Follow us

Η συνάντηση των δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που άναψε φωτιές- Το παρασκήνιο, οι καταγγελίες και η κόντρα "με τα συμφέροντα"

Το παρασκήνιο της συνάντησης των δύο υπουργών της κυβέρνησης με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, στον απόηχο της κόντρας μετά το δημοσίευμα για τη "μονταζιέρα" στα Τέμπη.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Αντιδράσεις στο προσκήνιο και συζητήσεις στο παρασκήνιο προκαλούν οι -επιβεβαιωμένες πλέον- πληροφορίες ότι δύο υπουργοί της κυβέρνησης συναντήθηκαν την Κυριακή με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, στο σπίτι του εφοπλιστή στο Παλαιό Ψυχικό.

Πρόκειται για τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο και τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου.

Και όλα αυτά την ώρα που φαίνεται να υπάρχει μια ανοιχτή σύγκρουση της κυβέρνησης με το συγκρότημα ΜΜΕ του Β. Μαρινάκη (Alter Ego) και την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί ανοιχτά να ταυτίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη με "εκδοτικά και οικονομικά συμφέροντα" λόγω της κατάθεσης της πρότασης μομφής, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του "Βήματος" για τη "μονταζιέρα" στα ηχητικά των εμπλεκόμενων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Την αρχική αποκάλυψη έκανε το ieidiseis.gr του Θανάση Τσεκούρα, με ένα γλαφυρό δημοσίευμα για κρασί, ουίσκι και… πούρα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Ν. Ανδρουλάκης στη Βουλή, αναδεικνύοντας το θέμα και επιστρέφοντας τα πυρά στην κυβέρνηση που τον κατηγορεί ως όργανο του επιχειρηματία.

Πάντως η κυβερνητική πλευρά, διά στόματος του υπουργού Μάκη Βορίδη, κάνει λόγο για μια "κοινωνική συνάντηση παρουσία δέκα ατόμων", με αφορμή την ονομαστική εορτή του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να μην συζητήθηκε ο ανοιχτός πόλεμος της πλευράς του εφοπλιστή με την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει καταλήξει σε ανταλλαγή δημόσιων βολών και ανακοινώσεων.

Η συνάντηση των δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που άναψε φωτιές- Το παρασκήνιο, οι καταγγελίες και η κόντρα "με τα συμφέροντα"

Το γλαφυρό δημοσίευμα που προκάλεσε αίσθηση

Όπως ανέφερε το ieidiseis, "την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Καναδά ήταν όπως ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος πριν από τη μάχη της Τριπολιτσάς για να εναρμονισθούμε με το πνεύμα των ημερών. Είχε προηγηθεί το δημοσίευμα του "Βήματος" περί μονταζιέρας, τού είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι βρίσκεται εν εξελίξει "σχέδιο συνωμοσίας" για "να τον ρίξουν τα συμφέροντα" και το μόνο που δεν είχε κάνει ήταν να φορέσει τη στολή του στρατηγού Πάτον. War mood, war room και ό,τι άλλο σε "πόλεμο των άστρων" μπορείτε να σκεφτείτε.

Ξαφνικά δυο στενοί συνεργάτες του, οι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος του πρότειναν να γίνουν… θυσία. Μην φαντασθείτε χαρακίρια και ανθρωποθυσίες, η πρότασή τους είχε κάτι πιο "γήινο" και προσεκτικό. Να επισκεφθούν μυστικά τον Πρόεδρο Βαγγέλη και να επιχειρήσουν έναν "κατευνασμό", πριν τουλάχιστον αρχίσουν τα "πολυβόλα". Ο Κυριάκος το δέχθηκε, τους ευχήθηκε "καλή τύχη" και περίμενε τα αποτελέσματα της ύστατης διπλωματικής πρωτοβουλίας των δύο "Κίσινγκερ" του Μαξίμου.

Πέρασαν λοιπόν οι δύο "διπλωμάτες" τα χαρακώματα του Παλαιού Ψυχικού με δυο λευκές σημαίες στα χέρια, μπήκαν στο σπίτι του Προέδρου Βαγγέλη, ο οποίος τους υποδέχθηκε με αστικότατη ευγένεια και ξεκίνησε το… πάρτι.

Η μεσολαβητική πρωτοβουλία των δύο εξελίχθηκε σε ολονύχτια "ρεβεράντζα" μπροστά σε φιλοθέαμον κοινό τουλάχιστον άλλων δέκα γνωστών και φίλων του Προέδρου Βαγγέλη.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Στιγμιότυπο από παλαιότερη παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στο SUPER CUP 2023 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΕΒΙΛΛΗ.

Το ουίσκι έρρεε άφθονο και διακοπτόταν μόνο για το κάπνισμα των luxurius πούρων που κάπνιζαν οι δύο "Κίσινγκερ" του Μαξίμου, ευγενική χορηγία του οικοδεσπότη. Το κλίμα συνοδευόταν από αστεία και πλατιά χαμόγελα όλης της παρέας, την οποία αν την έβλεπε από το υπερπέραν κάποιος ανήξερος παρατηρητής, το μόνο που δεν θύμιζε ήταν εχθρούς που προετοιμάζονταν για "πόλεμο μέχρι εσχάτων".

Το αποτέλεσμα της "πρωτοβουλίας" γράφτηκε την επόμενη μέρα το πρωί, έτσι σαν επιμύθιο. Νέο καραμπινάτο δημοσίευμα του "Βήματος" στο οποίο, σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, εκτός από τη μονταζιέρα, "φωτογραφιζόταν" και ο μοντέρ, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.

Κάντε λοιπόν μια μετάβαση πέραν του Ατλαντικού, στον μακρινό Καναδά και σκεφτείτε τη Δευτέρα το πρωί την αντίδραση του Κυριάκου. Όταν δηλαδή πληροφορήθηκε ότι οι δυο στενοί υπουργοί του τα είχαν πάει περίφημα. Ότι δηλαδή, πήγαν, είδαν και… απήλθαν με παρέα εκτός από τη μονταζιέρα και τον… μοντέρ, έτσι σαν ένα δώρο για το σπίτι. Ότι η κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον ισχυρό εφοπλιστή είχε εξελιχθεί σε "αρμένικη βίζιτα", που κράτησε πέντε ώρες, παρέα με πολυάριθμο φιλοθέαμον κοινό. Ότι τα "αυστηρά μηνύματα" μετατράπηκαν σε άφθονο οίνο, πούρα και ουίσκι. Ότι αντί για κατευνασμό, πήραν δώρο και έναν… Τερεζάκη. Και άλλα πολλά και ευτράπελα".

Η απάντηση Βορίδη για την "κοινωνική εκδήλωση"

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης παραδέχτηκε το περιστατικό, αλλά έκανε λόγο για "κοινωνική συνάντηση που ήταν κι άλλα 10 άτομα μπροστά".

Όπως είπε στον ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης, "ο άνθρωπος έχει τη γιορτή του και έχει μαζέψει τους φίλους του. Άρα η κοινωνική συνάντηση μετατρέπεται σε πολιτικό ζήτημα. Ποιο είναι το πολιτικό αποτέλεσμα; Γιατί στη μια περίπτωση (σ.σ. Ανδρουλάκη) έχουμε πρόταση μομφής, εδώ τι έχουμε;".

"Η στήριξη", απαντάει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου. "Πού είναι;", αναρωτιέται ο υπουργός. "Πέντε χρόνια είχες, λένε κάποιοι", ανταπαντάει ο Δ. Οικονόμου, αναφερόμενος πιθανόν στην πρόσφατη αιχμηρή ανάρτηση του πρώην διευθυντή του Βήματος (Alter Ego), Αντώνη Καρακούση.

"Εγώ δεν θέλω να βάλω μεζούρα και να μετράμε φιλικά και εχθρικά πρωτοσέλιδα. Θέλω οι επιχειρηματίες του Τύπου και των ΜΜΕ καλά να κάνουν τη δουλειά τους και η κυβέρνηση τη δική της", πρόσθεσε ο κ. Βορίδης.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτησή του ο κ. Καρακούσης είχε επικρίνει την κυβέρνηση για όσα λέει περί συμφερόντων:

"Οι πανομοιότυπες δηλώσεις υπουργών κατά οικονομικών συμφερόντων,που υποτίθεται θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση,προκαλούν τους πάντες. Αχάριστοι και αμετροεπείς,χωρίς αίσθηση του μέτρου.Επι πέντε χρόνια απόλαυσαν πρωτοφανή υποστήριξη και προβολή και στην πρώτη κριτική εξεγέρθηκαν".

Η τοποθέτηση του Μ. Βορίδη στο 04:55

Οι αιχμές Ανδρουλάκη για τους υπουργούς "που έπιναν ποτά"

Αμέσως μετά την ομιλία του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή την Τετάρτη στη Βουλή, ο οποίος επέκρινε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για σχέσεις με συμφέροντα, ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε: "Επειδή άφησε και αυτός υπονοούμενα για "θυρωρούς της διαπλοκής”. Ποιας διαπλοκής; Αυτής με την οποία δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ; Δεν ήταν μαζί με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ούτε των υπόλοιπων κομμάτων, που υπέγραψαν να υπάρξει αυτή εδώ η διαδικασία. Οι δικοί σας υπουργοί ήταν. Για να δείτε ότι περιφρονείτε τη λογική και τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού".

Ο κ. Βορίδης απάντησε ειρωνικά ότι "ξυπνήσατε Κυριακή μεσημέρι και αποφασίσατε να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας για το δημοσίευμα μιας εφημερίδας. Ναι, η σχέση δημιουργεί συνειρμούς της πράξεως σας με ό,τι εκπροσωπεί και είναι το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα. Μας συγχωρείτε δεν μπορώ να πιστέψω κ. Ανδρουλάκη ότι σας κινητοποίησε τόσο πολύ ένα ήδη απαντηθέν δημοσίευμα. Επιλέξατε συμμάχους εκδοτικούς και οικονομικούς!".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανήλθε, επιμένοντας: "Σας ξαναρωτώ, γιατί συνεχίζετε τα δηλητηριώδη υπονοούμενα. Εσείς σε μένα. Η προέκταση της εγχώριας ολιγαρχίας σε μένα. Το βράδυ της Κυριακής οι δύο υπουργοί σας ήταν εκεί που είπα προηγουμένως; Ναι ή όχι, κύριε Βορίδη; Ο κ. Παπασταύρου και ο κ. Μπρατάκος. Για να καταλάβει ο ελληνικός λαός".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 07 Νοε 2025 | 12:46

Βορίδης στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αιχμές για Βάρρα - "Mε στοχοποιεί η αντιπολίτευση"

Ο Μάκης Βορίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε την παραίτηση του τότε επικεφαλής του Οργανισμού, Γρηγόρη Βάρρα.

CHRIS WRIGHT 07 Νοε 2025 | 11:44

Υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ: Η Ελλάδα σημείο εισόδου για το αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο

Ο κ. Wright άσκησε κριτική στην ενεργειακή πολιτική της ΕΕ που έδωσε έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές με αποτέλεσμα όπως είπε αποβιομηχάνιση, στασιμότητα της οικονομίας και υψηλές τιμές ενέργειας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 07 Νοε 2025 | 09:48

Αιχμές ΠΑΣΟΚ για τα ΜΜΕ και το "θάψιμο" της πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για τα Βορίζια - Βίντεο της Στεφανίας Μουρελάτου

Την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με τη βεντέτα στα Βορίζια σχολίασε η διευθύντρια επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Στεφανία Μουρελάτου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 07 Νοε 2025 | 09:17

Παπασταύρου: Αν όλα πάνε καλά με τις γεωτρήσεις στο Ιόνιο, θα έχουμε παραγωγή αερίου από το 2030 και μετά

Ο Σταύρος Παπασταύρου υπογράμμισε ότι η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου του αμερικανικού φυσικού αερίου για να απεξαρτηθεί η Ευρώπη από το ρωσικό φυσικό αέριο.

ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ 05 Νοε 2025 | 14:24

H "ομάδα των 11" γαλάζιων βουλευτών ξαναχτυπά με κατάθεση ερώτησης στον Παπασταύρου για τις τιμές στο ρεύμα

"Ποια νομοθετικά μέτρα θα λάβει προκειμένου οι χαμηλές τιμές των ΑΠΕ να αποτυπώνονται στις λιανικές τιμές καταναλωτή του ηλεκτρικού ρεύματος;" ρωτούν οι 11 βουλευτές.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 05 Νοε 2025 | 12:47

Πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για τα Βορίζια: Θα συγκαλέσω τη Δευτέρα ευρεία σύσκεψη των τοπικών αρχών στο Ηράκλειο

Πρωτοβουλία για σύγκληση ευρείας σύσκεψης των τοπικών αρχών και φορέων στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, στον απόηχο του τραγικού περιστατικού στα Βορίζια.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 04 Νοε 2025 | 15:24

Ανδρουλάκης: Η παραίτηση του Σκλήκα αποτελεί ομολογία για το φιάσκο της ΝΔ στο ζήτημα των ΕΛΤΑ

"Ο πολίτης στην περιφέρεια θέλει το κράτος δίπλα του, αλλά η ΝΔ απαξίωσε τα ΕΛΤΑ και τα χρησιμοποίησε για αναθέσεις σε κολλητούς", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 03 Νοε 2025 | 17:00

Καρφιά Ανδρουλάκη για πολυφωνία από κορυφαία στελέχη: Δεν αξίζει στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να γίνονται λάθος δηλώσεις

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναγνώρισε πως το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται στην εισαγωγική τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ

ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΜΥΛΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 02 Νοε 2025 | 15:14

Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός είναι ο πρωταγωνιστής της καταστροφής του πρωτογενούς τομέα

"Με ευθύνη Μητσοτάκη σας χρωστούν μισό δισ. ευρώ φέτος και η ‘γαλάζια’ συμμορία κατάκλεψε τον ΟΠΕΚΕΠΕ"

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΔ 01 Νοε 2025 | 23:59

Ανδρουλάκης από Λάρισα: Η κυβέρνηση οδηγεί τους αγρότες σε μνημόνια

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε ευθέως τη Νέα Δημοκρατία ότι χειρίζεται τα κοινωνικά προβλήματα με διχασμό και πελατειακές λογικές

ΚΡΗΤΗ 01 Νοε 2025 | 08:50

Εξι συλλήψεις για την επίθεση στον Βορίδη - Τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, ποιος είναι ο "καθοδηγητής"

Γνώριμοι των αρχών ήταν οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες για την επίθεση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βόριδη.

ΜΠΡΡΡΡ 31 Οκτ 2025 | 15:12

Βάσια Αναστασίου: Η επιλαχούσα βουλευτής που είπε ότι είναι "ένα θάνατο" πριν να καταλάβει την έδρα…

Αρνητικά σχόλια για την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσια Αναστασίου

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 31 Οκτ 2025 | 13:20

Δούκας: Eμπιστεύομαι τον Ανδρουλάκη αλλά να είναι καθαρό, μέσω συνεδρίου, ότι δεν θα συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ

Ο Χάρης Δούκας είπε ότι εμπιστεύεται τον Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε όμως παράλληλα ότι λείπει ένα μεγάλο, ανοιχτό συνέδριο.

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ 31 Οκτ 2025 | 09:24

Πώς ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα με τους 41 τεχνοκράτες - Επανέρχεται η εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ με γκρίνιες και αιχμές

Το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί για την επαναδραστηριοποίηση του πρώην πρωθυπουργού, από την εποχή ήδη που το "κόμμα Τσίπρα" δεν ήταν παρά ένα σενάριο.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 31 Οκτ 2025 | 09:13

Αστυνομική έφοδος στην κατάληψη "Ευαγγελισμός" στο Ηράκλειο - 6 προσαγωγές για την επίθεση στον Βορίδη [εικόνες - βίντεο]

H εισβολή των αστυνομικών έγινε στις 5:30 το πρωί. Εισβολή των αστυνομικών στην κατάληψη "Ευαγγελισμός" στο Ηράκλειο.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31 Οκτ 2025 | 09:12

Θεατρική βραδιά για τον Νίκο Ανδρουλάκη - Η παράσταση που παρακολούθησε [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε και σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες από την παράσταση στο instagram

''ΤΡΙΓΜΟΙ'' 30 Οκτ 2025 | 17:13

Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος "σφάζουν με το γάντι" τον Ανδρουλάκη: "Υπάρχουν ζητήματα", "γίνονται και λάθη"

