Σε εξέλιξη βρίσκεται στο ξενοδοχείο Grand Hyatt η πρώτη σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛ.Α.Σ.), η οποία ξεκινά με την ομιλία του προέδρου της, Αλέξη Τσίπρα.
Μια από τις πολιτικές ειδήσεις της ημέρας είναι η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στον χώρο, γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνει την επίσημη προσχώρησή του στο νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρώην ευρωβουλευτής, σε προ ημερών συνέντευξή του, είχε αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο πολιτικής συμπόρευσης, κάνοντας λόγο για ένα "πάνδημο πολιτικό αίτημα" προκειμένου να ξεπεραστεί ο κατακερματισμός της προοδευτικής παράταξης και να δημιουργηθεί ένας ισχυρός αντίπαλος πόλος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.
Πλέον, η συμπόρευση του Πέτρου Κόκκαλη με την ΕΛ.Α.Σ. παίρνει σάρκα και οστά στην πράξη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

