Follow us

Eurolife Business Academy: Ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Το Eurolife Business Academy είναι μια ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
EurolifeBusinessAcademy_A.jpg

Στο πλαίσιο της έμφασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό στο χώρο των ασφαλειών, η Eurolife FFH ανακοινώνει σήμερα μια πρωτοπόρα εκπαιδευτική πρωτοβουλία της, απευθυνόμενη στο σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, σε συνεργασία με τον φορέα καινοτομίας Found.ation.

Μάθετε περισσότερα για την ακαδημία ψηφιακών δεξιοτήτων της Eurolife FFH και δηλώστε συμμετοχή στο www.eurolifebusinessacademy.gr

Το Eurolife Business Academy είναι μια ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων, η οποία απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ανεξαρτήτως του αν συνεργάζονται ή όχι με τη Eurolife FFH, με στόχο να εξελίξει τις γνώσεις τους στις σύγχρονες τεχνολογίες.

Αναγνωρίζοντας το ρόλο των digital μέσων στο σημερινό επαγγελματικό περιβάλλον, η Eurolife FFH και το Found.ation σχεδίασαν τo Eurolife Business Academy για να εκπαιδεύσουν τους ασφαλιστές του αύριο στις σύγχρονες online τεχνολογίες, με έμφαση στο πώς θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τη σχέση με τους πελάτες τους.

Eurolife Business Academy: Ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όσους εγγραφούν, προκειμένου να αποκτήσουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ δεν προϋποθέτει συνεργασία με τη Eurolife FFH. Τα μαθήματα παραδίδονται ζωντανά online από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Found.ation, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν το θετικό αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών και να τις εφαρμόσουν στο επαγγελματικό πεδίο τους.

Το περιεχόμενο του Eurolife Business Academy εστιάζει στους τομείς της καινοτομίας, του ψηφιακού μετασχηματισμού, των νέων τεχνολογιών, όπως τα data analytics & το AI, της απομακρυσμένης εργασίας, του digital marketing και των νέων καναλιών που δημιουργούν ευκαιρίες επαφής και επικοινωνίας με τους πελάτες. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα μάθουν digital τρόπους για να εργάζονται πιο αποτελεσματικά σήμερα και θα εξοπλιστούν με τα εφόδια που θα χρειαστούν στο μέλλον της εργασίας τους.

Με αφορμή το λανσάρισμα του Eurolife Business Academy, o Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, δήλωσε ότι "ο επαγγελματίας ασφαλιστής του αύριο είναι εκείνος που αντιλαμβάνεται από σήμερα την αξία της τεχνολογίας. Ο ρόλος μας πλέον είναι πιο digital από ποτέ άλλοτε, ώστε να βρισκόμαστε με συνέπεια στο πλευρό των πελατών μας. Βλέπουμε το μέλλον της ασφάλισης μαζί, γι’ αυτό και προσφέρουμε το Eurolife Business Academy στο σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με στόχο να εξελίξουμε τις γνώσεις του επαγγελματία ασφαλιστή και μαζί να μετατρέψουμε τις ψηφιακές προκλήσεις σε δημιουργικές λύσεις που θα δώσουν παραπάνω ώθηση στον τρόπο που εργάζεται".

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife FFH, σημείωσε ότι "η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά τη δέσμευσή μας να είμαστε δίπλα σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, δίνοντάς τους σύγχρονες και απαραίτητες γνώσεις για να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν το έργο τους. Η σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα είναι γεγονός, ωστόσο ο ψηφιακός κόσμος και οι δυνατότητές του έχουν έρθει για να μείνουν".

Η ακαδημία αποτελείται από τρία μαθήματα, συνολικής διάρκειας 5,5 ωρών, και υλοποιείται σε κύκλους εκπαίδευσης, με ένα μάθημα την εβδομάδα. Το πρώτο μάθημα αφορά τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, την κατανόηση των δυναμικών του και τα συστατικά για την εφαρμογή του στον ασφαλιστικό κλάδο. Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών στην εργασία ή την επιχείρησή τους και θα διερευνήσουν τρόπους για να δημιουργήσουν υπεραξία για τους πελάτες τους.

Το δεύτερο μάθημα αφορά τη νέα κανονικότητα της απομακρυσμένης εργασίας και τις νέες απαιτήσεις της αγοράς που αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Το τρίτο και τελευταίο μάθημα είναι μια εισαγωγή στα ψηφιακά εργαλεία marketing, με έμφαση, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία των πελατών, τα mobile ads και τα κοινωνικά δίκτυα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές στο Eurolife Business Academy, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolifebusinessacademy.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ο ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 24 Μαρ 2023 | 17:38

Σκρέκας: Ο νέος αγωγός πετρελαίου με τη Βουλγαρία μετατρέπει την Αλεξανδρούπολη σε ενεργειακό κέντρο

"Με τον αγωγό Αλεξανδρούπολης - Μπουργκάς εδραιώνουμε την Ελλάδα και τη Βουλγαρία ως πόλους σταθερότητας και ασφάλειας", σχολίασε ο Κώστας Σκρέκας

ΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ 24 Μαρ 2023 | 16:20

Η τραπεζική κρίση έφθασε στη Γερμανία- Οι μετοχές της Deutsche Bank χάνουν πάνω από 14%

Οι εξελίξεις στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο δημιουργεί πιέσεις και στο Χρηματιστήριο Αθηνών

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 93 ΕΤΩΝ 24 Μαρ 2023 | 13:16

Γιώργος Συγγελίδης: Πέθανε ο ιδρυτής της ομίλου Συγγελίδη στο Λουγκάνο της Ελβετίας

Σε ηλικία 93 πέθανε ο Γιώργος Συγγελίδης, ιδρυτής της CITROËN Ελλάς Α.Ε.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 24 Μαρ 2023 | 12:48

Καταρρέει η μετοχή της Deutsche Bank: Βουτιά 14%, εκτοξεύονται τα CDS

Η μετοχή της Deutsche Bank σημειώνει απώλειες που ξεπερνούν το 14% - Έχει χάσει το 1/5 της αξίας της σε ένα μήνα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 24 Μαρ 2023 | 09:56

Σκρέκας: Στα 15 ευρώ ανά μεγαβατώρα η επιδότηση στο ρεύμα τον Απρίλιο

Τις επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος για το μήνα Απρίλιο ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 24 Μαρ 2023 | 09:16

Συμφέρει να βάλουν φωτοβολταϊκά τα νοικοκυριά; - Η επιδότηση, τα χρήματα και πότε γίνεται απόσβεση

Στο πρόγραμμα υπάρχει ειδική πρόβλεψη με αυξημένα ποσοστά επιδοτήσεων για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

"ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ" 24 Μαρ 2023 | 08:54

Πότε και πώς θα μειωθούν οι τιμές στα τρόφιμα - Η κρίση των δημητριακών και η Ουκρανία

Το φαινόμενο του πληθωρισμού των τροφίμων είναι πολυπαραγοντικό και για τον λόγο αυτό θα αργήσει να υποχωρήσει.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 24 Μαρ 2023 | 08:47

Γιατί πληρώνουμε τα απορρυπαντικά ακριβότερα στην Ελλάδα - Τι συμβαίνει με τις πολυεθνικές

Απορρυπαντικά δύο πολυεθνικών πωλούνται έως και 361% ακριβότερα σε σχέση με τη φτηνότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 23 Μαρ 2023 | 20:44

ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στη δήλωση ακινήτων Ε9 - Ο νέος κωδικός για μελλοντικά ή μη αποπερατωμένα κτίσματα

Προβλέπεται νέος κωδικός για μελλοντικά ή μη αποπερατωμένα κτίσματα ανεγειρόμενης οικοδομής, που μεταβιβάζονται από κατασκευαστή.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ 23 Μαρ 2023 | 18:38

Πόσα θα κερδίζω κάθε χρόνο αν βάλω φωτοβολταϊκό; - Οι επιδοτήσεις και ο χρόνος απόσβεσης

Κερδοφόρα επένδυση που θα αποσβεστεί σε 1,6 έως 5,2 χρόνια "υπόσχεται" το υπ. Περιβάλλοντος – Επιδοτήσεις από 5400 ευρώ έως και 9400 ευρώ για ένα φωτοβολταϊκό.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 60% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 23 Μαρ 2023 | 15:01

"Φωτοβολταϊκά στη Στέγη": Ανοίγει η πλατφόρμα των αιτήσεων - Επιδότηση έως και 75% για νοικοκυριά, ποιοι είναι δικαιούχοι

Βασική προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης στο "Φωτοβολταϊκά στη Στέγη" είναι ο αιτών να έχει συνάψει ήδη Σύμβαση Σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ αλλά να μην έχει συνδεθεί ο φωτοβολταϊκός σταθμός.

ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ 23 Μαρ 2023 | 13:14

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: "Οι καταθέσεις είναι προστατευμένες, θα αποκτήσουμε σύντομα την επενδυτική βαθμίδα"

Στις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την αναμενόμενη απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην δήλωσή του

23 Μαρ 2023 | 13:08

Energean: Αύξηση 20%, στα 152 δισεκ. κυβικά μέτρα, των βεβαιωμένων αποθεμάτων φυσικού αερίου

Την εξέλιξη, που συνιστά την 15η συνεχόμενη αύξηση αποθεμάτων στην ιστορία της, γνωστοποίησε το πρωί της Πέμπτης η Energean.