Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής, σε δασική έκταση στην περιοχή Κρανιά Ελασσόνας.
Η φωτιά σύμφωνα με τις πληροφορίες εκδηλώθηκε περίπου στις 11:30, με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να κινητοποιούνται άμεσα για την αντιμετώπισή της.
Στο σημείο επιχειρούν συνολικά 35 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων της 10ης ΕΜΟΔΕ και 10 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν επίσης υδροφόρες και μηχανήματα έργου των ΟΤΑ.
Την ίδια ώρα, για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά έχει κινητοποιηθεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Λάρισας, το οποίο θα εξετάσει τα αίτια της φωτιάς.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κρανιά Ελασσόνας. Κινητοποιήθηκαν 35 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 10ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα, 5 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 18, 2026
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
