Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να μεταβεί στη Μόσχα για απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου θα του εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς του.
Αυτό δήλωσε στο ρωσικό μέσο "Vesti" ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ (Yuri Ushakov), όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS, μετά τις συνομιλίες του Πούτιν με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γιόνας Γκαρ Στέρε, και τον πρόεδρο της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Στουμπ.
Σύμφωνα με τον Ουσακόφ, οι δύο συνομιλητές του Πούτιν μετέφεραν στον Ρώσο πρόεδρο το "έντονο ενδιαφέρον του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να συνομιλήσει απευθείας" μαζί του.
"Ο πρόεδρός μας επανέλαβε ότι, εάν ο Ζελένσκι επιθυμεί πράγματι να πραγματοποιήσει απευθείας συνομιλίες, μπορεί να έρθει στη Μόσχα, όπου θα του εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες συνθήκες, μεταξύ άλλων και σε ό,τι αφορά την ασφάλειά του", δήλωσε ο Ουσακόφ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
