
Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της Ρένας Κουμιώτη, μίας από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του "νέου κύματος", η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα 75 της, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
To 1968 δούλευε στην "Απανεμιά" μαζί με τον Μανώλη Μητσιά, που μόλις είχε κατέβει απ’ τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχε περάσει μήνας από τότε που άρχισε να δουλεύει στο μαγαζί και κάποιο βράδυ την ακούει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και της προτείνει να τραγουδήσει με τον Γιάννη Πουλόπουλο στον δίσκο "ο Δρόμος" που ετοίμαζαν μαζί με τον Μίμη Πλέσσα.
Το πρώτο τραγούδι που είπε ήτανε το "Δώσε μου το στόμα σου", το γνωστό "χελιδονάκι", σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Στη συνέχεια, η Ρένα Κουμιώτη τραγούδησε το αλησμόνητο κομμάτι "Πρώτη φορά", επίσης των Πλέσσα και Παπαδόπουλου.
Μία ακόη διαχρονική επιτυχία της Ρένας Κουμιώτη, η οποία τραγουδιέται μέχρι σήμερα, είναι το τραγούδι "Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες", των Πλέσσα και Παπαδόπουλου.
Τέλος, μία αξέχαστη επιτυχία είναι και το τραγούδι "Αγαπιόμασταν", των Κριμιζάκη Γιώργου και Τσώτου Σώτιας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr