Ομάδα αγνώστων βανδάλισε το πολιτικό γραφείο του υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέα Λοβέρδου, πετώντας κόκκινες μπογιές στην είσοδο και τους εξωτερικούς τοίχους του κτηρίου.
Σε ανάρτηση στην οποία προχώρησε, λίγο αργότερα, στα social media ο Ανδέας Λοβέρδος υπογράμμισε: "Χθες το βράδυ κάποιοι επέλεξαν να επιτεθούν στο πολιτικό μου γραφείο της Νέας Δημοκρατίας στη Δάφνη.
"Δεν τους φοβάμαι. Δεν με πτοούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι αντιμέτωπος με επιθέσεις. Κάθε φορά με χαλυβδώνουν περισσότερο.
Τέτοιες ενέργειες χαρακτηρίζουν αποκλειστικά εκείνους που τις επιλέγουν. Συνεχίζω με την ίδια αποφασιστικότητα τον αγώνα για όσα πιστεύω".
Ο Ανδρέας Λοβέρδος διεκδικεί μια βουλευτική έδρα µε τη Νέα ∆ηµοκρατία στον Νότιο Τοµέα της Αθήνας.
Χθες το βράδυ κάποιοι επέλεξαν να επιτεθούν στο πολιτικό μου γραφείο της Νέας Δημοκρατίας στη Δάφνη.
— Andreas Loverdos (@a_loverdos) September 28, 2026
Δεν τους φοβάμαι. Δεν με πτοούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι αντιμέτωπος με επιθέσεις. Κάθε φορά με χαλυβδώνουν περισσότερο.
Τέτοιες ενέργειες χαρακτηρίζουν… pic.twitter.com/k3sRLpJ4Bg
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον βανδαλισμό στο γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου
"Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου στη Δάφνη και καλεί όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο.
Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τις επιθέσεις τους", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου στη Δάφνη και καλεί όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο.
— ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) September 28, 2026
Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι.
Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τις επιθέσεις τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

