Ένα μοναδικό dinner party παρέθεσαν ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη στην έπαυλή τους που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου. Το dinner party δόθηκε στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης Ποσειδώνια και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε ζωντανά για τους εκλεκτούς καλεσμένους.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Μιράντα Πατέρα, η μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα που πόζαρε μαζί με τον pr manager Γιώργο Ντάβλα. Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία, η Μιράντα Πατέρα φορούσε μία γκρι off shoulder δημιουργία με κομψά μοτίβα. Το σύνολό της ανέδειξε με ένα ζευγάρι bold και λαμπερά μακριά σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της έκανε στο αγαπημένο της wet look και το μακιγιάζ της ήταν δροσερό και φρέσκο.

Το dinner party του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη
Στη βεράντα του σπιτιού του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη που βρίσκεται κυριολεκτικά κάτω από τον Ιερό Βράχο, στήθηκαν τραπέζια στρωμένα με λευκά τραπεζομάντηλα και διακοσμημένα με εντυπωσιακές συνθέσεις με λευκά λουλούδια και κεριά που έδιναν μία μοναδική ατμόσφαιρα στη βραδιά.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr