Η πιο εύκολη ατομική μηλόπιτα 1000 στρώσεων στον κόσμο και μάλιστα χωρίς ζάχαρη.
Είναι θεϊκή και φτιάχνεται πανεύκολα. Η συνταγή ανήκει στη food blogger mrssoupe.
Μηλόπιτα χωρίς ζάχαρη
Υλικά
1-2 μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
3-4 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
1 κ.σ. υποκατάστατο καστανής ζάχαρης (από monk fruit)
1 κ.γ. κανέλα
φύλλο σφολιάτας
Εκτέλεση
Ξεκίνα κόβοντας το μήλο σου σε πολύ λεπτές φέτες.
Σε ένα μπολάκι ρίξε το βούτυρο, την κανέλα και το υποκατάστατο καστανής ζάχαρης.
Βούτα την κάθε φέτα μήλου στο μπολάκι και βάζε την σε μικρό ramekin.
Μόλις γεμίσεις το ramekin μέχρι πάνω ρίξε τα υγρά από μέσα. Βάλε στον φούρνο σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Στα 10 λεπτά βγάλε και ρίξε και πάλι τα υγρά. Σκέπασε το κάθε ramekin με ένα στρογγυλό κομμάτι από φύλλο σφολιάτας αφού πρώτα το χαράξεις.
Βάλε και πάλι στον φούρνο για 20 λεπτά.
Άφησε την μηλόπιτά σου να κρυώσει εντελώς πριν την ξεφορμάρεις και την απολαύσεις είτε με σιρόπι καραμέλας χωρίς ζάχαρη είτε με κάποιο υποκατάστατο άχνης είτε όπως εσύ θέλεις.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr