Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) σε δασική έκταση στο Στρυμωνικό Σερρών.
Για την κατάσβεση της φωτιάς στις Σέρρες κινητοποιήθηκαν άμεσα 52 πυροσβέστες με 17 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ. Για την αεροπυρόσβεση έχουν κινητοποιηθεί 2 ελικόπτερα.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Στρυμωνικό Σερρών. Κινητοποιήθηκαν 52 #πυροσβέστες με δυο ομάδες πεζοπόρων της 2ης #ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 21, 2026
Επίσης ο Δήμος Ηράκλειας κινητοποιήθηκε προκειμένου να συνδράμει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος με υδροφόρα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει συνεχή εικόνα απο drones μέσω θερμικής και οπτικής κάμερας.
Για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Σερρών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
