Αθηνά Τσιλύρα: «Ο χωρισμός μου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ήταν...»

Είκοσι έξι χρόνια γάμου, ένας γιος και ένα χωρισμός που μοιάζει να ήταν λυτρωτικός. Η Αθηνά Τσιλύρα μιλάει πρώτη φορά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

athina-tsilura-o-xwrismos-mou-me-ton-spuro-papadopoulo-itan
SHARE THIS
0
SHARES

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλύρα. Τα λόγια της σε συνέντευξή της στις αρχές της ίδιας χρονιάς είχαν ανάψει φωτιά, αφού είχε πει: «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πάρα πολύ δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Λίγο καιρό μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου οδεύει προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Το ζευγάρι  τήρησε σιγή ιχθύος και τον Ιούνιο του 2013 ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου, λέγοντας: «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ».

Τελικά, οι δυο τους χώρισαν και τώρα ήρθε η ώρα η Αθηνά Τσιλύρα, έχοντας κρατήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους όλο το περασμένο διάστημα, να αναφερθεί σε συνέντευξή της στο You: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…».

Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε ότι για να κρατηθεί ένας γάμος «Δεν θέλει κότσια, θέλει νοήμονες ανθρώπους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook