νοε 2025 | 15:33

Νότης Σφακιανάκης: Η τρυφερή ιστορία αγάπης με την Κίλι Σφακιανάκη και τα συγκινητικά λόγια για εκείνη

Όταν ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε με λόγια αγάπης για τη σύζυγό του, Κίλι Σφακιανάκη πριν από 10 χρόνια.

ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ 04 Νοε 2025 | 14:47

Η συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και της Τατιάνα Μπλάτνικ - Ποια κέρδισε το στοίχημα του στιλ;

H συνάντηση των δύο γυναικών στην Αμερικανική Πρεσβεία - Το μήνυμα της Τατιάνας Μπλάτνικ στα social media

04 Νοε 2025 | 14:31

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο μπάνιο

Σύγχρονο, αλλά και minimal στους τόνους του λευκού και του γκρι το μπάνιο στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη.

04 Νοε 2025 | 14:29

Αλεξάνδρα Νίκα: Το unisex άρωμα με νότες εσπεριδοειδών που δεν αποχωρίζεται τον τελευταίο καιρό

Αν ψάχνεις signature scent με εσπεριδοειδή και διάρκεια, πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το άρωμα, που επιλέγει η Αλεξάνδρα Νίκα τελευταία.