Ουδείς είναι τέλειος, τα προβλήματα να τα διορθώνουμε", είπε η Άννα Διαμαντοπούλου - "Δεν με φοβίζουν οι διαφορετικές απόψεις εντός του ΠΑΣΟΚ", είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 30 Οκτ 2025 | 16:25

Σταύρος Παπασταύρου: Θωρακίζουμε Αθήνα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική κατά της λειψυδρίας

Ο Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε ότι ίση έμφαση με την ύδρευση θα δοθεί και στην άρδευση για τους αγρότες

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 30 Οκτ 2025 | 14:06

"Καρφιά" Διαμαντοπούλου για Ανδρουλάκη: Είναι ισχυρός αρχηγός αλλά υπάρχουν ζητήματα με την εικόνα του [βίντεο]

"Υπάρχει εκλεγμένος αρχηγός, με αυτόν πρέπει να πάμε στις εκλογές. Ουδείς είναι τέλειος, τα προβλήματα να τα διορθώνουμε", είπε η Άννα Διαμαντοπούλου

ΥΠΕΝ 30 Οκτ 2025 | 12:54

Παπασταύρου: Έργα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας - Πώς ο "Εύρυτος" θωρακίζει την Αττική

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Παπασταύρου το μεγάλο έργο είναι ο Εύρυτος: η μερική Εκτροπή Κρικελιώτη και Καρπενησιώτη προς τον Εύηνο και θα θωρακίσει την Αττική για τα επόμενα 30 χρόνια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30 Οκτ 2025 | 10:47

Στην Alter Ego Media το 40% της Stages Network - Η εταιρεία με τα 10 θέατρα του Διονύση Παναγιωτάκη

Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται δέκα ιστορικά θέατρα - Ήβη, Δημήτρης Χορν, Μικρό Χορν, Εμπορικόν, Αποθήκη, Πειραιώς 131, Embassy, Λαμπέτη, Ψυρρή και Θερινό Λαμπέτη-, καθώς και ο σύγχρονος πολυχώρος Stage Seven.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 30 Οκτ 2025 | 08:37

Γερουλάνος: Λάθος η άδεια καρέκλα στην κηδεία Σαββόπουλου, το ΠΑΣΟΚ όμως ήταν εκεί

"Δεν με φοβίζουν οι διαφορετικές απόψεις εντός του ΠΑΣΟΚ", είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29 Οκτ 2025 | 20:17

Σε τροχιά συνεδρίου το ΠΑΣΟΚ: Στις 3 Νοεμβρίου η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ θα παρίσταται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28 Οκτ 2025 | 16:23

Ανδρουλάκης: Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες

"Να πούμε ένα μεγάλο "Όχι" στη διαφθορά, την αδικία, την ατιμωρησία", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 27 Οκτ 2025 | 18:40

Ανάρτηση υπέρ Βορίδη από Καρανίκα - Τον αποθεώνει ξανά ο Γεωργιάδης: "Ο μόνος αριστερός που κάνει rebranding"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να διαβάσουν την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα για τον Μάκη Βορίδη

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ 27 Οκτ 2025 | 13:51

Νάντια Γιαννακοπούλου για παραίτηση Παπαβασιλείου: Καλό είναι να μην βάζουμε τέτοιου είδους αυτογκόλ

"Καλό είναι να μην γίνονται τέτοιου είδους λάθη. Καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί", τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 27 Οκτ 2025 | 12:59

Τσουκαλάς για απουσία Ανδρουλάκη από την κηδεία Σαββόπουλου: "Eίχε ανειλημμένη υποχρέωση στο εξωτερικό"

Ο Κώστας Τσουκαλάς έκανε λόγο για μία "εικόνα σκηνοθετημένη ώστε να εγείρει συζητήσεις".

ΒΟΥΛΗ 27 Οκτ 2025 | 11:30

Επανακατέθεσε ο Ανδρουλάκης την επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια

Η επίκαιρη ερώτηση είχε κατατεθεί και στις 6 Οκτωβρίου, αλλά δεν είχε οριστεί προς συζήτηση εκείνη την εβδομάδα στην Ώρα του Πρωθυπουργού.

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ 27 Οκτ 2025 | 10:10

Γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ: Η απουσία Ανδρουλάκη από την κηδεία Σαββόπουλου και το αυτογκόλ με τον "φιλομητσοτακικό" διευθυντή

Η μουρμούρα πάντως στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από τα αυτογκόλ είναι και εύλογη και αναμενόμενη.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 26 Οκτ 2025 | 12:55

Μάκης Βορίδης: Βίντεο ντοκουμέντο με το χάος που προκάλεσαν άγνωστοι μετά την επίθεση - Πέταξαν αυγά και σήκωσαν τραπέζια

"Χουλιγκάνοι της ακροαριστεράς μου επιτέθηκαν χθες απρόκλητα" έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός σχολιάζοντας το περιστατικό.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 26 Οκτ 2025 | 08:40

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με αυγά στον Μάκη Βορίδη μέσα σε εστιατόριο: Φυγαδεύτηκε με την οικογένειά του [εικόνες]

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, πάνω από το λιμάνι, όπου ο κ. Βορίδης δειπνούσε με μέλη της οικογένειάς του και φίλους.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 47 ΧΙΛ. Τ. ΧΛΜ. 24 Οκτ 2025 | 17:58

ΥΠΕΝ: Ο χάρτης με τα τέσσερα θαλάσσια οικόπεδα σε Κρήτη και Πελοπόννησο όπου θα κάνουν έρευνες Chevron - Helleniq Energy

Η χώρα μας ενισχύει σταθερά και αποφασιστικά τον ενεργειακό της ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο, τόνισε ο Σταύρος Παπασταύρου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 24 Οκτ 2025 | 15:13

Ανδρουλάκης για ακρίβεια: Από το σούπερ μάρκετ μέχρι το ρεύμα… η αλήθεια είναι μία - Όλα αυτά τα πληρώνεις εσύ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 Οκτ 2025 | 13:04
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ALPHA 23 Οκτ 2025 | 21:37

Πυρά Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: "Εκείνος έγινε ουρά των άκρων, της τοξικότητας και του διχασμού"

"Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί αυτό το σύμβολο για να διχάσει τον ελληνικό λαό", είπε ο Ν. Ανδρουλάκης

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ 22 Οκτ 2025 | 16:20

Κατάθεση Ανδρουλάκη για Predator: "Θα πάμε την υπόθεση μέχρι τέλους - Να πληρώσουν όσοι έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι"

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, η δίκη για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων με κατηγορουμένους γνωστούς επιχειρηματίες

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ 22 Οκτ 2025 | 14:23

Νίκος Ανδρουλάκης στη δίκη για τις υποκλοπές: "Οι κατηγορούμενοι πουλούσαν υπηρεσίες σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα"

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, η δίκη για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων με κατηγορουμένους γνωστούς επιχειρηματίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 22 Οκτ 2025 | 10:55

Ανδρουλάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Επίδειξη εσωκομματικής πυγμής από έναν πολιτικά αδίστακτο πρωθυπουργό

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "εργαλειοποίησε ένα σύμβολο εθνικής ενότητας για να διχάσει την κοινωνία με μόνο στόχο να λύσει τα εσωκομματικά του θέματα".

ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ 21 Οκτ 2025 | 22:31

Ανδρουλάκης για Σαββόπουλο: "Μέσα από τα τραγούδια του σκιαγραφούσε το βίωμα, τις ελπίδες και τις αγωνίες του λαού μας"

Ο "Νιόνιος" δεν είναι πια κοντά μας, αλλά θα είναι πάντα στις καρδιές μας σε μια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων δημιουργών της ελληνικής μουσικής, των μεγάλων Ελλήνων"

ΒΟΥΛΗ 21 Οκτ 2025 | 18:52

Ανδρουλάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: "Α λα καρτ ευαισθησία όταν έβγαζαν σέλφι οι υπουργοί της ΝΔ στο μνημείο"

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ειδική αναφορά και στη πρόσφατη ρύθμιση για το 13ωρο στην εργασία όπου επισήμανε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τη συνειδητή διασπορά fake news

ΣΤΟ ONE CHANNEL 19 Οκτ 2025 | 12:49

"Δεν είστε μέλος της παρατάξεως;": H έκπληξη Βορίδη όταν ο δημοσιογράφος Ζαχαρός λέει ότι δεν είναι εγγεγραμμένος στη ΝΔ

Η αμήχανη στιγμή μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του δημοσιογράφου Σταμάτη Ζαχαρού

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 18 Οκτ 2025 | 14:34

Ανδρουλάκης: Aδιανόητη η συμμετοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Αρχιτεκτονική Άμυνας - Στόχος ένα νέο Ταμείο Ανάκαμψης

"Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με άλλους όρους ο ρωσικός αναθεωρητισμός σε σχέση με τον τουρκικό αναθεωρητισμό", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 18 Οκτ 2025 | 09:14

"Tεκτονικές" αλλαγές στα ελληνικά ΜΜΕ: Η νέα εξαγορά, αναλυτικά οι κινήσεις Εξάρχου, Μαρινάκη και Μελισσανίδη στα media

Ποιες είναι οι νέες κινήσεις που γίνονται στα ελληνικά media - Ποιοι επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει σε αποκτήσεις μετοχικών πακέτων

Η ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 16 Οκτ 2025 | 18:37

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί κάθε τρεις και λίγο το manual του διχασμού και της τοξικότητας [βίντεο]

"Όταν άλλα λέει το ΥΠΕΞ, άλλα το υπουργείο Άμυνας και άλλα κάνει το Μαξίμου, τότε κάνεις ανασχηματισμό", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΒΟΥΛΗ 16 Οκτ 2025 | 12:25

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: "Δεν λειτουργεί το ΥΠΕΞ - Με μπερδέψατε με τον Δένδια"

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι το υπουργείο Εξωτερικών "είναι στη χειρότερη κατάσταση έπειτα από πολλά χρόνια".

7-8% ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ 15 Οκτ 2025 | 11:28

Παπασταύρου: Πετρέλαιο θέρμανσης στη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας τετραετίας

Ο κ. Παπασταύρου υπογράμμισε ότι πριν από τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί η πρώτη δόση, περίπου το 60% του επιδόματος.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ 14 Οκτ 2025 | 19:11

Νίκος Ανδρουλάκης: Το 13ωρο, η τελευταία πράξη ενός δράματος σε συνέχειες

"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκει χρήματα για τους εργολάβους, αλλά δεν βρίσκει για τους αγρότες και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα."

ΟΠΕΚΕΠΕ 14 Οκτ 2025 | 11:17

Το ασυνήθιστο email του Βορίδη σε βουλευτές της ΝΔ που προκάλεσε αίσθηση

Ο Μάκης Βορίδης αντέκρουσε μέσω email τους ισχυρισμούς του Γρηγόρη Βάρρα.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΦΡΑΠΕ» 14 Οκτ 2025 | 08:46

"Χασάπης" για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχω καμία σχέση με τις παράνομες επιδοτήσεις - Είμαστε φίλοι με τον Βορίδη, μου βάφτισε ένα εγγονάκι

Ο "Χασάπης" υπήρξε σύμβουλος του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στενός φίλος με τον Γιώργο Ξυλούρη, ή "Φραπέ", το όνομα του οποίου επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 13 Οκτ 2025 | 12:17

Ανδρουλάκης: Τραμπικό πυροτέχνημα Μητσοτάκη για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με σκοπό να διχάσει

"Γελάει ο κόσμος όταν ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα ενισχύσει τη δικαιοσύνη και την ποιότητα δημοκρατίας", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΠΑΣΟΚ 13 Οκτ 2025 | 11:37

Χάρης Δούκας για τον ένα χρόνο απο τις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ: "Η αυτόνομη πορεία δεν είναι απομόνωση"

Κάλεσμα συστράτευσης των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στα κατεστημένα και τη συντήρηση, απηύθυνε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

11 Οκτ 2025 | 10:23

Ο εκνευρισμός Ανδρουλάκη και η επιστροφή Τσίπρα

Αν το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να κουνήσει τη βελόνα και το υποψήφιο κόμμα Τσίπρα αποκτήσει υπόσταση, πώς θα απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ενδεχόμενο της συνεργασίας τους;

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ 10 Οκτ 2025 | 14:48

Στον ΑΔΜΗΕ οι άδειες για τη διασύνδεση με την Κύπρο - Το πρώτο βήμα υλοποίησης της συμφωνίας Παπασταύρου-Παπαναστασίου

Μία ημέρα μετά την συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Παπασταύρου με τον υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου, Γιώργο Παπαναστασίου

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 10 Οκτ 2025 | 10:48

Βορίδης για Βάρρα και εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: "Υπέπεσε σε σοβαρό ατόπημα - Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες"

Όταν κληθώ στην εξεταστική θα πω γιατί απολύθηκε ο κ. Βάρρας, σημείωσε ο πρώην υπουργός.

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 09 Οκτ 2025 | 12:47

Βορίδης για Βάρρα: "Δεν τοποθετώ εγώ ανθρώπους στο Μαξίμου - Φαντάζομαι ότι εγώ είμαι ο Μάκης"

"Δηλαδή, τι έκανε τέσσερα χρόνια; Γιατί δεν κατήγγειλε τη σύμβαση; Γιατί δεν υπέβαλε μήνυση;", αναρωτήθηκε ο Μάκης Βορίδης.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ 08 Οκτ 2025 | 17:10

ΟΠΕΚΕΠΕ- Μ. Λαζαρίδης: Να απομακρύνει ο Ανδρουλάκης τον στενό συνεργάτη του Κορασίδη που εμπλέκεται

Ο κ. Κορασίδης, μέσα από ανάρτηση του, κατηγορεί τη ΝΔ για εργαλειοποίηση

ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ 08 Οκτ 2025 | 11:59

ΝΔ: Παρέμβαση στον ΟΠΕΚΕΠΕ στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη για υπόθεση 400.000 ευρώ

"Ένα χρόνο μετά την παρέμβαση Κορασίδη, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, συστήνεται δευτεροβάθμια επιτροπή για την επίλυση της διαφοράς των 400.000 ευρώ".

ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 08 Νοε 2025 | 08:11

"Ρεβάνς" Μητσοτάκη το... αμερικανικό διήμερο στο Ζάππειο - Οι σημαντικές συμφωνίες και η απάντηση στους "ψευτοπατριώτες"

Οι συμφωνίες που υπογράφηκαν για τη μεταφορά αμερικανικού LNG πιστοποιούν τον κρίσιμο γεωπολιτικό ρόλο της χώρας μας, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου

ΤΙ ΑΦΟΡΑ 07 Νοε 2025 | 19:43

Κοινή διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν Ελλάδα και ΗΠΑ υπό το βλέμμα της Γκίλφοϊλ

Η συμφωνία αποτυπώνει μια νέα γεωπολιτική πραγματικότητα, όπως τονίζει η αμερικανική πλευρά

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ 07 Νοε 2025 | 18:57
ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 07 Νοε 2025 | 18:51

Βουλή: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το φορολογικό νομοσχέδιο - Τι περιλαμβάνει

Επί της Αρχής το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε από 160 βουλευτές, έναντι 84 που το καταψήφισαν, ενώ 49 τοποθετήθηκαν με το "Παρών"

ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 07 Νοε 2025 | 18:47

Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Τουρνάς από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας - Δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του

Με την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου, ο Ευάγγελος Τουρνάς υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό

ΜΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ 07 Νοε 2025 | 18:23

Ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τις ενεργειακές συμφωνίες Ελλάδας - ΗΠΑ: "Μόλις ξεκινάμε!"

Η Γκίλφοϊλ ανήρτησε και σχετική φωτογραφία, όπου παρίσταται μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας μας, Γιώργο Γεραπετρίτη

ΠΗΓΕ ΟΑΚΑ 07 Νοε 2025 | 18:23

Στο ATP 250 της Αθήνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Για τον αγώνα του Τζόκοβιτς [εικόνες]

Ο πρωθυπουργός είδε από κοντά τον ημιτελικό του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Γερμανό Γιάνικ Χάνφμαν, για το ATP 250 της Αθήνας

ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 07 Νοε 2025 | 16:38

Επίθεση της αντιπολίτευσης στον Χρυσοχοΐδη για τις "μπαλωθιές": Τώρα έμαθε το υπουργείο ότι υπάρχουν νταήδες;

"Τώρα έμαθε το υπουργείο ότι υπάρχουν νταήδες; Έπρεπε να συμβεί το μακελειό στα Βορίζια για να αντιληφθεί την ανάγκη παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης;", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 07 Νοε 2025 | 15:42

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Μέγαρο Μαξίμου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάικλ Ρήγας, έγινε επισκόπηση των εξαιρετικών ελληνοαμερικανικών σχέσεων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 07 Νοε 2025 | 15:03

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ΝΔ φέρνει "Χασάπη", "Φραπέ" και Σεμερτζίδου στην Εξεταστική - Ποιους καλεί το ΠΑΣΟΚ

Η λίστα της ΝΔ περιλαμβάνει επίσης τους Άκη Σκέρτσο, Σταύρο Παπασταύρου, Γιώργο Μυλωνάκη, Γιάννη Μπρατάκο και Χρήστο Μπουκώρο.

ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ 07 Νοε 2025 | 14:50

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Με τον γιο της για δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης - "Υπέροχο το ελληνικό φαγητό"

Η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης

"ΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ"; 07 Νοε 2025 | 14:47

ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική: Ο γνωστός σε όλους "Μάκης" έκανε κουμάντο στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο κ. Βορίδης παραδέχθηκε τις αποκλειστικές ευθύνες της ΝΔ για τη μη ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 07 Νοε 2025 | 14:24

Πηγές ΝΔ: "Επί ημερών Μιλένας Αποστολάκη στο Υπουργείο μπήκε η Neuropublic στον ΟΠΕΚΕΠΕ"

Πηγές ΝΔ υποστηρίζουν ότι η εταιρεία Neuropublic συνεργάζεται με τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 2010 και μάλιστα η πρώτη σύμβαση υπεγράφη επί Μιλένας Αποστολάκη ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ 07 Νοε 2025 | 14:17
ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ 07 Νοε 2025 | 13:47

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας στο Μαξίμου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα του χαρτοφυλακίου του κ. Hansen με έμφαση στην αναμόρφωση του συστήματος αγροτικών ενισχύσεων και τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.

ΝΤΜΙΤΡΙ ΠΕΣΚΟΦ 07 Νοε 2025 | 13:35

Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαψεύδει τις φήμες ότι υπάρχει ρήγμα μεταξύ Πούτιν και Λαβρόφ

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι αυτοί οι υπαινιγμοί "δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα" και ότι ο Λαβρόφ συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως υπουργού Εξωτερικών.

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 07 Νοε 2025 | 13:09

Βελόπουλος και Νατσιός κατά του προσωπικού αριθμού: "Είμαστε αρνητές του παραλογισμού και του αυταρχισμού"

Από τις 5 Νοεμβρίου θα αποκτούμε αυτόματα – 5 εκατ. πολίτες τον έχουν ήδη εκδώσει προσωπικό αριθμό.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 07 Νοε 2025 | 12:46

Βορίδης στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αιχμές για Βάρρα - "Mε στοχοποιεί η αντιπολίτευση"

Ο Μάκης Βορίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε την παραίτηση του τότε επικεφαλής του Οργανισμού, Γρηγόρη Βάρρα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 07 Νοε 2025 | 12:22

Φάμελλος για ενεργειακά: Τυφλή στήριξη των συμφερόντων Τραμπ - Κυβέρνηση του καρτέλ των ορυκτών καυσίμων

"Χωρίς στρατηγική ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής και με λάθος ενεργειακή στρατηγική, τα συμφέροντα της χώρας δεν εξυπηρετούνται", λέει ο κ. Φάμελλος.

ΓΙΑ "ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ" 07 Νοε 2025 | 12:06

Καραχάλιος: Ο Νίκος Νικολόπουλος με έφερε σε επαφή με την Καρυστιανού - Της είπα πως θα βοηθήσω χωρίς αμοιβή

Για τις δηλώσεις που έκανε χθες η Μαρία Καρυστιανού, η οποία ανέφερε πως δεν τον γνώριζε όταν ξεκίνησε να έχει επαφές μαζί του, τοποθετήθηκε ο Νίκος Καραχάλιος.

"ΙΘΑΚΗ" 07 Νοε 2025 | 11:34

Αλέξης Τσίπρας: Στις 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς η παρουσίαση του βιβλίου του

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 07 Νοε 2025 | 11:07

Χρυσοχοΐδης από Κρήτη: Κακούργημα η παράνομη οπλοκατοχή, τέλος οι μπαλωθιές - Τα νέα μέτρα για τα όπλα

Ο κ. Χρυσοχοΐδης παρουσίασε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης οπλοκατοχής, μετά τα γεγονότα στην Κρήτη.

07 Νοε 2025 | 11:03

Το νέο τετ α τετ Μητσοτάκη - Γκίλφοϊλ στη διάσκεψη για την ενέργεια στο Ζάππειο [εικόνες - βίντεο]

Ο πρωθυπουργός, πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του, είχε έναν σύντομο διάλογο με τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 07 Νοε 2025 | 09:48

Αιχμές ΠΑΣΟΚ για τα ΜΜΕ και το "θάψιμο" της πρωτοβουλία Ανδρουλάκη για τα Βορίζια - Βίντεο της Στεφανίας Μουρελάτου

Την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με τη βεντέτα στα Βορίζια σχολίασε η διευθύντρια επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Στεφανία Μουρελάτου.

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 07 Νοε 2025 | 09:16

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πάροχος ενεργειακής ασφάλειας - Να μην εισάγουμε ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε βασικό ενεργειακό κόμβο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ 07 Νοε 2025 | 08:45

Ο Τσίπρας στην ηχογράφηση της "Ιθάκης" με τον Χειλάκη - "Δεν ακούγεται σαν να είμαι εγώ, εσύ;" [βίντεο]

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο αφηγητής της "Ιθάκης", του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα.

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 07 Νοε 2025 | 07:32

Η Exxon Mobil και στο Ιόνιο: Τι σημαίνει οικονομικά και γεωπολιτικά για την Ελλάδα

Κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι με αυτήν την κίνηση ενισχύεται ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας στην Ευρώπη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 Νοε 2025 | 00:41

Τα "διαπιστευτήρια" της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβης στην Ελλάδα - "Περιμένετε και θα δείτε τι ακολουθεί" [εικόνες]

"Να επιτύχουμε ιστορικές ενεργειακές νίκες που φέρνουν μεγαλύτερη ασφάλεια και ευημερία στις ΗΠΑ, την Ελλάδα και τους εταίρους μας σε όλη την Ευρώπη", το μήνυμα της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

ΣΤΟ OPEN 06 Νοε 2025 | 20:56

Γιάνης Βαρουφάκης: Η χιουμοριστική απάντηση για το βιβλίο του Τσίπρα - "Στο δικό μου δεν κάνατε τέτοια διαφήμιση"

"Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Και με γεια του, με χαρά του" σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Τι απάντησε όταν ο δημοσιογράφος τού είπε "Δεν είστε Τσίπρας"

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Νοε 2025 | 20:25

Μαρινάκης για Πελετίδη: "Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;" - "Εμείς δεν θέλουμε καμία χορηγία" απαντά ο δήμαρχος Πάτρας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην κίνηση του δημάρχου της Πάτρας να ξηλώσει τις πινακίδες των τραπεζών-χορηγών από σχολεία που ανακαινίστηκαν

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ 06 Νοε 2025 | 19:02

Κόντρα Πιερρακάκη - Φάμελλου για το πώς φορολόγησαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - "Η υποκρισία και ο... Μίκι Μάους"

"Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε 77 καταστήματα ΕΛΤΑ", τόνισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης - "Το Μαξίμου γνώριζε από τον Οκτώβριο", απάντησε ο Σωκράτης Φάμελλος

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Νοε 2025 | 19:02

Ο Τσίπρας διαβάζει... Τσίπρα: "Ώρα να ακουστεί και η δική μου φωνή" - Ποιος γνωστός ηθοποιός δίνει τη φωνή του στο βιβλίο [βίντεο]

Ο πρώην πρωθυπουργός κάθεται μπροστά στο μικρόφωνο, διαβάζοντας την εισαγωγή του βιβλίου του, "Ιθάκη"

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 06 Νοε 2025 | 18:11
ΤΙ ΕΓΙΝΕ 06 Νοε 2025 | 17:17

"Σφάχτηκαν" Γιαννούλης και Παππάς: "Σαλτιμπάγκος και ορτινάντσα του Κασσελάκη" - "Παρακαλάς στα 4 τον Τσίπρα"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Παππάς, ξέφυγαν στον αέρα του Mega News, όταν ο δεύτερος έκανε κριτική στο Ινστιτούτο Τσίπρα

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 06 Νοε 2025 | 17:02

Επιμένει ο Καραχάλιος για την Καρυστιανού: Δύο φορές έκανε πίσω για τη δημιουργία κόμματος

"Δεν είναι και κακό" είπε για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος Καρυστιανού ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος

ΓΚΑΛΟΠ 06 Νοε 2025 | 16:25

Σε μόνιμη "νευρική κρίση" η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας- Το ξέσπασμα Χατζηδάκη και οι 11 αντάρτες

Το φιάσκο με τα ΕΛΤΑ προκάλεσε την εξέγερση των βουλευτών της επαρχίας

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 06 Νοε 2025 | 16:22

Βάσια Αναστασίου για τη... μακάβρια δήλωση: Το χιούμορ μου είναι βρετανικό και πολλές φορές παρεξηγείται

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Βάσια Αναστασίου, απέδωσε τη δήλωση ότι απέχει έναν θάνατο από τη Βουλή στο... dark χιούμορ της, διότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μεγάλη Βρετανία

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ 06 Νοε 2025 | 15:52

Μαρινάκης: Ο Νοέμβριος, μήνας πληρωμών για τους αγρότες – Μειώσεις φόρων για όλους - Ανακοινώσεις για την οπλοκατοχή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για μειώσεις φόρων για οικογένειες, νέους συντελεστές για νέους, στήριξη αγροτών και ενεργοποίηση ελέγχων για τις επιδοτήσεις

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 06 Νοε 2025 | 15:39

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: "Δεν προχώρησε ποτέ ο πειθαρχικός έλεγχος που ζήτησα" κατέθεσε ο Γεωργαντάς

Για τις λεγόμενες "κυκλικές μισθώσεις", εκτάσεων, που κάθε επόμενη χρονιά τις δήλωναν άλλοι, ο κ. Γεωργαντάς υπογράμμισε: "Πόσο τραγικό, απαράδεκτο και υποτιμητικό ήταν αυτό"

«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ» 06 Νοε 2025 | 14:46

Μητσοτάκης για τη συμμετοχή της ExxonMobil στο Ιόνιο: Νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδας

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ExxonMobil στην παραχώρηση του Block 2 στο Ιόνιο Πέλαγος, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για "ιστορική στιγμή".

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 06 Νοε 2025 | 13:48

Κωμωδία και εξευτελισμός στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Ποιος είναι ο Μάκης κ. μάρτυρα; Ελα ντε, ποιος είναι;"

Οι διάλογοι των βουλευτών με τους μάρτυρες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, πιστοποιούν ότι δεν θα βγει κανένα συμπέρασμα και η υπόθεση θα "κουκουλωθεί".