Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και στη συνέχεια σχολίασε σε ανάρτησή του τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν κατά την παρουσία του στην περιοχή.
Σε μήνυμά του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός αναφέρθηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας της περιοχής, σημειώνοντας ότι, παρά τις ανακοινώσεις περί "ανεπιθύμητου προσώπου", οι διαμαρτυρόμενοι ήταν λίγοι σε αριθμό.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι κάλεσε τους συγκεντρωμένους να εισέλθουν στο Κέντρο Υγείας και να διαπιστώσουν οι ίδιοι τη λειτουργία και τη στελέχωσή του.
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης ότι η μονάδα διαθέτει σήμερα 54 γιατρούς, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία ενίσχυσης με ακόμη έξι ιατρούς, αριθμός που – σύμφωνα με τον ίδιο – αποτελεί ιστορικό υψηλό για τη συγκεκριμένη δομή.
"Η συμμορία της μιζέριας έχει παραδώσει πνεύμα τον τελευταίο καιρό με όσα κάνουμε στο Υπουργείο Υγείας. Προχωρούμε για το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών και αφήστε τους να φωνάζουν", τονίζει στο τέλος της ανάρτησής του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Χθες το απόγευμα έκανα περιοδεία στο Νομό Καστοριάς και εγκαινίασα το νέο πλήρως ανακατασκευασμένο Κέντρο Υγείας στο Άργος Ορεστικό και μετά τα νέα ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αφού με είχαν κηρύξει οι κομμουνιστές "ανεπιθύμητο πρόσωπο" μαζεύτηκαν 6… pic.twitter.com/XeWqaatbDO
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 9, 2026
Αναλυτικά η ανάρτηση Γεωργιάδη
"Χθες το απόγευμα έκανα περιοδεία στο Νομό Καστοριάς και εγκαινίασα το νέο πλήρως ανακατασκευασμένο Κέντρο Υγείας στο Άργος Ορεστικό και μετά τα νέα ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αφού με είχαν κηρύξει οι κομμουνιστές 'ανεπιθύμητο πρόσωπο' μαζεύτηκαν 6 (έξι) να κάνουν φασαρία και δεν ήταν όλοι μαζί, αλλά 2 από την μία και 4 σε απόσταση από τους άλλους δύο. Οι μεν του ΚΚΕ οι δε του ΣΥΡΙΖΑ…κλασικοί αριστεροί….φώναζαν ότι δεν έχουν γιατρούς κλπ και όταν τους είπα να έρθουν μέσα να τους δούνε (54 ιατρούς έχει τώρα το Κέντρο Υγείας και θα πάρουμε άλλους 6 τους περισσότερους που είχαν ποτέ εκεί) έφυγαν….νόμιζα ότι θα πήγαιναν και στο Νοσοκομείο αλλά τελικά δεν είχαν κουράγιο και στο Νοσοκομείο δεν συνάντησα ούτε έναν. Η συμμορία της μιζέριας έχει παραδώσει πνεύμα τον τελευταίο καιρό με όσα κάνουμε στο Υπουργείο Υγείας. Προχωρούμε για το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών και αφήστε τους να φωνάζουν".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
