Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία της καρδιάς και η τελευταία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Clinical Nutrition αναδεικνύει έναν συνδυασμό διατροφικών στοιχείων που μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Η νέα μελέτη, υπό την καθοδήγηση της σχολής Δημόσιας Υγείας Harvard T.H. Chan, υποστηρίζει ότι η αυξημένη κατανάλωση φυτικών πρωτεϊνών, σε σχέση με τις ζωικές, μπορεί να συμβάλλει στη μείωση των κινδύνων για καρδιαγγειακές παθήσεις και στεφανιαία νόσο.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr