Αντίστροφα μετρούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για το νέο τους ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ που θα πραγματοποιήσουν τον μήνα Ιούλιο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του βρετανικού Hello! τα πριγκιπόπουλα μαζί με τους γονείς τους θα διαμείνουν σε βασιλική κατοικία που θα τους παραχωρηθεί για το διάστημα που θα μείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν αναμένεται να παραστούν σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δε θα διαμείνουν μόνο στη βασιλική κατοικία που θα τους παραχωρηθεί αλλά και σε ιδιωτικά καταλύματα. Ωστόσο, δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας για τον πρίγκιπα Χάρι και την οικογένειά του και αυτή η έλλειψη αστυνομικής προστασίας παραμένει ένα ακανθώδες ζήτημα για τον Δούκα του Σάσεξ. Η αστυνομική προστασία του Δούκα αφαιρέθηκε όταν μετακόμισε στις ΗΠΑ το 2020, μετά την απόφασή του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα. Έκτοτε, ελπίζει σε μία αναθεώρηση αυτής της κατάστασης, δηλώνοντας σε όλους τους τόνους, ότι δεν αισθάνεται ασφαλής όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, πόσο μάλλον, όταν τίθεται θέμα ασφάλειας των παιδιών του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του βρετανικού Hello! , ο Χάρι και η Μέγκαν θα εμφανιστούν δημόσια, χωρίς τα παιδιά τους, αλλά γενικότερα θα έχουν ένα αρκετά χαλαρό πρόγραμμα που θα τους επιτρέψει να συναντήσουν το βασιλιά Κάρολο, αν και εκείνος βρει τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο.
Το πρώτο ταξίδι των Σάσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 4 χρόνια
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστούν σε τελετή για τους Αγώνες Invictus που θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ το 2027 και αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού με τα δύο του παιδιά, Άρτσι και Λίλιμπετ, μετά από 4 χρόνια.

Η τελευταία φορά που ο Άρτσι και η Λίλιμπετ ταξίδεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το καλοκαίρι του 2022, για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με το βρετανικό Hello! o Δούκας του Σάσεξ θα επιδιώξει στο νέο του ταξίδι να γνωρίσει τα παιδιά του στα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς του και να τα ξεναγήσει στα μέρη που πέρασε την παιδική του ηλικία.
Ενώ είναι πιθανό ο Άρτσι και η Λίλιμπετ να περάσουν χρόνο με τον παππού τους, τον βασιλιά Κάρολο, φαίνεται πολύ απίθανο να συναντήσουν από κοντά τον θείο τους, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τα τρία ξαδέρφια τους, τον πρίγκιπα Τζωρτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.
Μιλώντας στο Page Six, η βασιλική ανταποκρίτρια Αμάντα Μάττα δήλωσε: "Ακόμα κι αν οι σχέσεις βελτιώνονται σταδιακά, η οικογένεια του Γουίλιαμ το πιο πιθανό είναι να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα για το καλοκαίρι και οποιαδήποτε επανένωση ανάμεσα στα ξαδέρφια, θα απαιτούσε καλό σχεδιασμό και καλή θέληση από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη".
Τόνισε δε, ότι το "μεγαλύτερο εμπόδιο" για μία τέτοια συνάντηση είναι οι εντάσεις που πιθανόν να υπάρξουν ανάμεσα στον Χάρι και τον Γουίλιαμ, αλλά και ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και στη Μέγκαν Μαρκλ.
Δεν είναι γνωστό αν ο πρίγκιπας Τζωρτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις έχουν συναντήσει ποτέ από κοντά την ξαδέρφη τους, Λίλιμπετ, δεδομένου ότι η μικρή πριγκίπισσα δεν γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ο αδερφός της, αλλά στις ΗΠΑ.
Στο μοναδικό μέχρι στιγμής ταξίδι της Λίλιμπετ στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ιούνιο του 2022, είχε γιορτάσει και τα πρώτα γενέθλιά της. Μάλιστα, σε εκείνο το ταξίδι συνάντησε για πρώτη και τελευταία φορά, την προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ.
Ωστόσο, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις έχουν περάσει χρόνο με τον Άρτσι, που γεννήθηκε το 2019 αλλά ένα χρόνο αργότερα, μετά τη βασιλική παραίτηση του Μέγκαν και του Χάρι, ακολούθησε τους γονείς του για μία νέα ζωή στις ΗΠΑ.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr