ΕΤΕΜ: Τεχνογνωσία και αξιοπιστία μισού αιώνα

Η ΕΤΕΜ κλείνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία αλουμινίου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ετεμ

Η ΕΤΕΜ δεν βρίσκεται απλά στο σπίτι σας, αλλά όπου υπάρχει ένα παράθυρο, αναφέρει ο κ. Ιωάννης Χρυσάφης, Διευθυντής Οperations & Μarketing της εταιρείας, η οποία φέτος κλείνει 50 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία αλουμινίου.

Μέσα από την επιλογή συστημάτων ΕΤΕΜ δεν απολαμβάνετε μόνο το σύστημα, αλλά και την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει την εταιρεία εδώ και μισό αιώνα.

- Τι είναι η ΕΤΕΜ για εσάς και ποιο μήνυμα θα θέλατε να περάσετε στους πελάτες σας;

Η ΕΤΕΜ είναι η ιστορικότερη εταιρεία διέλασης αλουμινίου στη χώρα μας. Είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία, σαφές όραμα και σταθερές αξίες. Προτεραιότητα της, από το ξεκίνημα της έως και σήμερα, είναι η κατανόηση των αναγκών του πελάτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα 50 χρόνια παρουσίας της, έχει επιτύχει να καθιερωθεί σε μία πλήρως ανταγωνιστική αγορά εξυπηρετώντας με ακεραιότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια τις ανάγκες των καταναλωτών με προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.

- Φέτος κλείνετε τα 50 χρόνια, τι σημαίνει αυτό για εσάς και τους συνεργάτες σας;

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς σηματοδοτεί και υπενθυμίζει την "κληρονομιά μας", τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με το δίκτυο συνεργατών μας, αλλά και όλες τις "πρωτιές" που πραγματοποιήσαμε στο πέρασμα των ετών.

Ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά η ΕΤΕΜ είναι η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε και παρήγαγε ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου στην Ελλάδα ενώ εφάρμοσε το πρώτο υαλοπέτασμα σε υψηλό κτήριο, στις αρχές του 1970, στον πασίγνωστο Πύργο Αθηνών.

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία της εταιρείας, που αξίζει να αναφέρουμε, είναι ότι από το 2013, η ΕΤΕΜ κατάφερε κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Την πιστοποίηση παραγωγής και προμήθειας προφίλ αλουμινίου στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όλη αυτή η τεχνογνωσία αλλά και οι καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόστηκαν για την κάλυψη των αναγκών των πιο απαιτητικών κατασκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, μεταφέρεται αυτούσια στον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός αρχιτεκτονικού συστήματος που θα μπει στο χώρο σας.

- Πώς θα περιγράφατε την ΕΤΕΜ με 5 λέξεις;

Ποιότητα. Γιατί δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι λιγότερο από το καλύτερο για ένα προϊόν που για τους περισσότερους θεωρείται ως επένδυση για τα επόμενα 40 χρόνια.

Εμπειρία. Γιατί τα πρώτα μας ενεργειακά συστήματα σχεδιάστηκαν στο τέλος της δεκαετίας του ’80.

Τεχνογνωσία. Γιατί είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχουμε καταφέρει να διαπρέψουμε στην πιο απαιτητική, και με τα υψηλότερα standards αγορά αυτή του αυτοκινήτου.

Αξιοπιστία. Γιατί τα προϊόντα μας δεσπόζουν αγέρωχα σε όλα τα μεγάλα έργα που έχουμε αναλάβει και τα συναντούμε στον δρόμο μας καθημερινά, εδώ και 50 χρόνια.

Σεβασμός. Προς τον άνθρωπο, τον καταναλωτή, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον.

- Ποιοι είναι οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος την ΕΤΕΜ;

Η απόφαση που αφορά στην εγκατάσταση ή αλλαγή κουφωμάτων, είναι στην ουσία μια απόφαση που ορίζει κι αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής του χρήστη του προϊόντος, ενώ είναι συνδεδεμένη και με την εξοικονόμηση χρημάτων βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Μέσα από την επιλογή συστημάτων ΕΤΕΜ, ο χρήστης δεν απολαμβάνει μόνο το σύστημα, αλλά και την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει την εταιρεία εδώ και μισό αιώνα.

Σήμερα, η ΕΤΕΜ, διαθέτει ένα μεγάλο και άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά που της επιτρέπει να παρέχει άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πιθανό έργο.

- Τι σημαίνει σπίτι με ΕΤΕΜ;

Πλήρης αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου!

Σπίτι με ΕΤΕΜ σημαίνει ασφάλεια για εσάς και τους αγαπημένους σας, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Παράλληλα, σημαίνει και σιγουριά, με τα υψηλής αισθητικής προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.

Μην ξεχνάτε όμως ότι η ΕΤΕΜ δεν βρίσκεται απλά στο σπίτι σας, αλλά όπου υπάρχει ένα παράθυρο, δηλαδή σε όλα τα κτήρια που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στον άνθρωπο μία υπηρεσία ή να καλύψουν μία του ανάγκη.

