Απόψε το δεύτερο debate για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Οι υποψήφιοι θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο στούντιο της ΕΡΤ σε μια συζήτηση που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 21:00.

apopse-to-deutero-debate-gia-tis-ekloges-stin-kentroaristera
SHARE THIS
0
SHARES

Με το δεύτερο debate ξεκινά η τελευταία προεκλογική εβδομάδα για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Οι υποψήφιοι θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο στούντιο της ΕΡΤ σε μια συζήτηση που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 21:00.

Τις ερωτήσεις θα υποβάλλουν δημοσιογράφοι από τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Συγκεκριμένα, θα συντονίσουν από κοινού οι Δώρα Αναγνωστοπούλου (ΕΡΤ) και Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΪ) και θα ρωτήσουν οι Στεφανία Μουρελάτου (AΝΤ1), Ιορδάνης Χασαπόπουλος (Mega), Κάτια Μακρή (Star), Ράνια Τζίμα (Alpha) και Αμαλία Κάτζου (Epsilon). 

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει έξι κύκλους. Θα ξεκινήσει με μία κοινή ερώτηση προς όλους τους υποψηφίους που θα απευθύνουν οι συντονιστές και θα κλείσει με τον ίδιο τρόπο. Οι ερωτήσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν τα 30 δευτερόλεπτα και οι απαντήσεις τα 100''. 

Οι θεματικές ενότητες θα αφορούν ερωτήσεις για τον υπό διαμόρφωση φορέα, την οικονομία και την ανάπτυξη καθώς και την κατηγορία «δημοκρατία – θεσμοί – πολίτευμα». Πριν από την ολοκλήρωση του ντιμπέιτ, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να κάνουν ερώτηση σε κάποιον από τους αντιπάλους τους. 

Σημειώνεται ότι το ποσοστό τηλεθέασης στο πρώτο debate δεν ξεπέρασε το 3%. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook