Τα πρώτα λόγια της Γαρμπή και του Σχοινά μετά τη ληστεία

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά την εισβολή ληστών στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Οι τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι τους απείλησαν και ανάγκασαν την Καίτη Γαρμπή να τους βάλει στο σπίτι. Στη συνέχεια έδεσαν τον Διονύση Σχοινά και ζητούσαν να τους αποκαλύψουν που ήταν το χρηματοκιβώτιο, όλοι άρχισαν να τους αναζητούν.

Πάντως, ούτε ο Διονύσης Σχοινάς ούτε η Καίτη Γαρμπή θέλουν να μιλήσουν για τις δραματικές στιγμές που έζησαν.

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Διονύση Σχοινά σε επικοινωνία του, μέσω μηνυμάτων, με τον ΑΝΤ1.

Τα πρώτα λόγια της Γαρμπή και του Σχοινά μετά τη ληστεία
 

Το ιστορικό του τρόμου 

Η τραγουδίστρια επέστρεφε στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία από το κέντρο όπου εμφανίζεται και μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο της μπροστά απο το σπίτι, τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι. 

Εκεί βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο ακινητοποίησαν μαζί με την Καίτη Γαρμπή, τους έδεσαν και τους ζητούσαν επίμονα να τους πουν που είναι τα χρήματα. 

Τελικά το ζευγάρι των καλλιτεχνών ενέδωσε και αποκάλυψε στους εισβολείς αυτό που ήθελαν να μάθουν. 

Οι δράστες αφού απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, στη συνέχεια διέφυγαν.