- Ποιο το impact της ΕΤΕΜ στην αγορά;

Η ΕΤΕΜ ανέκαθεν χάραζε την πορεία του κλάδου και διαμόρφωνε τις αξίες που πρέπει να διέπουν όλες τις εταιρείες που σχεδιάζουν και παράγουν ποιοτικά συστήματα αλουμινίου.

Σήμερα, με 50 χρόνια εμπειρίας, κοιτάμε το μέλλον και σχεδιάζουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες που θα συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τη ζωή των ανθρώπων και της κοινωνίας γενικότερα.

Μην ξεχνάμε ότι κατά τη διετία 2020-2021, δημιουργήθηκαν νέες κι πρωτόγνωρες συνθήκες που επαναπροσδιόρισαν τον τρόπο λειτουργίας όλων των εταιριών παγκοσμίως. Για εμάς, αυτές οι συνθήκες ορίζονται σαν εφαλτήριο περαιτέρω ανάπτυξης και επενδύσεων σε νέες πρακτικές και τρόπους υπεύθυνης λειτουργίας με μόνιμο προσανατολισμό την βιώσιμη ανάπτυξη.

Πηγή: capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ 14 Μαϊ 2021 | 20:42

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Γουάτσα: "Έχετε μακράν την καλύτερη κυβέρνηση στην Ευρώπη"

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings Limited, Πρεμ Γουάτσα, επαίνεσε την κυβέρνηση στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 14 Μαϊ 2021 | 17:57

ΣτΕ: "Πράσινο φως" για να προχωρήσουν τα έργα στο Ελληνικό

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις ακύρωσης που είχαν υποβάλει κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Ελληνικού

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΥΑ 14 Μαϊ 2021 | 17:53

Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου

Προαιρετική είναι η λειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 14 Μαϊ 2021 | 17:05

Ετοιμο σε 36 μήνες το Καζίνο του Ελληνικού- Θα δημιουργήσει 7.000 θέσεις εργασίας

Το Ελληνικό είναι μια επένδυση που θα αλλάξει την Αθήνα και θα εγκαινιαστεί το 2025-26

ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ 14 Μαϊ 2021 | 16:29

Ερχονται κονδύλια 7,9 δισ. ευρώ μέσα στο 2021 από το Ταμείο Ανάκαμψης

Κονδύλια ύψους έως 7,9 δισ. ευρώ αναμένεται να εκταμιευθούν φέτος για την Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης

ΤΑΞΙΔΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ 14 Μαϊ 2021 | 15:54

Silver Moon: Εντυπωσιάζει το νεότευκτο πλωτό "παλάτι" κρουαζιέρας που κατέπλευσε στη Σούδα [Βίντεο-Εικόνες]

Ένα νεότευκτο υπερπολυτελές πλοίο κρουαζιέρας υψηλών ποιοτικών στάνταρντ, το Silver Moon, θα πλέει φέτος στις ελληνικές θάλασσες.

14 Μαϊ 2021 | 14:59

Κωνσταντίνα Ψαρράκου: Το δίλημμα μητρότητα ή καριέρα είναι λάθος

Η Γενική Διευθύντρια Marketing & Digital της Παπαστράτος τονίζει ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες γυναίκες - ηγέτες που θα έχουν θέση στο τραπέζι των αποφάσεων.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14 Μαϊ 2021 | 12:55

Το υπουργείο Εργασίας απαντά στην "Αυγή": Είναι ψευδές ότι οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν...13 ώρες την ημέρα

Το υπουργείο Εργασίας κάνει λόγο για fake news της "Αυγής" σημειώνοντας πως οι εργαζόμενοι δεν θα δουλεύουν 13 ώρες την ημέρα.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΝΕΑ 14 Μαϊ 2021 | 12:39

Θεοχάρης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Είναι 100% σίγουρο, όλα θα πάνε καλά τη φετινή τουριστική χρονιά

Ο κ. Θεοχάρης από το Φόρουμ των δελφών επέκρινε όσους πιστεύουν ότι ο τουρισμός φταίει για την πανδημία, σημειώνοντας ότι όλα θα πάνε καλά φέτος.

ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ 14 Μαϊ 2021 | 12:17

H Lidl Ελλάς συγκέντρωσε 60.000€ για το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωσε 60.000€ για το "Ελληνικό Παιδικό Χωριό" στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΔΑΣΜΟΥΣ 72 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ 14 Μαϊ 2021 | 11:29

Τεράστια ποσότητα 340 εκατ. λαθραίων τσιγάρων εντόπισε η ΑΑΔΕ: Η μεγαλύτερη υπόθεση λαθρεμπορίου στην Ευρώπη [εικόνες]

Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων στην Ευρώπη. Εντοπίστηκαν 340 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα από την ΑΑΔΕ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 14 Μαϊ 2021 | 11:23

Εστίαση, παιδότοποι, λούνα παρκ, εμποροπανήγυρεις: Ποια μέτρα στήριξης θα συνεχιστούν και μετά την άρση του lockdown

Ποια μέτρα στήριξης επιχειρήσεων παρατείνονται και για τον επόμενο μήνα - Ποιους κλάδους αφορούν.